Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy ktoś wie jak odblokować Yakumo Eazygo XSC Win CE .NET 4.
Autor Wiadomość
MarcinekE36
azymut


Dołączył: 23 Cze 2009
Posty: 2
  Wysłany: 2009-06-23, 20:53   Czy ktoś wie jak odblokować Yakumo Eazygo XSC Win CE .NET 4.

Witam !!!
Jestem nowy na forum, i wiem, że trzeba najpierw poszukać, a później napisać, ale szukałem już wszędzie i nic... Wszędzie piszą, że wystarczy wrzucić autorunce.exe i MNAVDCE.cab na karte odpalić i już, a w tej navi pisze, żeby włożyć kartę, kombinowałem już na różne sposoby zmieniałem nazwy i nic..... czy udało się komuś to doblokować i jak ??? byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :)
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2009-06-24, 18:49   

MarcinekE36 napisał/a:
Witam !!!
Jestem nowy na forum, i wiem, że trzeba najpierw poszukać, a później napisać, ale szukałem już wszędzie i nic... Wszędzie piszą, że wystarczy wrzucić autorunce.exe i MNAVDCE.cab na karte odpalić i już, a w tej navi pisze, żeby włożyć kartę, kombinowałem już na różne sposoby zmieniałem nazwy i nic..... czy udało się komuś to doblokować i jak ??? byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :)

Coś słabo szukałeś, na tej samej stronie co Twój temat parę pozycji niżej, tytuł tematu:
Odblokowanie Yakumo Eazygo XSC, poniżej cytat z tego tematu, jedna z wypowiedzi:

Tu masz instrukcję jak odblokować Yakumo (pdf, po angielsku i niemiecku)
http://www.najboljsi.eu/InstructionsEazyGoXSC.pdf

Oraz więcej o wgrywaniu m.in. MioMap
http://board.gulli.com/th...zygo-xsc-works/
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
MarcinekE36
azymut


Dołączył: 23 Cze 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-06-25, 18:39   

widziałem i w tym egzemplarzu to nie działa
 
 
drrobi
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 16 Maj 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-07-08, 10:25   

Witam,
tu masz odpowiedni dla ciebie watek, moze pojdzie.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 28
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-07-08, 17:16   

A w jakim celu chcesz odblokować?? Podejrzewam ze chcesz mieć AutoMape. wiec po prostu podmień mapy jeśli masz na karcie a jak nie to wrzuć autoampe na kartę(chyba ze wjedzie do pamięci urządzenia) a plik który uruchamia oryginalne mapy podmień na Automapa EU.exe (oczywiście zmierzając nazwę) i odpalać ci się będzie automapa.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
diseasekowalski
Waypoint


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 31 Mar 2008
Posty: 48
Wysłany: 2009-08-18, 01:06   

a moze tez masz walniety czytnnik? ;-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 9