Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2011-03-29, 16:15
mio moov 500 - odblokowanie róznymi sposobami
Autor Wiadomość
kulus
azymut


Dołączył: 14 Lut 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-02-14, 07:10   Czy da się odblokować MIO MOOV 500?

Nie widzę opisu na forum, a Mio Moov 500, jest w tej chwili chyba najatrakcyjniejszym GPSem cenowo z tak dużym ekranem.

Czy może mi ktoś napisać, czy da się go odblokować, wgrać AM 5.3.0 z mapami EU? Czy nie bedzie problemu - ten mio ma: Windows CE 5.0 a AM ma wymagania: Windows CE .NET 5.0 ? Jak to zrobić? Czy to będzie dobrze działać?

Jak tak to biegnę po niego do sklepu i za tydzień jadę w świat. Jak nie, to doradźcie proszę co na dzień dzisiejszy jest dobrą, tanią alternatywą.

Z góry thx
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2009-02-14, 14:39   

Powinno sie dać bo systemowo nie powinien się różnic od mio 200 lub 300.
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-02-14, 15:07   

elmo80 napisał/a:
Powinno sie dać bo systemowo nie powinien się różnic od mio 200 lub 300

I się nie różni.........soft identyczny, tylko wielkość ekranu wchodzi w grę.
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2009-02-14, 15:18   

Czyli spokojnie mozna użyć do odblokowania panelu tego co dla MioMoov 300 :)
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-02-14, 15:24   

W Polsce kreska jest w drugą stronę :-? :
http://pl.wikipedia.org/w...k:Znak_B-22.svg

Znak_B-22.rar
Pusty znak
PS.Otwierać FF i zrobić scrren-strzała
Pobierz Plik ściągnięto 395 raz(y) 1,37 KB

_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-02-14, 15:42   

Dzakus ;-) przymknij oczko :mrgreen: jesteśmy członkiem UE :mrgreen:
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2009-02-14, 15:43   

Dzakus napisał/a:
W Polsce kreska jest w drugą stronę :-? :
http://pl.wikipedia.org/w...k:Znak_B-22.svg


pretensje do twórcy :-P :-P :-P czy to aż takie ważne? wiadomo o co chodzi
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-02-14, 15:51   

Już przymykam ;-)
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
ELM0 
guru
S7 EDGE :)



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 24 Sie 2008
Posty: 1274
Skąd: Ulica Sezamkowa
Wysłany: 2009-02-14, 16:16   

Dzakus napisał/a:
Już przymykam ;-)


Dzięki szefie :lol:
_________________
chomik VERBATIM
www.nopremium.pl
www.mynavi-expert.pl/reflink/9933
 
 
Sahem 
Maestro GPS



Pomógł: 576 razy
Dołączył: 28 Maj 2008
Posty: 6443
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-02-14, 16:23   

elmo80 napisał/a:
pretensje do twórcy czy to aż takie ważne? wiadomo o co chodzi

....i to jest najważniejsze, że wiadomo o co chodzi ;-)
_________________
Rem tene, verba sequentur.
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-02-14, 16:25   

Jestem perfekcjonistą, Sorry :oops:
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
Ostatnio zmieniony przez harry 2009-02-15, 07:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
mario361
azymut


Dołączył: 15 Lut 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-02-15, 02:22   

mam 500 ... zrobiłem w/g zaleceń i jest super na automapie i innych śmiga jak trzeba (zaistalowane na SDHC) http://www.allegro.pl/ite...30_500_360.html
Ostatnio zmieniony przez harry 2009-02-15, 07:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
allprint 
Waypoint
Mio Moov 500PL


Dołączył: 02 Paź 2008
Posty: 47
Skąd: Warszawa/Bemowo
Wysłany: 2009-02-17, 19:50   Mio 500PL

Witam, czy do MIO 500PL mozna wgrac takie ladne panele? Chodzi mi o to zeby po uruchomieniu nawigacji uruchamial mi sie panel, a nie pulpit windy.
_________________
MIO Moov 500 PL + A-Data SDHC 8GB Class 6 + AM 5.5.2 EU + iGO EU 8.4 + CB UNIDEN 520XL + SIRIO TITANIUM
 
 
BladeX 
Maestro GPS
Kamil



Pomógł: 730 razy
Wiek: 108
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 9736
Wysłany: 2009-02-17, 19:51   

Tak. :lol:
_________________
Instalacja Automapy i patchowanie
Navia Nv45 | Clarion MAP770 | Mio Moov 200
Jeśli o czymś zapomniałem to PW z linkiem do postu. Nie pomagam na PW
 
 
allprint 
Waypoint
Mio Moov 500PL


Dołączył: 02 Paź 2008
Posty: 47
Skąd: Warszawa/Bemowo
Wysłany: 2009-02-17, 19:54   

Thx za szybka odpowiedz, czy ten bedzie pasowal?
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=7728
_________________
MIO Moov 500 PL + A-Data SDHC 8GB Class 6 + AM 5.5.2 EU + iGO EU 8.4 + CB UNIDEN 520XL + SIRIO TITANIUM
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 14