Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
1 nawigacja-prośba o pomoc w wyborze
Autor Wiadomość
mirko1 
guru
Becker 7928



Pomógł: 21 razy
Dołączył: 18 Gru 2007
Posty: 1939
Wysłany: 2008-05-26, 22:42   

Breedte 12 cm
Hoogte 8 cm
Dikte 3,7 cm
Gewicht 228 gram

No.....to jeszcze nie cegla ;-)
_________________
- Moje odblokowanie dla Beckera 7928 jest przeniesione tu:
http://www.my-navia.pl/vi...er=asc&start=15
 
 
diego6 
guru
szuruburu i fotograf



Pomógł: 31 razy
Wiek: 44
Dołączył: 06 Mar 2008
Posty: 1152
Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-05-27, 02:17   

Przypomina troszkę nawigację morską :-)
_________________
N 52.42230, E 16.90681
FS LOOX N100 [2GB] + TT7, AM5, R66.7
NOKIA E90 [2GB] + GarminXT

LARK 35.7 [0GB] MM6 easy
NOKIA 9300 [2GB] + HOLUX GPSSlim236 + TT5
AKIRA MM3518 A3 [0GB] + MM4
AKIRA MM512 [4GB] + TT6, iGo8, AM5, MM5, R66 i GarminXT
GARMIN-Palm iQue 3600
GARMIN nüvi 360
 
 
 
krissek 
Waypoint


Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 140
Wysłany: 2008-05-27, 14:43   

panowie a jakie są różnice między Larkiem 35.0 i 35.3(poza oznaczeniem oczywiście :-) ) :?:
bo przeglądam allegro i różnica w cenie to 20-30zł
 
 
Wedrowca 
Maestro GPS



Pomógł: 144 razy
Dołączył: 16 Kwi 2008
Posty: 2733
Skąd: się wziął kosmos?
Wysłany: 2008-05-27, 16:12   

- 35.3 jest nowszym modelem niż 35.0
- 35.3 możesz w 100% odblokować i cieszyć sie Windowsem CE - 35.0 ma Windę "okrojoną"
- 35.3 ma odchylaną antenę GPS - 35.0 wbudowaną za tylną ścianką
- w 35.0 (moim zdaniem) jest prościej zmusić inny soft do nawigacji do pracy: wskazujesz który i uruchamiasz
- 35.3 jest "podobna" do Akiry w odblokowywaniu
- 35.0 nie uwalisz tak łatwo :-)

I pewnie jeszcze kilka się znajdzie.
_________________
Longhorn 950, GOCLEVER 4335, LARK 35.0 v1.0, LG L3
Pentagram P3106+K750i/K800i/W995+TrekBuddy
 
 
andreas_k 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Wiek: 41
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 42
Wysłany: 2008-06-06, 00:01   

35.0 obrócisz ekran o np 90st, w 35.3 tego na razie nie zrobisz... ( ale Wędrowca wie najlepiej :) )...
 
 
krissek 
Waypoint


Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 140
Wysłany: 2008-06-06, 13:07   

więc zamówiłem Larka 35.0 i czekam :)
 
 
BLAUPUNKT12345 
Waypoint



Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 19
Skąd: PL
Wysłany: 2009-03-07, 23:25   

Witam!!! Podpinam się pod temat aby nie zakładać zbędnego wątku. Jestem kierowcą tira i szukam dla siebie sprzętu. Cena nie gra roli jednak nie wiem czy warto przepłacać myślałem o MIO P360 jednak coraz wiecej ludzi ma larki. Co proponujecie polecacie ??? Mam teraz odblokowanego Blaupunkta 3.3 jednak nie spełnia on moich oczekiwań szuka GPS bardzo długo. Szukam navi odblokowanej lub do prostego odblokowania obslugujacej 4 gb oraz ktora stabilnie pracuje z roznymi mapami jak i szybko łapie GPS. Z gory dziekuje za odp i pozdrawiam :-)
_________________
Mio P360 + Kingston 4 GB + Autompa EU 5.3 + Igo My Way 2006 Plus
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-03-08, 06:23   

wszystko zależy od budżetu
mio od 300 w górę
lark 4,3
navroad 700+
panasonic strada

z tymi miałem osobiście do czynienia i to naprawdę niezłe sprzęty
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
BLAUPUNKT12345 
Waypoint



Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 19
Skąd: PL
Wysłany: 2009-03-08, 10:26   

Wiec MIO powyzej 300 beda lepsze od Palmtopa P360? Przegladalem allegro i jak cos to Mio 300 lub 500. Czy wszystkie mapy dokladniej chodzi mi o np igo automapa beda na takich duzych ekranach dobrze pracowac? Jak jest ze standardowym oprogramowaniem juz wgranym w Mio jezdziliscie na tym? Lark tez niczego sobie prametry podobne cena lepsza. Wiec czekam na dalsze opinie :)
_________________
Mio P360 + Kingston 4 GB + Autompa EU 5.3 + Igo My Way 2006 Plus
 
 
Sance 
Maestro GPS
Pulpit maniac



Pomógł: 142 razy
Dołączył: 10 Paź 2008
Posty: 2754
Skąd: marchewkowe pole
Wysłany: 2009-03-08, 10:59   

Standardowe mio to dno: mapy z początku 2008 r więc trzeba aktualizować.
Co do rozdzielczości nie ma problemów wszystkie mapy sie dostosowują.
Poczytaj jeszcze zanim wybierzesz między mio 300 a 500 .
_________________
Używaj przycisku "pomógł"
Moje"maleństwa"
 
 
 
BLAUPUNKT12345 
Waypoint



Dołączył: 19 Lut 2009
Posty: 19
Skąd: PL
Wysłany: 2009-03-08, 11:29   

Własnie dziwi mnie jedna sprawa dlaczego Mio 500 majac wiekszy wyswietlacz jest tansza od Mio 300 ??? Jesli mowisz ze mapy to dno to lepiej zebym kupil mio tylko z mapa polski cenowo jest duzo lepsza a reszte dogram sobie sam.
_________________
Mio P360 + Kingston 4 GB + Autompa EU 5.3 + Igo My Way 2006 Plus
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10