Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: dasior591
2011-03-09, 21:18
Jak odblokować GOCLEVER 3535 ?
Autor Wiadomość
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-27, 15:49   

Jeśli zależy ci TYLKO na Automapie to nie ma sensu odblokować. Kopiujesz wersje na kartę i gotowe.
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
hannibal80
azymut


Dołączył: 27 Lis 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-11-28, 13:58   

Nie za bardzo czaje.
Ta nawigacja nie ma karty, ktora mozna wyciagnac. Ma gniazdo na dodatkowa karte, ale caly soft jest na eepromie wewnetrznym.
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-11-28, 14:08   

Właśnie o tą dodatkową kartę chodzi :-) , co do map to nie masz jej na epromie wew bo jak by tak było to o odblokowaniu zapomnij, masz o najwyżej na wbudowanym dysku. To co opisujemy oczywiście na tym dysku tez zrobić możesz tylko wpierw kopia wszystkiego!!
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-11-28, 14:12   

Nie musisz czaić - po prostu zrób co Ci proponują.
GC działa tak, że przy włączaniu (lub kliknięciu w NAWIGACJA) szuka najpierw na karcie folderu MOBILENAVIGATOR a w nim pliku MOBILENAVIGATOR.EXE i go uruchamia.
_________________

 
 
Zvierzaq
azymut


Dołączył: 09 Gru 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-12-09, 21:29   

Witam. Jestem nowy i kompletnie zielony. :oops: Od wczoraj mam GC 3535 ale nie wiem jak zrobić kopie zapasową. Po podłączeniu navi do kompa nic mi się nie wyświetla, ActiveSync też nic nie widzi. :-| Jak dostać się do danych na wbudowanym dysku? :?:
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-12-09, 21:43   

Masz w kompie XP, czy Vistę?
_________________

 
 
Zvierzaq
azymut


Dołączył: 09 Gru 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-12-09, 22:25   

XP SP3
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2009-12-10, 07:22   

Problemy z ActiveSync ( a raczej podpowiedzi rozwiązań): http://www.my-navia.pl/vi...p=135526#135526
_________________

 
 
imar42 
guru
GC 5066FMBT



Pomógł: 61 razy
Wiek: 58
Dołączył: 05 Maj 2009
Posty: 1052
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2009-12-10, 09:58   

jacekp1313 napisał/a:
Problemy z ActiveSync
Moje problemy z ActiveSync opisałem tutaj
imar42 napisał/a:
W Poście Wedrowca http://www.my-navia.pl/vi...20bf4256#125428 napisałem, że doskonały skądinąd program PNDSET_v1 nie działa na moim sprzęcie. W domu na kompie z Win XP SP3 z dostępem do internetu nie działa - chociaż słychać "plumkanie" tak jakby coś widział, tylko nie wiedział co... W pracy na Win XP SP2 bez dostępu do NET-u też nie działa. Na trzecim kompie z systemem Vista SP2 oraz z dostępem do sieci - DZIAŁAJĄ wszystkie funkcje w jakie został ów programik wyposażony Centrum obsługi urządzeń doskonale współpracuje z CeRegEditor. Niestety jeszcze nie mogę skonfigurować połączenia z MyMobiler.
_________________
Uniwersalne ImarMenuRC do urządzeń z ekranem 480x272 i 320x240

 
 
 
misiu89
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 13 Lis 2009
Posty: 5
Wysłany: 2009-12-12, 18:33   Problem z panelem na 3535

Witam. Mysle ze wszystko pokazuje filmik zamieszczony ponizej:
http://www.youtube.com/watch?v=U2W8DmEfsPQ

Panel niby zaskakuje, ale odrazu wskakuje spowrotem oryginalny i nie mozna nic zrobic.
Jest to wersja z tąd: http://www.my-navia.pl/vi...p=139792#139792
przerobiona na wyswietlacz 3,5". Zmienialem tylko i wylacznie wspolrzedne x i y w plikach .ini
Co ciekawe nawet, gdy wrzucilem oryginal (wydaje mi sie, ze powinien zaskoczyc na mniejszym wyswietlaczu-okrojony poprostu) dzialo sie to samo. Gdy opalam z exploratora windows na navi, wszystko smiga bezproblemu. Co moze byc nie tak?
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-12-12, 18:49   

Musisz napisać skrypt MortScipta, który zamyka oryginalne menu i uruchamia twoje.
Przykłady znajdziesz na chomiku jacekp przy plikach startowych do Adja
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
robak26 
Waypoint


Wiek: 46
Dołączył: 08 Paź 2008
Posty: 25
Wysłany: 2010-01-12, 16:20   

A jak zrobic zeby po wlozeniu karty zadzialala Automapa, a po wyjeciu karty wbudowana nawi?
A gdyby nazwac folder z automapa explorer.exe i automapa.exe zmienic na explorer to dalo by rade?
 
 
dasior591 
Maestro GPS
GoClever 5065FMBT



Pomógł: 279 razy
Wiek: 29
Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 8301
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-01-12, 16:35   

MobileNavigator, szukałeś w ogóle??
_________________
Jeśli chcesz się odwdzięczyć zapraszam TUTAJ
Jak nie odpisuje w temacie lub na PW to się przypomnij :-)
 
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 110
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2010-01-12, 17:37   

robak26 napisał/a:
A gdyby nazwac folder z automapa explorer.exe i automapa.exe zmienic na explorer to dalo by rade?
Nie.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
gc3535
azymut


Dołączył: 15 Lut 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-02-15, 14:08   

Wedrowca napisał/a:
Na karcie stwórz katalog MOBILENAVIGATOR, wkopiuj do niego Automapę a plik startowy EXE nazwij MOBILENAVIGATOR.EXE. Włóż kartę w slot, kliknij NAWIGACJA i voila :-)


Witam zrobilem tak jak napisales ale nie moge znalesc tego pliku exe zeby go przepisac na mobilenavigator exe .
Chce wgrac automape 6
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10