Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukuję automapy / patchera
Autor Wiadomość
dix62 
Waypoint



Pomógł: 5 razy
Wiek: 59
Dołączył: 15 Sty 2012
Posty: 77
Skąd: Internet
Wysłany: 2021-04-07, 18:41   

steve73 napisał/a:
Witam
Czy ktoś już poradził sobie z problemem w nowej AM wersja map 21.03 którą chciałem uruchomić na 6.24.
Po wytyczeniu trasy mapa ją przelicza i za chwilę wyskakuje białe okno z komunikatem "Nie można pobrać danych hubnet" i program się zawiesza. Poprzednia wersja map śmigała bez problemu. Ktoś coś może pomóc?


zmień instalator AM Polska
_________________
 
 
 
steve73
Waypoint


Dołączył: 09 Sie 2009
Posty: 101
Wysłany: 2021-04-08, 09:10   

dix62 napisał/a:
zmień instalator AM Polska


Na jaki instalator zmienić?
Ten który posiadam pobrałem ze strony AM i odpowiednio doprawiłem :)
Na poprzedniej wersji map chodziło OK

[ Dodano: 2021-04-08, 09:12 ]
testowałem wcześniejsze wersje np 6.25 ale na nich były zawiechy itp a na 6.24 chodziło ok aż do tego momentu
 
 
ipaq316 
Waypoint
ipaq316


Dołączył: 14 Sty 2009
Posty: 29
Wysłany: 2021-04-08, 14:39   dot. AM

Witam
Dix62 - dzięki za link do działającej AM.
Czy próbował ktoś uzdrowić AM 6.26.1 z mapą 2103 - bo znalazłem kilka podobno działających na różnych forach, ale w praktyce wyskakuje "Nie można pobrać danych hubnet".. i zawiecha.
 
 
jenks
Navi Expert


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 256
Wysłany: 2021-04-09, 12:49   

ipaq316 napisał/a:
"Nie można pobrać danych hubnet".. i zawiecha.


Pobierz najnowsze dane trafic i podmień problem powinien zniknąć.Chociaż nie wiem czy długo pochodzi zazwyczaj po 30 minutach mapa z 6.26.1 na urządzeniach z win Ce lubi się zawieszać , zależy to od znachora który ją leczył. :-)
 
 
steve73
Waypoint


Dołączył: 09 Sie 2009
Posty: 101
Wysłany: 2021-04-09, 17:22   

Andrzej G napisał/a:
1- Sprawdź, czy masz w mapie pliki hubnet.a , speeds.a i evente.a. Jeżeli któregoś brakuje, skopiuj "żywcem" z rozpakowanej instalki
2- Jeżeli aktualizowałeś pliczki SR, sprawdź czy nie podmieniłeś do mapy PL pliczków przeznaczonych do mapy EU, lub z innej mapy


Sprawdzałem jak podałeś pod poz. 1 plik (hubnet.a , speeds.a i evente.a) w katalogu mapy są obecne.
Nie bardzo rozumiem co to pliki SR, ale co do plików map po prostu zainstalowałem 6.24 i z najnowszej wersji posłodziłem plik mapa i podmieniłem. Do tej pory działało ok....A teraz przy wersji map 21.03 pojawia się problem
...Po wytyczeniu trasy mapa ją przelicza i za chwilę wyskakuje białe okno z komunikatem "Nie można pobrać danych hubnet" i program się zawiesza
 
 
navigator2020 
Waypoint


Wiek: 41
Dołączył: 31 Mar 2020
Posty: 24
Skąd: Kraków
Wysłany: 2021-04-10, 09:20   

Skąd pobieracie mapy 21.03 ? Ja nigdzie nie widzę. Sprawdzę na wersji Android.
 
 
jafo
Waypoint


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 01 Paź 2008
Posty: 162
Wysłany: 2021-04-13, 23:16   

Stąd.
_________________
___________________________________________________________________

Modecom MX3 + SDHC 8GB + Lic.AM :)
 
 
jenks
Navi Expert


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 256
Wysłany: 2021-04-14, 14:02   

navigator2020 napisał/a:
Skąd pobieracie mapy 21.03 ? Ja nigdzie nie widzę. Sprawdzę na wersji Android.


Ostatni post kolegi dix 62 na tej stronie.Kumasz czy nie? :evil:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10