Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Modyfikacje paneli - pozycja, wygląd, przypisanie ikon
Autor Wiadomość
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 765
Wysłany: 2013-05-27, 09:02   

Dzięki jestem_ktoś, o to chodziło. Jak tu tu można "walnąć" Ci PLUSA.
Kurde, nie pomyślałem że wujek Google jest "wszechwiedzący"
Ostatnio zmieniony przez wojtek1234321 2013-05-27, 13:37, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 57
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1053
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2013-05-27, 12:55   

wojtek1234321 napisał/a:
wujek Google jest "wszechwierzący"
Czy aby na pewno chodziło o Jego wiarę - czy może wiedzę? :roll:
wojtek1234321 napisał/a:
Jak tu tu można "walnąć" Ci PLUSA.
To może tylko założyciel tematu.
Pozdrawiam. ;-)
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
wojtek1234321
GPS instruktor


Pomógł: 15 razy
Dołączył: 03 Sie 2012
Posty: 765
Wysłany: 2013-05-27, 13:34   

imar42 napisał/a:
wszechwierzący"

imar42 napisał/a:
czy może wiedzę?

Oczywiście chodziło o wiedzę - "wszechwiedzący", poprostu zwykły błąd - literówka i przeoczenie.
 
 
pasiaki1 
Waypoint


Dołączył: 09 Gru 2009
Posty: 19
Wysłany: 2013-11-17, 20:27   

Witajcie spatchowałem AutoMapa 6.14a (1310a) Polska RC wg poradnika, później ją zainstalowałem na karcie i podczas jej uruchamiania w nawigacji wyskakuje komunikat "Cannot find wceAm". Skąd mam wziąć ten plik by go odmienić??
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 55
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 608
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2013-11-17, 20:30   

Z miejsca gdzie wypakowałeś instalkę.
Widać wybrałeś zły system podczas instalacji.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
pasiaki1 
Waypoint


Dołączył: 09 Gru 2009
Posty: 19
Wysłany: 2013-11-18, 19:29   

Instaluje jako win CE 5/6
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-18, 19:36   

pasiaki1,
Format karty SD, usuń z pamięci urządzenia co jest związane z AM i ponowna instalacja według tego poradnika :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=340486#340486 u musi działać.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
pasiaki1 
Waypoint


Dołączył: 09 Gru 2009
Posty: 19
Wysłany: 2013-11-18, 19:58   

Robię wszystko wg tego poradnika i ciągle to samo.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-18, 20:01   

pasiaki1,
Napisz konkretnie co robisz.
Skąd masz instalator AM ?
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
pasiaki1 
Waypoint


Dołączył: 09 Gru 2009
Posty: 19
Wysłany: 2013-11-18, 20:05   

instalkę mam z peba. Opieram się na tym poradniku i robię według punktów http://www.my-navia.pl/vi...p=340486#340486
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-18, 20:09   

Może być uszkodzony instalator. Pobierz instalator z naszego forum z działu >Linki< :arrow: http://www.my-navia.pl/vi...p=418036#418036
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
pasiaki1 
Waypoint


Dołączył: 09 Gru 2009
Posty: 19
Wysłany: 2013-11-18, 21:12   

Kurcze i ciągle to samo. Brak wcAm
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-18, 21:15   

___Olivia_ napisał/a:
pasiaki1,
Napisz konkretnie co robisz.
Bo nie robisz według poradnika.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
pasiaki1 
Waypoint


Dołączył: 09 Gru 2009
Posty: 19
Wysłany: 2013-11-18, 21:22   

___Olivia_ napisał/a:
___Olivia_ napisał/a:
pasiaki1,
Napisz konkretnie co robisz.
Bo nie robisz według poradnika.
poprzednie wersje robiłem wg. poradnika i działało. Próbowałem jeszcze zainstalować automapę na karcie i dopiero użyc patcha ale to też nie daje rady.
Ostatnio zmieniony przez pasiaki1 2013-11-18, 21:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4559
Skąd: Wawa
Wysłany: 2013-11-18, 21:24   

pasiaki1,
Sprawdź na próbę poprzednią.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12