Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 21:18
Jak odblokować GOCLEVER 3535 ?
Autor Wiadomość
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 58
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1052
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-02-15, 14:19   

Musisz mieć aktywną opcję pokazywania ukrytych plików... http://www.my-navia.pl/vi...p=132186#132186
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
gc3535
azymut


Dołączył: 15 Lut 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-03-13, 16:30   

Witam . mam pytanko jak wgrac automape do gc 5055+ tylko na karte i zeby sie otwierala a po wyjeciu karty byla oryginalna mapa. szukam i nic niemoge znalesc. dzieki
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-13, 16:33   

Instalujesz i w ustawieniach wskazujesz AM jako program do nawigacji.
Nie czytałeś poradnika.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
gc3535
azymut


Dołączył: 15 Lut 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-03-13, 16:39   

dasior591 napisał/a:
Instalujesz i w ustawieniach wskazujesz AM jako program do nawigacji.
Nie czytałeś poradnika.


no wlasnie czytam godzine juz posty i niemogo zalapac jak to zrobic. a poradnika chyba nie czytalem
 
 
dani_w
Waypoint


Dołączył: 16 Mar 2010
Posty: 24
  Wysłany: 2010-03-16, 16:47   mam problem i blagam o pomoc

hej mam tego malego chinolka i mam problem znajomy zrbil mi navi na mapce atomapa ale potem mialem maly reset i navi zablokowana i tera mi sie wlacza samo menu glowne te orginalne a chce by wlaczyc sam windows bo na karcie mam mapki cala navi i wogle porosz o jakies porady i kroki co dalej :cry:

[ Komentarz dodany przez: jacekp1313: 2010-03-16, 17:08 ]
------------------------------------------------------------------------------------------
Używaj normalnych czcionek i kolorów. Poprawiłem
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2010-03-16, 17:07, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-16, 16:53   

A o przecinkach i kropkach słyszałeś?? i czemu takie duże??
Poza tym widać ze się nie znasz wiec po co sobie utrudniać życie i odblokowywać??
Zmień wpis w rejestrze z explorer.exe
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
dani_w
Waypoint


Dołączył: 16 Mar 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-03-16, 20:15   

nie pojecia nie mam a prubuje cos z tym zrobic a w dodatku mam viste na lapie a ztego co czytalem lepiej miec xp :cry:
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-16, 20:19   

Nadal bez szczegółów.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
dani_w
Waypoint


Dołączył: 16 Mar 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-03-16, 20:37   

a co podac musze

bylo to tak mialem automape nowa w windowsa odblokowanego a zachcialo mi sie zrobic haslo na windowsie i od tego sie zaczelo dalem do naprawy i zrobili mi ja tak jak nowa orginalner menu i takie tam a na karcie mam auto mape i chce by bylo tak jak kiedys odblokowny system i automapa da sie na viscie

pomuz bo watpie ciezko bedzie :shock:
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-16, 20:47   

dani_w napisał/a:
pomuz

Pomogę ale pisz po polsku. Daj kopie rejestru.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 58
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1052
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2010-03-17, 06:51   

dani_w napisał/a:
a co podac musze
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?p=7755#7755
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
dani_w
Waypoint


Dołączył: 16 Mar 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-03-17, 06:55   

kopia rejestru hmmm problem bo robil mi to kolega i nie wiem gdzie tego szukac w navigacjach jestem ciemny
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-17, 07:09   

http://gpslab.pl/article_strona_4429_3.html
A zdanie zaczynamy dużej litery i kończymy kropką.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
dani_w
Waypoint


Dołączył: 16 Mar 2010
Posty: 24
Wysłany: 2010-03-17, 07:13   

no juz tak nie przesadzajmy to nie lekcja jezyka polskiego mam inny problem
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-03-17, 07:17   

Niby nie ale co to za problem przytrzymać shift i wcisnąć kropkę?? Lepiej się czyta.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 11