Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2015-12-02, 10:09
z103 - aktualizacja, inny program nawigacyjny, odblokowanie
Autor Wiadomość
wana
Waypoint


Dołączył: 27 Cze 2009
Posty: 50
Wysłany: 2009-08-03, 22:10   Becker Z103 jak zmienić strzałke na autko

Szannowni koledzy mam beckera Z103 czy ktoś z was wie jak zmienić strzałke na autko próbowałem różnych skórek i nic to nie dało nawet skórki niedziałały
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-04-01, 18:28, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18890
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-08-04, 06:11   

W jakim programie nawigacyjnym chcesz to zmienić?
_________________

 
 
wana
Waypoint


Dołączył: 27 Cze 2009
Posty: 50
Wysłany: 2009-08-04, 14:38   Re: Becker Z103

wana napisał/a:
Szannowni koledzy mam beckera Z103 czy ktoś z was wie jak zmienić strzałke na autko próbowałem różnych skórek i nic to nie dało nawet skórki niedziałały
mam zainstalowane oryginalne oprogramowanie IGO8.3.1 próbowałem ale nie działa skórka
Ostatnio zmieniony przez wana 2009-08-04, 21:24, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 529 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18890
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-08-04, 15:33   

Gurjon skin 6.9.1p PL najnowsza wersja 05.07.2009 z postu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=7376 - ma wbudowane autka oraz mozliwość przełączania map różnych dostawców.
_________________

 
 
wana
Waypoint


Dołączył: 27 Cze 2009
Posty: 50
Wysłany: 2009-08-05, 14:00   

jacekp1313 napisał/a:
Gurjon skin 6.9.1p PL najnowsza wersja 05.07.2009 z postu http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=7376 - ma wbudowane autka oraz mozliwość przełączania map różnych dostawców.
skórki nie działają na oryginalnym sofcie
 
 
rafal413
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sie 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-08-08, 10:47   z103 - aktualizacja, inny program nawigacyjny, odblokowanie

Witam!!
Zakupilem nawigacje beecker z103 i chcialbym wgrac na karte pamieci automape tak zeby w nawigacji zostala oryginalna mapa beckera a zebym na swojej karcie pamieci mial automape. Co trzeba zrobic ??
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2021-02-14, 11:57, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
rafal413
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sie 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-08-10, 22:15   Becker z103 - aktualizacja map / inny program nawigacyjny

Zakupilem nawigacje becker Z103 i chcialbym zaktuaizowac oryginalne mapy czy jest taka mozliwość?? A jak nie to co proponujecie?? Z góry dziekuje :)
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2011-04-01, 18:27, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
malami44
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2009
Posty: 39
Wysłany: 2009-08-11, 11:55   

Darmowa aktualizacja należy się do wersji o jeden stopień (kwartał) nowszej od tej, którą masz oryginalnie wgraną w urządzeniu.
Gdybyś miał problemy...z Content manager...poszukaj kilka watków niżej w tym dziale.... jest instrukcja jak te trudności pokonać:)
 
 
rafal413
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sie 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-08-11, 13:04   

A jakbym chciał wgrać np automape na osobna kartę pamięci to co muszę zrobić?? Trzeba odblokowywać nawigacje zeby ona dzialala z karty ?
 
 
zaq13 
Waypoint


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 39
Wysłany: 2009-08-11, 13:27   

nie trzeba

musisz sobie wybrać oprócz głosów języków w oknie dialogowym, ze ma to być automapa dla Beckera.

i jak zainstalujesz i wetkniesz karte to bedziesz miał menu z wyborem programu nawigacyjnego
 
 
rafal413
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sie 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-08-13, 09:25   

A w jakim systemie ma byc ona zainstalowana bo tam jest kilka do wyboru i nie wiem który wybrać zeby chodziło wszystko bez problemów
 
 
zaq13 
Waypoint


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 39
Wysłany: 2009-08-13, 11:37   

na 90% jest to win5.0 ce
wiec to dajesz

najlepiej wybierz czytnik kart do ktorego podłacz swoja karte potem okresl litere "dysku karty w systemie"
i na koniec wskaz win ce

wybierasz sobie rozne opcje i dodatek becker "nie ma twojego 103"

i jak wsio ok to jak potem zapodasz karte do beckera to powinno ruszyc z nowym menu
 
 
rafal413
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sie 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-08-13, 22:05   

Wgrałem i nic sie nie dzieje nic sie nie laduje tylko stoi na ekranie powitalnym becker. Co jest?
 
 
malami44
Waypoint


Dołączył: 06 Sie 2009
Posty: 39
Wysłany: 2009-08-16, 10:40   

Musiałeś coś źle zrobić. Zainstaluj raz jeszcze, krok po kroku.
 
 
rafal413
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Sie 2009
Posty: 6
Wysłany: 2009-08-20, 21:59   

Zaznaczylem becker autoastart i nie startuje wogule nawigacja jak mam wlozona karte pamieci. Moze mam jakas automape felerną?? Macie linki do automapy europy jak najnowszej ???
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13