My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-12-25, 11:22
IGO8 do GoClever
Autor Wiadomość
Firefly
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Cze 2011
Posty: 8
Wysłany: 2011-06-26, 11:55   

Tak też było -aplikacje były w osobnych katalogach ...sam nie wiem dlaczego tak sie dzieje ?
Zainstalowałem MM i śmiga aż miło -iGo miałem już dwie wersje i cały czas dzieje się to samo ?
Ale dzięki za rady :mrgreen:
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18388
Wysłany: 2011-06-26, 19:59   

iGO musisz poszukać w wersji na rozdzielczość Twojego urządzenia
_________________

 
 
Firefly
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Cze 2011
Posty: 8
Wysłany: 2011-06-26, 20:43   

A czy jest to jakoś specjalnie oznaczone w wersji aplikacji ?
 
 
waldi4110 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 73
Skąd: lubuskie
Wysłany: 2011-06-26, 20:53   

Witam może tu znajdziesz coś dla siebie http://peb.pl/oprogramowa...ix-igo-8-a.html wszystko co Ciebie interesuje tak mi si wydaje :-) .
_________________
Goclever5066fmtb
 
 
 
Firefly
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Cze 2011
Posty: 8
Wysłany: 2011-06-26, 21:33   

Dzię :mrgreen: ki wielkie -kliknąłbym "pomógł" ale nie wiem gdzie

[ Dodano: 2011-06-29, 17:51 ]
Witam ponownie :mrgreen:

Mojej walki z iGo ciąg dalszy !
Postanowiłem że nie odpuszczę więc zassałem z pewnego popularnego portalu (oczywiście w celach testowych) taką wersję iGo Primo 1.2



Po rozpakowaniu wygląda to tak :



...i dalej nic :cry:

Tym razem po wklejeniu na sd i wskazaniu ścieżki dostępu -mój 5066 HD krzyczy abym wskazał mu drogę do nawigacji-jednym słowem nie rozpoznaje iGo exe :-/

Moje pytanie brzmi-czy warto szukać dalej czy sobie odpuścić bo nic z iGo na mojej wersji GC nie będzie ?

Z góry dzięki za ewentualną pomoc !
 
 
greengreen
Waypoint


Dołączył: 24 Cze 2011
Posty: 62
Wysłany: 2011-07-02, 16:07   Przyspieszenie dzialania Igo primo 1.2

Jako, ze mam maly problem z pamiecia i plynnoscia Igo primo 1.2 na Gocleverze 5066 na win6, powiedzcie mi co moge usunac, wylaczyc ( to co bylo w programie to powylaczalem), gdzies usuwanie linijek z bilbiotek czy cos ?Cos co jest zbedne.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18388
Wysłany: 2011-07-02, 16:10   

Niezbędne pliki/foldery w iGO w poście http://www.my-navia.pl/vi...p=281653#281653
Reszta to hamujące śmieci.
_________________

 
 
greengreen
Waypoint


Dołączył: 24 Cze 2011
Posty: 62
Wysłany: 2011-07-02, 16:14   

jacekp1313, dzieki, zaraz obadam.

[ Dodano: 2011-07-02, 17:23 ]
na niewiele to sie zdalo, moze sa jeszcze jakies opcje gdzie sie ktorejs linijki w jakims pliku wykresla?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 26
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8317
Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-07-03, 20:58   

Od kiedy 5066 ma ce6??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jigga6
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 28 Maj 2011
Posty: 6
Wysłany: 2011-07-11, 14:36   

Witam.
Chce zainstalować IGO 8 na Goclevera 4384 fmbt.
Może mi ktoś napisać co mam robić po kolei i skąd ściągnąć program nawigacyjny ? Urządzenie nie jest odblokowane. Do tej pory śmigałem na automapie ( gotowa wersja ,tylko podmieniłem nazwe folderu na mobilenavigator i plik exe na to samo ). Potrzebna mi mapa europy, dlatego przesiadam się na IGO.

Pozdrawiam.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18388
Wysłany: 2011-07-11, 16:10   

1. Jak odblokować: czytaj w dziale o 4384
2. Skąd iGO: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18528
_________________

 
 
grbrandys
Waypoint


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 36
Wysłany: 2011-07-18, 14:23   

kurde sprawdzam już kilka razy forum ale nie potrafię znaleźć gotowca ig8 na goclevera 5060

co mam aplikacje nie działa poddaje się. może ktoś dać od siebie sprawdzona aplikację
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9515
Wysłany: 2011-07-18, 19:44   

Nie ma iGO na GoClevera - sa tylko na WinCE5 http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=18528
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 518 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18388
Wysłany: 2011-07-18, 20:53   

grbrandys: na początek przeczytaj wątek, do którego przeniosłem Twoje pytanie
_________________

 
 
grbrandys
Waypoint


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 36
Wysłany: 2011-07-19, 20:44   

wiem że nie ma wersji na goclevera tylko pod wince5.0 i trzeb mieć odpowiednia rozdzielczość ekranu. ale o ściągam wersje igo edytuje według wskazówek i nie dział już się poddaje dlatego napisałem czy ktoś ma gotowca pod t,a nawigacje goclevera 5060 i podzielił by się :-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10