My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum
Regulamin oraz opis zmian w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: qwerter
2009-08-15, 21:07
GoClever i problem z TomTomNavigator
Autor Wiadomość
Bahama 
Waypoint


Dołączył: 28 Mar 2008
Posty: 66
Skąd: WLKP.
Wysłany: 2008-04-15, 17:29   Na Goclever prawie działa TomTom :)

Po wgraniu TomToma na SD z mapami Estearn Europe na Goclever 4330A, wszystko chodzi, znajduje sygnał GPS po ustawieniach na 9600, ale w momencie nacisnięcia SZCZEGÓŁY mam "Fatal Aplications Error" i tak za każdym razem, co z tym można zrobić
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3461
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-04-15, 18:17   

Bahama napisał/a:
co z tym można zrobić
Spróbuj wgrać jeszcze raz na kartę; niejednemu pomogło...
_________________

 
 
Bahama 
Waypoint


Dołączył: 28 Mar 2008
Posty: 66
Skąd: WLKP.
Wysłany: 2008-04-15, 18:28   

Jutro spróbuję, dziś navi leżakuje w garażu. dzięki
 
 
power_box 
Waypoint



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2008-04-15, 20:59   

TT 6 ma chyba problem z wyświetlaczem 4,3 cala (480x272) i nic Ci nie da ponowne wgrywanie go na kartę jak radzi harry. Wywala za każdym razem błędy dokładnie takie jak opisujesz. Poczytaj też: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1610
Może ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać ?
 
 
Bahama 
Waypoint


Dołączył: 28 Mar 2008
Posty: 66
Skąd: WLKP.
Wysłany: 2008-04-16, 12:41   

power_box napisał/a:
TT 6 ma chyba problem z wyświetlaczem 4,3 cala (480x272) i nic Ci nie da ponowne wgrywanie go na kartę jak radzi harry. Wywala za każdym razem błędy dokładnie takie jak opisujesz. Poczytaj też: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=1610
Może ma ktoś jakiś pomysł jak to rozwiązać ?



Faktycznie mam non-stop to samo , nie da się na 4,3 cala
 
 
marian1713 
Waypoint


Wiek: 30
Dołączył: 07 Maj 2008
Posty: 21
Wysłany: 2008-10-13, 11:45   GoClever 4330A +TomTom 8

Witam! Czy probowal ktos instalowac na takim sprzecie TomTom8? Jaki jest efekt czy wszystko dziala? Ta Navia posiada Windows Mobile Core 5.0. Przesukałem juz nie jedno forum z mnogosci tematow i tak roznych odpowiedzi postanowilem zalozyc nowy temet, aby dokladnie sie dowiedziec co i jak:) Bardzo prosze o wsparcie :) czekam na odp.
 
 
gizmo121
[Usunięty]

Wysłany: 2008-10-13, 14:52   

bylbys 1 ktory TT8 odpalil n a Windowsie
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 62
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 691
Wysłany: 2008-10-13, 15:25   

marian1713 napisał/a:
Witam! Czy probowal ktos instalowac na takim sprzecie TomTom8? Jaki jest efekt czy wszystko dziala? Ta Navia posiada Windows Mobile Core 5.0. Przesukałem juz nie jedno forum z mnogosci tematow i tak roznych odpowiedzi postanowilem zalozyc nowy temet, aby dokladnie sie dowiedziec co i jak:) Bardzo prosze o wsparcie :) czekam na odp.

Takie rzeczy to tylko w erze... :mrgreen:
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2756
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2008-10-13, 15:27   

qwerter napisał/a:
marian1713 napisał/a:
Witam! Czy probowal ktos instalowac na takim sprzecie TomTom8? Jaki jest efekt czy wszystko dziala? Ta Navia posiada Windows Mobile Core 5.0. Przesukałem juz nie jedno forum z mnogosci tematow i tak roznych odpowiedzi postanowilem zalozyc nowy temet, aby dokladnie sie dowiedziec co i jak:) Bardzo prosze o wsparcie :) czekam na odp.

Takie rzeczy to tylko w erze... :mrgreen:


a może dostał navke z ery :lol: :lol:
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
marian1713 
Waypoint


Wiek: 30
Dołączył: 07 Maj 2008
Posty: 21
Wysłany: 2008-10-13, 16:18   

He he nie w erze ale na allegro :) Czyli jednak nic z tego :-(
 
 
ochomak 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-10-14, 02:55   

Witam . Może ktoś wyjaśni z czym jest największy problem z tym navcore8.
 
 
krzynioczarny
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 04 Sie 2008
Posty: 92
Wysłany: 2008-10-14, 19:50   

Navcore 8 to aplikacja tylko do urzadzeń navigacyjnych Tomtom. np: ONE.ONE XL.GO itp.
Widzi mapy V.8XXX ,które są bogatsze od V.7XXX np. IQ inteligentne szukanie trasy.
WIDOK RZECZYWISTY TRASY NA AUTOSTRADACH.
Na windows ce czy mobile działa tylko tomtom NAVIGATOR. Jest to całkiem inna aplikacja od navcore 8.
Obecnie jest dostępna aplikacja Navigator 7 ,która działa z mapami tomtom V. 7XXX To wszystko.Jeszcze nie ma navigatora 8. Czekamy.
 
 
ochomak 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 15 Wrz 2008
Posty: 5
Wysłany: 2008-10-20, 23:38   

Dzięki za Info. Wreszcie jasno i przejrzyście.
 
 
patarek 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 39
Dołączył: 30 Sty 2009
Posty: 9
Wysłany: 2009-03-18, 14:39   GoClever i TomTom

Witam

Navi jak wyżej GoClever 4,3 i tomtom

Aplikacja. 7,450
Mapa: Western... v725.1906

Probowałem tez z aplokacja 4,9 i mapami 825

NIestety mapa w trakcie jazdy "skacze" nie pracuje plynnie tak jak z igo czy automapą - czy moze jakies rozwiazanie?

Pozdrawiam
 
 
snaffie 
Navi Expert
Embedded...



Pomógł: 7 razy
Dołączył: 14 Lut 2009
Posty: 270
Skąd: d('.')b :Dokąd
Wysłany: 2009-03-18, 19:24   

A na przykład takie coś znalazłeś?
Może to także. Zauważ że część problemów może się powtarzać na podobnych / innych navi, niekoniecznie GoClever
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,25 sekundy. Zapytań do SQL: 10