Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-12-28, 07:36
GoClever 4335<>KOPIA REJESTRU<>i nietylko
Autor Wiadomość
oxis4 
Waypoint



Dołączył: 11 Maj 2009
Posty: 41
Wysłany: 2009-06-16, 20:34   GoClever 4335<>KOPIA REJESTRU<>i nietylko

elo ALL
*****************GoClever 4335**************
poniżej macie link do BACKUPA rejestru + instrukcja jak go przywrócić+niezbedne programiki
....dodatkowo mozna sobie wykonac kopie katalogów WINDOWS,BINFS i innych...oczywiście wszystko z poziomu nawigacji (kopiując na karte SD)

Pozdro.....

Kopia REJESTRU+program do przywrócenia.rar
Pobierz Plik ściągnięto 465 raz(y) 123,4 KB

_________________
GoClever 4335 TMC Ready,SD PLATINUM 4GB
 
 
peter_o
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Sie 2008
Posty: 6
Wysłany: 2009-06-19, 09:09   Re: GoClever 4335<>KOPIA REJESTRU<>i nietylko

oxis4 napisał/a:
elo ALL
*****************GoClever 4335**************
poniżej macie link do BACKUPA rejestru + instrukcja jak go przywrócić+niezbedne programiki
....dodatkowo mozna sobie wykonac kopie katalogów WINDOWS,BINFS i innych...oczywiście wszystko z poziomu nawigacji (kopiując na karte SD)

Pozdro.....


A mozna to wgrac z poziomu komputera?poniewaz moj ekran nie reaguje na dotyk.
 
 
bibop 
Waypoint


Wiek: 40
Dołączył: 06 Cze 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-06-19, 20:07   

Dzieki :-) Jesteś wielki. pozdrawiam

[ Dodano: 2009-06-21, 11:04 ]
Może trzeba by pomyśleć nad osobnym działem GOCLEVER a ludzie tacy jak TY OXIS4, mogli by go szybko zapełnić. Myślę, że ten sprzęt ma duże możliwości. Czekam na nowe odkrywki :roll:
 
 
peter_o
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Sie 2008
Posty: 6
Wysłany: 2009-06-22, 21:49   

Czy moglby ktos wyexportowac ten rejestr do pliku reg?
 
 
oxis4 
Waypoint



Dołączył: 11 Maj 2009
Posty: 41
Wysłany: 2009-06-23, 21:05   

..proszę bardzo>>>poniżej programik do edycji rejestru z poziomu PC:

http://odsiebie.com/pokaz/3738766---d908.html


PS. przywracałem ta kopię za pomocą Regedit2
...i jestem REALY ...zadowolony...POMOGŁA MI.
_________________
GoClever 4335 TMC Ready,SD PLATINUM 4GB
 
 
szymel 
Waypoint


Pomógł: 6 razy
Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 87
Wysłany: 2009-07-09, 22:19   

bibop napisał/a:
...Czekam na nowe odkrywki :roll:

Jak by ktoś "uwalił" system, to TU jest firmware :mrgreen:
_________________
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
 
 
kolokiler
azymut


Dołączył: 09 Kwi 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-07-15, 10:59   

szymel napisał/a:
bibop napisał/a:
...Czekam na nowe odkrywki :roll:

Jak by ktoś "uwalił" system, to TU jest firmware :mrgreen:


ten link nie działa ma ktoś jeszcze i podesłałby mi kopię systemu ?

a jak zrobić kopię zapasową całości navi ? jakim programem?
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-07-15, 17:14   

Firmware znajdziesz na forum goclever.
kopię zapasową zrobisz active sync
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
RobiMad 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 56
Dołączył: 23 Maj 2009
Posty: 8
Skąd: Kętaki
  Wysłany: 2009-07-16, 09:13   

Dobre sobie... ActiveSync'em :mrgreen:
Czy komuś udało się podłączyć GoClevera przy pomocy AS?
_________________
Jeśli wydaje Ci się, że wiesz wszystko, to masz rację! Wydaje Ci się ;)
 
 
kolokiler
azymut


Dołączył: 09 Kwi 2009
Posty: 3
Wysłany: 2009-07-16, 14:07   

RobiMad napisał/a:
Dobre sobie... ActiveSync'em :mrgreen:
Czy komuś udało się podłączyć GoClevera przy pomocy AS?


no właśnie chyba nie za bardzo AS

a na stronie goclevera nie ma oprogramowania do niego był tu link kiedyś czy nawet jest nadal ale on jest nieaktywny

jak zrobić kopię zapasową całego 4335 ?
 
 
qwerter 
GPS instruktor



Pomógł: 16 razy
Wiek: 64
Dołączył: 15 Maj 2008
Posty: 691
Wysłany: 2009-07-25, 20:44   

Cytat:
Czy komuś udało się podłączyć GoClevera przy pomocy AS?

Miałem 4330A... chodził pod AS... mam teraz 5010FMBTAV i tez sobie spokojnie chodzi pod AS... :mrgreen: zarówno pod XP jak i Vistą...
_________________
MODECOM MX3 marzenia się spełniają...
 
 
spokoszeroko 
Waypoint


Dołączył: 11 Sty 2009
Posty: 16
Wysłany: 2009-08-07, 15:08   

Czy mogę się podpiąć? Zresztą już to robię. Mam problem właśnie z tą nawigacją. źle zrobiłem i jest to moja wina, wyczytałęm do odblokowania "Reset górny włącznik i volume + i udupiłem kalibrację, nie skalibruje się, namacam kalibrację, przeprowadzę ją ale nie pomaga. Ten sposób nie działa bym przywrócił oryg. oprogramowanie, może odblokowanie rozwiąże ten problem? Jeśli tak to jak? Bo myk z tym plikiem i podmianą "mobilenavigator" nie działa też... Dzięki.
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2733
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2009-09-07, 07:26   

RobiMad napisał/a:
Czy komuś udało się podłączyć GoClevera przy pomocy AS?

kolokiler napisał/a:
no właśnie chyba nie za bardzo AS

Tutaj --> http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=122139
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
buba_1983
azymut


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 4
Wysłany: 2010-12-09, 21:49   

witam
czy może ktoś mi podesłać działającego linka po Firmware do 4335?
pozdrawiam
PS.link w tym poście nie działa
 
 
ytab
azymut


Dołączył: 05 Mar 2010
Posty: 1
Wysłany: 2011-05-05, 00:50   

Witam! Mam GC4335 i czy może ktoś udostępnić na jakimś serwerze kopie oryginalnego programu nawigacyjnego możne być backup... Przez przypadek skasowałem parę plików... :cry:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 12