Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2010-09-04, 18:48
AM NA NAVIGON 2100 CANADA 310 TUTORIAL
Autor Wiadomość
przeeemek
azymut


Dołączył: 04 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-08-04, 10:41   

Witam

Wrzuciłem automapę na urządzenie i wszystko się uruchamia jak należy. mapa 6.5.0 1006 (najnowsza). Nie działa tylko ostatni punkt.

8. Po uruchomieniu AM ustawiamy gps na COM 7 i predkość 4800

Nie mogę ustawić tego portu. Wyskakuje komunikat: Nie można uzyskać dostępu do GPS (Port com7).

Pomóżcie.
 
 
bitkey
azymut


Dołączył: 27 Maj 2008
Posty: 1
  Wysłany: 2010-09-04, 14:43   

COM 2 PRĘDKOŚĆ 56000 śmiga aż miło
 
 
Chudziol 
azymut


Dołączył: 05 Cze 2008
Posty: 2
Wysłany: 2010-09-20, 23:43   navigon 2110max

Komputer wykrywa mi nawigon 2110max jako pamięć masowa nie łączy mi się z ActiveSync
Podpowiedzcie mi co mam zrobić aby połączyć się z ta navi
 
 
TommekG
azymut


Dołączył: 12 Gru 2009
Posty: 3
Wysłany: 2010-09-25, 10:43   

A ja mam problem tego rzędu ze mianowicie mam problem z połączeniem mojego navigona z komputerem próbuję poprzez active sync i przez wbudowany w windows 7 menadżer no i tylko znajduje mi samą kartę. Wgrywam Automapę tak jak kolega podaje wyżej ale przy włączeniu nie znajduje mi Automapy ciemna jest ikona nawigacja
 
 
scrabypl
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Wrz 2009
Posty: 12
Wysłany: 2011-01-03, 17:16   

Witam.
Automapa 662 EU ma problem ze znalezieniem sygnału GPS.
Próbowałem już gps na COM 7 i predkość 4800 oraz jak kolega wcześniej podał
COM 2 PRĘDKOŚĆ 56000 ale też nie znajduje.
Urządzenie dokładnie takie same jak w temacie.
Pozdrawiam.
 
 
Jopeka
azymut


Dołączył: 29 Lip 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-07-29, 20:47   

Witam,

Mam problem z navigon 310 canada. Mam wgraną mapkę Automapa EU plus pliki autorunce.exe, AutoRunCE.c31, Init, Regedit. Automapa zajmuje prawie całą 2 gb kartę.
Nie mogę tego usunąć ani zmodyfikować bo wyskakuje okienko z błędem 0x8007045D.
Chciałbym wgrać nową automape teraz jest ver. 505

POzdrawiam
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18680
Wysłany: 2014-07-29, 22:19   

Kiedy ten bład wyskakuje? Przy kasowaniu danych z karty włożonej do kompa :?:
_________________

 
 
Jopeka
azymut


Dołączył: 29 Lip 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-07-30, 17:37   

Tak. Jeżeli to ma znaczenie to nawigacja jest podłączona przez kabel usb. Nie mam czytnika kart...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 10