Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2011-03-10, 19:39
GoClever 4330A - Windows CE/inny panel
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-28, 22:41   

Być może AutoLaunchShell.exe coś miesza (przypuszczam tylko)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KAZ!K 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2010-01-30, 14:49   

Witam, jestem nowicjuszem w dziedzinie GPS pomimo tego że swojego GCA kupiłem rok temu. Mam problem z windowsem, mianowicie przy uruchamianiu urządzenia pojawia się błąd że nie ma jakiegoś obrazka bmp w folderze datastorage po czym uruchamia sie "pulpit" w postaci paska narzedzi i reszty szarego obrazu, klikam w start wybieram jakąkolwiek pozycje z manu po cym przerzuca mi to na pasek i nic sie nie dzieje, nie moge nic uruchomić :/ proszę, pomóżcie mi :)
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-30, 14:56   

Wgraj FW, od tego jest. Napisz jaki to błąd może znajdziemy inne rozwiązanie.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KAZ!K 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2010-01-30, 15:04   

http://forum.goclever.net...c.php?f=7&t=966

dokładnie takie coś :)
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-30, 15:06   

Jak masz na GW to wgrywaj Firmware i się nie przejmuj. Cały opis masz na forum GC.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KAZ!K 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2010-01-30, 15:21   

skopiowałem wszystko co było na płytce na kartę SD ale to nie pomogło, czy to znaczy że posypały sie pliki w windowsie? ;>
 
 
 
skorik 
Navi Expert



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 386
Skąd: Toruń
Wysłany: 2010-01-30, 15:32   

Na płycie to chyba nie ma FW. Opis i skąd pobrać masz tu:
http://forum.goclever.net...f=9&t=4&start=0
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-30, 15:43   

Dokładnie, na CD masz tylko program nawigacyjny.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KAZ!K 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2010-01-30, 16:27   

poczyniłem tak jak tam napisano lecz urządzenie nadal przechodzi do windowsa a nie do karty
 
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-30, 16:37   

To moze FW sie nie wgrał?? Po FW zawsze masz menu.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
KAZ!K 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2010-01-30, 20:10   

czy każda automapa wystartuje na 4330A?
 
 
 
skorik 
Navi Expert



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 386
Skąd: Toruń
Wysłany: 2010-01-30, 20:17   

Tak. Użyj wersji instalacyjnej i powinna chodzić bez problemów.
 
 
KAZ!K 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 30 Sty 2010
Posty: 8
Skąd: Rybnik
Wysłany: 2010-01-31, 16:18   

Pobrałem wersje 6.0.0 PL i EU i mam kilka pytań:

1.Przy instalacji mam wybrać rodzaj urządzenia (które wybrać?)
-Pocket PC 2003
-Windows Mobile 5/6
-Windows CE .NET .4,2
-Windows CE 5.0/6.0

2.Crack składa się z 3 plików (jeden w zależności od wersji opisanej w pkt 1) i 2 z folderu map (automapa.amm i map.a).

3. są 2 foldery główne - AutoMapa i 2577. Czy w tym 2577 coś zmieniamy?
4. Zmienic nazwe pliku Autopama EU.exe, eutomapa.amm i folderu Automapa EU. Cos jeszcze?

[ Dodano: 2010-01-31, 16:19 ]
zauważyłem tez jeden plik AutoMapa.skin.240x240.consts czy to oznacza ze ta wersja jest do innej rozdzielczosci?
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-01-31, 16:21   

KAZ!K, przeczytaj instrukcjie instalacji AM i cukrowania. Jest na forum chyba w przyklejonych.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
Ostatnio zmieniony przez BladeX 2010-02-02, 17:11, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-31, 16:29   

KAZ!K napisał/a:
Zmienic nazwe pliku eutomapa.amm

temu nic nie robisz.
Co do Windowsa to zobacz jaką masz naklejkę. Poza tym nie baw sie w witaminki tylko programem to zrób. Wszytko jest na forum :-)
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11