Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Divx na Navi
Autor Wiadomość
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-06-26, 17:43   

mikof900, jaka navia?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
mikof900
azymut


Dołączył: 23 Cze 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-06-26, 18:10   

Lark 43.1 chodzily mi jakoś te wma ale wgralem na karte SD otwarzacz TCPMP v0.81 ale nie bylo obrazu wogole wiec skasowalem ten program. teraz jak chce odtworzyc fiml VMA to wogole nie odtwarza;/ chce poprostu zobic zeby wszytsko chodzilo dobrze. Pozdrawiam
 
 
Hukkle
Maestro GPS
Akira512



Pomógł: 87 razy
Dołączył: 02 Mar 2008
Posty: 2772
Skąd: 52.8 17.2
Wysłany: 2009-06-26, 19:49   

mikof900 napisał/a:
wgralem na karte SD otwarzacz TCPMP v0.81 ale nie bylo obrazu wogole wiec skasowalem
Prócz wgrania TCPMP wymaga konfiguracji. Opis szczegółów konfiguracji sterownika wideo w wielu miejscach na forum.
Cytat:
jak chce odtworzyc fiml VMA to wogole nie odtwarza
Prawidłowe zachowanie gdy skojarzyłeś pliki z usuniętym programem. Niepotrzebnie. Teraz pozostaje albo przywrócenie rejestru sprzed zmian albo powrót do TCPMP.
_________________
Jeśli nie wiesz - czytaj FAQ
Jeśli chcesz by inni wiedzieli - napisz w FAQ-propozycje
Jeśli pomogłem, nie klikaj "Pomógł" - pomóż komuś innemu
 
 
pannonia75 
guru



Pomógł: 12 razy
Dołączył: 13 Paź 2009
Posty: 1030
Skąd: U.K.
Wysłany: 2010-09-22, 12:52   

Mam podobny problem z playerem pod win ce 5.0 - czarny ekran i tylko dźwięk. (testowałem na WMA i mp4)
Wygląda na problem z kodekami - czy ktoś wie jak je wgrać żeby nie znikały i skąd wziąć?
Moja navi to Binatone Carera A350 320x240
 
 
sorbifer 
Waypoint


Dołączył: 07 Sie 2010
Posty: 112
Wysłany: 2010-09-22, 13:12   

Zdaje się wystarczy zmienić w opcjach sterownik graficzny na właściwy - czytaj: działający. Ja mam GDI. W CorePlayerze, Settings zakładka Video, Video options: wybrane GDI. W TCPMP podobnie.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10