My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: qwerter
2009-08-15, 22:07
GoClever i problem z TomTomNavigator
Autor Wiadomość
Andrzej P 
guru
Merc(124)maniak



Pomógł: 72 razy
Wiek: 65
Dołączył: 20 Sie 2009
Posty: 1314
Skąd: (z)Dolny Śląsk
Wysłany: 2011-06-22, 22:57   

Czytam uważnie:
Tomek_Ino napisał/a:
Najgorsze jest to ze ktos wystawia np takiego tom tom gotowca na karte pod wince 5 na przyklad, pisze ze wystarczy rozpakowac i wrzucic... ale chyba do kibla wrzucic. nikt nie podaje dokladnej instrukcji.
Resztę dopowiedział @Imar42
_________________
---
Lark 35.5c, 50.1, 50.3 - wszystkie WCE 5.0
 
 
Tomek_Ino 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 43
Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 11
Skąd: kujawsko pomorskie
Wysłany: 2011-06-22, 22:58   

jestem_ktoś przeczytalem strony od 1 do 4 w tym poscie i nie dam rady. odpuszcze juz sobie bo ten temat za bardzo mnie przerasta. dziekuje kolego za odpowiedz. pozdrawiam.

[ Dodano: 2011-06-22, 23:00 ]
Andrzej P napisał/a:
Czytam uważnie:
Tomek_Ino napisał/a:
Najgorsze jest to ze ktos wystawia np takiego tom tom gotowca na karte pod wince 5 na przyklad, pisze ze wystarczy rozpakowac i wrzucic... ale chyba do kibla wrzucic. nikt nie podaje dokladnej instrukcji.
Resztę dopowiedział @Imar42


To nie są zadne pretensje! Daj mi człowieku spokoj.
 
 
 
dudus_69 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 48
Dołączył: 10 Lip 2011
Posty: 5
Wysłany: 2011-07-17, 13:07   

panowie,panowie,nawi kupiłem dopiero tydzień temu i jako zielony jak trawka trafiłem na TO forum.
Po 10 godzinach czytania,czytania,czytania......


..a żona Znowu przed komputerem @#$!&^)&*^ :evil: ,,,,ała no już nie denerwuj się Kochanie :oops: ,,

opanowałem wszystko bez problemu 8-)

TomTom i inne nawi również opanowane

duuuuużo spokoju :-P i proszę czytać ze zrozumieniem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
 
Tomek_Ino 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 43
Dołączył: 20 Cze 2011
Posty: 11
Skąd: kujawsko pomorskie
Wysłany: 2011-07-17, 19:40   

dudus_69 musisz byc dobry ;-) ja za cholere nie moge tego opanowac, mam goclever 500 plus i automape. chcialem sprobowac innych programow glownie tomtom i garmin. mnostwo prob i same porazki. kompa mam w jednym palcu i dziwie sie sam sobie co jest grane ze navi rozklada mnie jak leszcza. pozdrawiam kolegow.
 
 
 
grbrandys
Waypoint


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 36
Wysłany: 2011-07-18, 14:10   

witam mam ktoś działający tomtom navigator pod goclevera 5060 żeby nie zacinały się mapy i nie mroziło ekranu w czasie wyświetlania trasy albo może ktoś opisać jak to zrobić?
 
 
waldi4110 
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 03 Sty 2010
Posty: 73
Skąd: lubuskie
Wysłany: 2011-07-18, 14:34   

Tak trudno poszukac tu masz gotowego tomka mapy poszukaj sam :mrgreen: http://www.my-navia.pl/vi...r=asc&start=180 umnie hasa aż miło.
_________________
Goclever5066fmtb
 
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9507
Wysłany: 2011-07-18, 20:45   

Zapraszam do lektury (i przy okazji oceny) poradnika http://www.my-navia.pl/vi...p=294779#294779
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
grbrandys
Waypoint


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 36
Wysłany: 2011-08-16, 14:17   

witam mam pytanie testowałem kilka wersji tomtom navigator 7.9 mapy 870.xxx na gooclver 5060 po wyznaczeniu trasy mrozi mi ekran w czasie jazdy ma ktoś pomysł albo gotowca co by działał :-)
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9507
Wysłany: 2011-08-16, 14:23   

A skorzystałeś z porad jak rozwiązać problem zamrażania
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
grbrandys
Waypoint


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 36
Wysłany: 2011-08-16, 14:50   

jestem_ktoś napisał/a:
A skorzystałeś z porad jak rozwiązać problem zamrażania


nie mogę zależ tego tematu forum
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9507
Wysłany: 2011-08-16, 14:57   

http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=30136
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
grbrandys
Waypoint


Dołączył: 31 Mar 2011
Posty: 36
Wysłany: 2011-08-19, 06:33   

jestem_ktoś napisał/a:
A skorzystałeś z porad jak rozwiązać problem zamrażania




bo wrzuciłem do katalogu tomtom gdzie jest navigator i zmieniłem według zaleceń TT-Run.mscr niestety dalej mrozi ekran co można poradzić ?

goclever 5060 tomtom navigator Navigator_TomTom_7.910(9185) i mapa 870.xxx
 
 
RoQi
Waypoint


Dołączył: 06 Lut 2009
Posty: 57
Wysłany: 2012-10-28, 23:28   

Dołączę do tematu, żeby nie zaśmiecać. Mam Navio 500 (bez HD). Potrzebne mi jakieś inne mapy niż AutoMapa. Myślałem o TT i iGO. Potrzebuję min. tras rowerowych Holandii. Oprócz wykorzystania tradycyjnego w aucie. Ktoś pomoże tak od dechy do dechy ściągnąć dobry zestawik mapa plus program i ewentualne patchery itd do mojej navi? Z instalacją, jak będzie jakiś sensowny opis to sobie poradzę. I jeszcze pytanie czy przy tej Navi robić kopie rejestru czy ten problem tylko w WinCe6 występuje.
_________________
GoClever Navio500 + AutoMapa 6.10 EU
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 517 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18346
Wysłany: 2012-10-29, 07:11   

RoQi napisał/a:
sensowny opis
Wątek "TomTom na Win CE 6"
_________________

 
 
RoQi
Waypoint


Dołączył: 06 Lut 2009
Posty: 57
Wysłany: 2012-10-30, 10:39   

tak, ale Navio 500 ma CE5
_________________
GoClever Navio500 + AutoMapa 6.10 EU
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10