Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hukkle
2011-03-10, 19:39
nowe meni do goclevera??
Autor Wiadomość
lukaszSP
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 48
Wysłany: 2009-04-20, 19:29   nowe meni do goclevera??

witam .tak jak w temacie . mam 4330 goclever i chciałbym jakies nowe meni. macie moze jakis gotowy pliczek ??
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-04-20, 19:33   

wpisz w szukajce systeminformation lub WolfNCU
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
skorik 
Navi Expert



Pomógł: 13 razy
Dołączył: 04 Wrz 2008
Posty: 386
Skąd: Toruń
Wysłany: 2009-04-20, 19:40   

Możesz luknąć na menu mojego wykonania: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=7068
Jeszcze w wyszukiwarce możesz wpisać: panel, pulpit, menu.
_________________
GoClever 4330A

Moje menu:
 
 
lukaszSP
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 48
Wysłany: 2009-04-20, 19:40   

Sance napisał/a:
wpisz w szukajce systeminformation lub WolfNCU


za bardzo cie nie rozumiem
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-04-20, 19:41   

Tu:
http://www.my-navia.pl/search.php
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
adas01 
GPS instruktor



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 559
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-04-20, 19:42   

a co to, pulpit clubmaniaca zamknęli?
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6446
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-04-20, 19:46   

Zerknij tu http://www.my-navia.pl/vi...wolfncu&start=0
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
lukaszSP
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 48
Wysłany: 2009-04-20, 19:47   

Sance napisał/a:
Tu:
http://www.my-navia.pl/search.php


naprawde bardzo ale to bardzso mądry jestes???wiedziałem ze na na nie których mozna liczyc. ciekawe jak ty nie wiedziałes co jak z nawigacjami to czy pisałes na forach?????????

[ Dodano: 2009-04-20, 19:47 ]
adas01 napisał/a:
a co to, pulpit clubmaniaca zamknęli?



dzieki serdeczne za pomoc
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-04-20, 19:53   

lukaszSP napisał/a:
Sance napisał/a:
Tu:
http://www.my-navia.pl/search.php


naprawde bardzo ale to bardzso mądry jestes???wiedziałem ze na na nie których mozna liczyc. ciekawe jak ty nie wiedziałes co jak z nawigacjami to czy pisałes na forach?????????



Gdybyś zatosował się do mojej rady otrzymałbyś 59 wyników z pulpitami mi innymi ten temat:
http://www.my-navia.pl/vi...steminformation

Wię schował proszę sarkazm do kieszeni i słuchaj co radzą.do uzywania szukajki nie potrzeba mądrości
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
lukaszSP
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 48
Wysłany: 2009-04-20, 20:53   

oki. moze mnie poniosło ale naprawde juz nie wiedziałem jak szukac. zastosowałem sie do postu odnosnie skórki larka ale mi nie działa. nie uruchami sie sama skórka larka tylko musze "ręcznie" wcisnąc ikonke Ayra. exe i wtedy sie uruchamia skórka

Wię schował proszę sarkazm do kieszeni i słuchaj co radzą.do uzywania szukajki nie potrzeba mądrości[/quote]
 
 
adas01 
GPS instruktor



Pomógł: 19 razy
Dołączył: 02 Sty 2008
Posty: 559
Skąd: Poznań
Wysłany: 2009-04-20, 21:13   

lukaszSP napisał/a:
nie uruchami sie sama skórka larka tylko musze "ręcznie" wcisnąc ikonke Ayra. exe i wtedy sie uruchamia skórka

to teraz poczytaj o autostart'ach, startup'ach i mortscript'ach i masz wszystko
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 107
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9755
Wysłany: 2009-04-20, 21:19   

I o kluczu init
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
lukaszSP
Waypoint


Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 48
Wysłany: 2009-04-20, 21:30   

adas01 napisał/a:
lukaszSP napisał/a:
nie uruchami sie sama skórka larka tylko musze "ręcznie" wcisnąc ikonke Ayra. exe i wtedy sie uruchamia skórka

to teraz poczytaj o autostart'ach, startup'ach i mortscript'ach i masz wszystko


hahaha
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 107
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9755
Wysłany: 2009-04-20, 23:15   

Dopisz klucz
HKEY_LOCAL_MACHINE\init:Launch101="ŚCIEŻKA"
Chyba że masz już taki, to zmień numerek
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10