Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Yakumo PDA delta 300 biały ekran
Autor Wiadomość
haker6662 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 13 Cze 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-07-15, 10:35   Yakumo PDA delta 300 biały ekran

Witam
Dostalem Yakumo 300 od znajmomego z nieczmech, bawilem sie znim 30 min i chcialem wgrac polskie menu, wszystko elegancko wedlug ionstrukcji, i pod koniec trzeba bylo dac restart a ja zamiast wybrac go z menu dalem ten restart z boku i od tego czasu jest biały ekran i nic nie da rady zrobic. Właczam i pokazuje sie bialy ekran. Mozna zrobic jakiegos hard reseta ze bedzie mial wgrane ustawienia fabryczne ?
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-07-15, 17:13   

Możesz próbować rozładować całkowicie baterie.
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
haker6662 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 13 Cze 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-07-15, 20:32   

bede probowal ale watpie ze to cos da...
nie mozna zrobic jakiegos hard resetu ??
 
 
maxpl 
GPS instruktor



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 20 Lip 2007
Posty: 683
Skąd: Polska
Wysłany: 2009-07-16, 05:51   

Poczytaj =>> TEN <<= artykuł.
_________________
Jeżeli myślisz, że jesteś "cienki" to nie jesteś sam. Każdy kto tu trafi stanie się ekspertem tylko musisz dużo czytać zanim zadasz pytanie.
 
 
haker6662 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 13 Cze 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-07-16, 09:25   

nic to nie dało, dalej jest bialy ekran, tego drogiego resetu nie moge zrobic bo tam pisze zeby gdzies do menu wejsc a ja mam bialy ekran, bateria sie prawie cala rozladowala bo wlacza sie tylko na kilka sekund !! i wylacza spowrotem
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2009-07-16, 15:13   

haker6662 napisał/a:
nic to nie dało, dalej jest bialy ekran, tego drogiego resetu nie moge zrobic bo tam pisze zeby gdzies do menu wejsc a ja mam bialy ekran, bateria sie prawie cala rozladowala bo wlacza sie tylko na kilka sekund !! i wylacza spowrotem

I to wystarczy żeby nie było hard resetu.

Odłączenie zasilania = hard reset, czyli albo czekaj aż bateria się całkiem rozładuje, tzn. nie da oznak życia, albo rozkręć obudowę i rozłącz baterię.
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
haker6662 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 13 Cze 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-07-18, 11:31   

odlaczylem baterie na godzinke i dalej to sam podlaczylem i biały ekran :|
 
 
diseasekowalski
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 31 Mar 2008
Posty: 48
Wysłany: 2009-08-18, 02:04   

mi sie udalo w takim wypadku wgrac inny rom.
trzeba podlaczyc navi pod kompter zeby wykrylo ja w trybie serwisowym jako inne urzadzenie.
jak znajdziesz sterownik to bedziesz wiedzial co i jak.
mi sie zdaje ze poszedl rom 32megowy ale juz nie pamietam.
 
 
haker6662 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 13 Cze 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-08-27, 10:42   

dobra juz nie warzne, nawigacja pojechala do austri zobaczymy moze cos z niej jeszcze bedzie.... do zamkniecia !!!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10