Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Clarion Map780 i IGO
Autor Wiadomość
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-24, 19:17   

A basemap ich nie połączy?
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-24, 19:18   

kaniak napisał/a:
Wywalić stare mapy?
Jakie?
Cybant napisał/a:
A basemap ich nie połączy?
Może spróbować.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kaniak
Waypoint


Dołączył: 23 Maj 2009
Posty: 73
Wysłany: 2009-05-24, 19:20   

Chodzi mi o to ze kiedy wgrywam nowe mapy to usuwam stare pliki, które były do danego kraju. Co to za program o którym mówicie?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-24, 19:24   

Plik basemap.fbl. Wrzucasz go do folderu maps.

PS. Po co się teraz martwisz?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kaniak
Waypoint


Dołączył: 23 Maj 2009
Posty: 73
Wysłany: 2009-05-24, 19:25   

Skąd ten plik?;d
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-24, 19:27   

Z http://www.volny.cz/sstopar/mio_mapy_igo8_3.html

[ Dodano: 2009-05-24, 19:28 ]
Aktualnie najnowszy:
Basemap 8 Hranice států 2009.02 090407 5296 KB 27.4.2009
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-24, 19:32   

Ściągnij basemap ze strony którą podał Ci Dzakus, wrzuć go do folderu z mapami i wytycz trasę przykładowo Twoje miasto-Berlin.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-24, 19:33   

Wcześniej ściągnij mapę PL i Niemiec :-P
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-05-24, 19:34   

Dzakus napisał/a:
Wcześniej ściągnij mapę PL i Niemiec :-P

No to chyba raczej logiczne :-P
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-24, 19:34   

:-)
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kaniak
Waypoint


Dołączył: 23 Maj 2009
Posty: 73
Wysłany: 2009-05-24, 19:34   

Narazie kopiuje całość tzn. iGo 8,3 na karte SD i trwa to strasznie długo :/ niby 700 MB a strasznie ;]
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-24, 19:35   

Przez czytnik?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kaniak
Waypoint


Dołączył: 23 Maj 2009
Posty: 73
Wysłany: 2009-05-24, 19:36   

Tak;]
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-05-24, 19:36   

Jaka karta?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kaniak
Waypoint


Dołączył: 23 Maj 2009
Posty: 73
Wysłany: 2009-05-24, 19:37   

SD 2 GB. Nie wiem jakie prędkości ;p Tak swoją drogą to nie ma ktoś konta premium na rapidzie? xD
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 9