Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Sygic 18.x
Autor Wiadomość
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1571
Wysłany: 2020-01-19, 14:03   Sygic 18.x

Świetne apki zmodyfikowane przez MrDude z GP.
Wszystko odblokowane, także w truck.
Zainstalowałem Sygic.aura_18.4.4-ult-pub.apk - działa super z najnowszymi mapami tt i hr zmienianymi przez Mapselector.
Traffic działa świetnie.

Polecam.
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 56
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 621
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2020-01-21, 14:58   

Skusiłem się i zainstalowałem z mapami TT.
Prowadzi jak stara nawigacja TomTom GO (skrót przez światła dołem, a nie wiaduktem) i nie było wszystkich korków w Warszawie.
Wracam do NDS TomTom-a.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1571
Wysłany: 2020-01-21, 15:13   

Cytat:
Wracam do NDS TomTom-a.

Pewnie do wersji 1.7.3. ;-)
Cotygodniowa aktualizacja map.
To że wszystko w Sygic jest odblokowane i działa, wcale nie oznacza że to najlepsza navi.
Nie dorasta do NDS a i do iGO.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6866
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-10-13, 17:32   

Sygic GPS Navigation & Offline Maps v18.7.13 Final (Unlocked) (Mod)
http://uploaded.net/file/96nw32vk ( thx cserrobi )
- zainstalowac w pamięci wewnetrznej, chyba że ktoś ma roota
- uruchomić z włączonym netem i lokalizacją. Jesli program zawiśnie na automatycznym pobueraniu map to:
- wyjść z programu, uruchomić ponownie, wejść w ustawienia > mapy i ręcznie pobrać to co potrzebujemy
- skonfigurowac program.
- wyjśc z programu. W urządzeniu wejść w ustawienia > aplikacje i wymusić zatrzymanie sygic
Po powtórnym uruchomieniu sygic pojawi sie traffic , w pełni odblokowany HUD, DashCam etc.
Urządzenie może pracować też jako rejestrator trasy (funkcje zalezne od czujników w urządzeniu )
_________________
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1571
Wysłany: 2020-10-14, 08:09   

no_taki napisał/a:
wejść w ustawienia > mapy i ręcznie pobrać to co potrzebujemy

Lepiej pobierać mapy przez Sygic Maps Downloader i kopiować do maps - zwykle są nowsze. Ta wersja obsługuje mapy TT jak i NT.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 80 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6866
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-10-14, 08:45   

Z automtu pobrała sie Ta_2020.09 , więc nie jest tak źle ;-)

https://userupload.net/557v8biv9vlx
Nowa wersja tej apki, ponoc zdecydowanie konkretniej zmodowana ( thx Cserrobi :-) )

opis dołączony do uploadu
Kod:
Alert o nowej funkcji: Mobilne fotoradary
Informacje w czasie rzeczywistym z największej na świecie mobilnej bazy danych fotoradarów pomogą Ci uniknąć mandatów za przekroczenie prędkości. Ponadto społeczność 5 milionów kierowców codziennie zgłasza tysiące dodatkowych mobilnych fotoradarów.
Otrzymasz ostrzeżenie, gdy na Twojej trasie znajdzie się fotoradar, aby można było dostosować sposób jazdy.
Licencja na przenośne fotoradary jest ważna przez rok. Fotoradary stacjonarne są dostępne bezpłatnie dla wszystkich użytkowników Sygic.

Informacje o modzie:
Funkcje premium odblokowane; kredyty mrdude
Wyłączone / Usunięte niechciane uprawnienia + Odbiorcy i usługi;
Analytics / Crashlytics wyłączone.

Ta aplikacja NIE MA reklam
_________________
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1571
Wysłany: 2020-10-14, 10:01   

Myślę że najlepsze mody są od Mr Dude (mentaljim).
Żadnych problemów z działaniem map NT i traffica.
Cytat:
Identyfikator zmienia się automatycznie w każdy poniedziałek, więc zawsze możesz mieć 7-dniowy traffic

Robi wersje także dla truck.
Warunkiem dobrego działania jest zawsze czysta instacja. ;-)

[ Dodano: 2020-11-30, 12:29 ]
Dostępny Sygic Aura 18.8.2. Działa z mapami nt.2020.09 i tt.2020.12.
Program pobiera starsze mapy tt, więc lepiej użyć mapdownloadera od @nens.
 
 
betek
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2011
Posty: 130
Wysłany: 2020-12-13, 13:52   

Są do sygic jakies mapy ktore sie aktualizuja automatycznie jak w tomtom nds? czy trzeba wgrywac samemu mapy co jakis czas, czasami niestety mozna jezdzic na nieaktualnej mapie.. moze ktos wytlumaczyc?
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1571
Wysłany: 2020-12-14, 06:50   

betek napisał/a:
moze ktos wytlumaczyc?

Masz wytłumaczone - post przed twoim, ostatnie zdanie.
 
 
betek
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2011
Posty: 130
Wysłany: 2020-12-14, 12:15   

szwagier22 napisał/a:
betek napisał/a:
moze ktos wytlumaczyc?

Masz wytłumaczone - post przed twoim, ostatnie zdanie.

A czy aktualizacja map jest w programie i informuje o tym czy trzeba osobno pobierać i podmienić?
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1571
Wysłany: 2021-04-06, 12:48   

Jest udostępniony mod Sygic Aura 20.4.10.
Działa tylko ze swoimi mapami. Nie da się podmienić na nowsze TT ani na NT.
Pierwsza navi która na moim S10 działa całkowicie pełnoekranowo - przykrywa nawet statusbar. ;-)
 
 
bmn
Waypoint


Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 41
Wysłany: 2021-04-08, 12:45   

No niby jest, ale jedyna rzecz która w niej działa to nawigacja. Punkty przy trasie, fotoradary czy nawet ostrzeżenia o prędkości nie działają. Lepiej zostać na 18.x

[ Dodano: 2021-04-09, 19:32 ]
Dzisiaj wpadła wersja 20.4.11 od mentaljim i jest w niej naprawiona cała funkcjonalność. Podobno to już ostatnia wersja od niego :-(
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1571
Wysłany: 2021-04-10, 15:37   

bmn napisał/a:
Dzisiaj wpadła wersja 20.4.11 od mentaljim i jest w niej naprawiona cała funkcjonalność.

Świetne mapy. Sygnalizuje przejazd kolejowy a tory zlikwidowane 10 lat temu. :mrgreen:
Żadna inna navi tego nie potrafi.
 
 
bmn
Waypoint


Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 41
Wysłany: 2021-04-11, 03:11   

Mapy jeśli się nie mylę są z tele atlasu. W TomTomie pewnie też będzie ten przejazd. Sama nawigacja jest ok, wiadomo że to nie poziom map Automapy, ale nie ma tragedii. Z gorszych się korzystało :lol:
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1571
Wysłany: 2021-04-11, 09:00   

bmn napisał/a:
W TomTomie pewnie też będzie ten przejazd.

W drodze powrotnej zmieniłem na NDS i przejazdu brak. No bo go nie ma od wielu lat. ;-)
Sprawdzę to jeszcze na 18.8.6 i mapach pobranych ręcznie.
Edit:
Na mapach ta.2021.04 przejazd i tory są, na mapach nt.2021.03 nie ma ani przejazdu ani torów.
  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10