Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2020-01-20, 20:11
Asus R700
Autor Wiadomość
kawo
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 17
Wysłany: 2009-06-17, 09:24   Asus R 700 - jaka aktualna mapa

Witam.
Pozyczyłem na wyjazd Asusa R 700.
Podglądam inf. o systemie i pisze tak:
Wresja ROM - R700-Asus-R102-WE-V4.4.0
Wersja SW - R700-Asus-WE-R102-WE-V4.4.0

Czy jest tutaj informacja o aktualnej mapie ? jeżeli nie to gdzie to znaleźć.
Ustrojstwo zakupione w 2008 r. (chyba w maju)
pzdr.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-06-17, 10:05   

Jaki system?
Win Mobile jaki?
Windows CE jaki?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6442
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-17, 10:10   

Ten Asus ma system WinCE 5.0 a więc szukaj np. AutoMapy, iGO8.(wszystko znajdziesz na forum w odpowiednich działach)
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
kawo
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 17
Wysłany: 2009-06-17, 10:39   

Dzakus napisał/a:
Jaki system?
Win Mobile jaki?
Windows CE jaki?


:roll: :roll: :roll: nie mam najmiejszego pojęcia. Skąd mam to wiedzieć :?: jest to gdzies napisane :?: ( dla mnie to jedna czarna magia) :cry:
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-06-17, 10:58   

Musisz odblokować nawigację i wgrać po prostu AM/I-Go na kartę
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kawo
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 17
Wysłany: 2009-06-17, 11:18   

Dzakus napisał/a:
Musisz odblokować nawigację i wgrać po prostu AM/I-Go na kartę


Po co mam odblokowywać. :?: Przecież zakupiona na fakturę czyli wszystko w 100 % legalne. Ja nie chcę nic zmieniać - pytam tylko czy mam aktualną mapę ( i jak to sprawdzić) a jeżeli nie to jak dokonać aktualizacji.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-06-17, 11:19   

Jaki masz program nawigacyjny?
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kawo
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 17
Wysłany: 2009-06-17, 11:29   

Dzakus napisał/a:
Jaki masz program nawigacyjny?


Przeciez juz wczesniej napisałem ... to pożyczona nawigacja. Nie znam się na tym.
Jeżeli pytasz o mape to IGO, tak mówił właściciel -ale on też ciemny jak tabaka w rogu. Kupił ....bo kupił.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-06-17, 11:36   

Jak uruchamiasz program nawigacyjny to wyświetla ekran startowy z nazwą programu.
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kawo
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 17
Wysłany: 2009-06-17, 13:36   

Dzakus napisał/a:
Jak uruchamiasz program nawigacyjny to wyświetla ekran startowy z nazwą programu.


Właśnie że nie. Wyświetla sie ( tylko mini chwilka) napis:
ASUS
Rock Solid- Heart Tunchning ( jeżeli dobrze odczytałem - musiałem włączyc i wyłączyć 4 razy aby uchwycić)
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-06-17, 15:23   

Masz I-GO z edytowane przez producenta
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
kawo
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 17
Wysłany: 2009-06-17, 15:58   

Dzakus napisał/a:
Masz I-GO z edytowane przez producenta


ale czy to jest najnowsze ??? nie trzeba przypadkiem jego aktualizacji :?:
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 109
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-06-17, 16:01   

Nie.Są nowsze mapy.
Więcej na: http://www.volny.cz/sstopar/mio_mapy_igo8_3.html
Ale i tak nie są najlepsze/PL, ponieważ moim zdaniem najlepsze ma Automapa[ ;-) ]
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
Ostatnio zmieniony przez BladeX 2009-06-17, 17:05, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
harry 
Maestro GPS
Szukaj-czytaj-pytaj



Pomógł: 88 razy
Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 3459
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-06-17, 17:01   

Dzakus napisał/a:
ponieważ najlepsze ma Automapa
Powinno być: ponieważ moim zdaniem najlepsze ma Automapa
No chyba, że komercha - to kasujemy post... :mrgreen:
_________________

 
 
kawo
Waypoint


Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 17
Wysłany: 2009-06-17, 17:32   

Dzakus ...... dzięki. :-)

ps. jak na 9 letniego chłopaczka (tak masz w opisie) to jesteś nadzwyczaj dobrze rozwinięty.
Tak trzymaj a Nobel w kieszeni. :lol:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 10