Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2020-12-21, 11:04
IGO na radiu samochodowym
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
T700+NE


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18893
Skąd: 3City
Wysłany: 2020-12-13, 12:21   

Szczerze mówiąc, absolutnie nie widzę w czym problem - wygląda tak samo, jak w każdym innym urządzeniu (zabytek z WinCE czy nowy telefon/tablet).
Chyba, że chodzi Ci o jasne tło tamtych, a ciemne w iGO, ale to raczej sprawa skina nie urządzenia
_________________

 
 
jacula6 
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Wiek: 49
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 812
Skąd: kraków
Wysłany: 2020-12-13, 17:24   

Super temat o navi w na radio samochodowe :lol: Mapy Google całkiem inaczej prowadzą niż Igo
 
 
geranium 
Navi Expert


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 298
Skąd: PL
Wysłany: 2020-12-19, 17:01   

takie menu sprawdza się bardzo dobrze



for nextgen dodać do UX
https://www40.zippyshare.com/v/ihEqfYvE/file.html

[ Dodano: 2020-12-22, 12:59 ]
przebudowane wyświetlanie



chyba lepsza widocznośc?
 
 
jacula6 
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Wiek: 49
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 812
Skąd: kraków
Wysłany: 2021-01-04, 18:57   

Droga na czerwono kojarzy mi się że jest korek lub inne utrudnienia na drodze może lepiej dać inny kolor ;-)
 
 
geranium 
Navi Expert


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 298
Skąd: PL
Wysłany: 2021-01-06, 11:58   

kolor sobie zmieniasz na jaki ci się podoba, opisałem to dokładnie w innym wątku
 
 
pawcio203 
Navi Expert



Dołączył: 21 Lis 2008
Posty: 344
Wysłany: 2021-01-08, 19:09   

Fajnie chłopaki! Macie sposób żeby iGO pokazywało kolejne stacje benzynowe i odległość do następnej gdzieś z boku?
_________________
Honda Connect+
 
 
geranium 
Navi Expert


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 298
Skąd: PL
Wysłany: 2021-01-09, 11:59   

żadna filozofia
wszystko ustawiasz w znacznikach miejsc i masz nie tylko odległość ale nawet kierunek :mrgreen:



chyba że chodzi ci o coś innego.
 
 
jacula6 
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Wiek: 49
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 812
Skąd: kraków
Wysłany: 2021-01-30, 09:44   

Czy może ktoś sprawdzić czy igo LUNA czy Pongo działa wam wyszukiwanie głosowe na radiu z androidem 10 ? oczywiście gdy radio posiada mikrofon i internet :-)

Edit
Problem rozwiązany wystarczyło zainstalować program Google
 
 
jan1950
Waypoint


Dołączył: 13 Lis 2010
Posty: 101
Wysłany: 2021-03-19, 14:43   

geranium, Czy mógłbyś podesłać link do przebudowane wyświetlanie z dnia 22.12.2020,
bo poprzedni wygasł.
 
 
jacula6 
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Wiek: 49
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 812
Skąd: kraków
Wysłany: 2021-03-20, 08:16   

Co raz więcej userów ma radio z androidem i ma problem z navigacją i dobrze aby tutaj pisać o nich ;-)

@betek Pisałeś tak
Kod:
ja sciagnalem ta paczke od szwagier22 i scina (klatkuje) mi obraz przy skrecaniu, nie ma plynnego przejscia, wiesz co moze byc? w primo dzialalo wszystko ok
 

Musiałbyś sprawdzić na innym urz@dzeniu czy jest tak samo ? bo ja obstawiam że radio ma za mało pamięci i przez to klatkuję .
Ja też to testuję i u mnie nie ścina tylko mam problem ż powrotem z trybu nocnego na każdy inny
 
 
mumingr
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2008
Posty: 82
Skąd: Kielce
Wysłany: 2021-03-21, 16:53   

Na moim Junsunie v1 pro 4/64 GB zarówno Luna jak i Israel działają płynnie, bez zacięć.
 
 
betek
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2011
Posty: 130
Wysłany: 2021-03-22, 07:19   

jacula6 napisał/a:
Co raz więcej userów ma radio z androidem i ma problem z navigacją i dobrze aby tutaj pisać o nich ;-)

@betek Pisałeś tak
Kod:
ja sciagnalem ta paczke od szwagier22 i scina (klatkuje) mi obraz przy skrecaniu, nie ma plynnego przejscia, wiesz co moze byc? w primo dzialalo wszystko ok
 

Musiałbyś sprawdzić na innym urz@dzeniu czy jest tak samo ? bo ja obstawiam że radio ma za mało pamięci i przez to klatkuję .
Ja też to testuję i u mnie nie ścina tylko mam problem ż powrotem z trybu nocnego na każdy inny

radio ma 4gb ramu, firmy isudar z android 10.. luna klatkuje, primo chodzi plynnie.. da sie cos z tym zrobic?
 
 
geranium 
Navi Expert


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 298
Skąd: PL
Wysłany: 2021-03-22, 19:15   




ux.rar
dla LUNA (tryb jasny/ciemny)
Ostatnio zmieniony przez geranium 2021-03-23, 15:19, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
betek
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2011
Posty: 130
Wysłany: 2021-03-22, 19:26   

Wyłączyłem pogodę online i przestało klatkowac, teraz wszystko jest ok..

[ Dodano: 2021-03-22, 19:27 ]
geranium napisał/a:
[url=https://i.ibb.co/9ZWMZxn/IMG-20210322-175705.jpg]Obrazek[/url]
ux.rar dla LUNA (tryb jasny/ciemny)

Mozesz dac więcej screenów? Czym się rozni?
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1571
Wysłany: 2021-03-23, 08:43   

geranium napisał/a:
ux.rar dla LUNA (tryb jasny/ciemny)

Mam pewien problem z tym skinem. Wystarczy wejść w Ustawienia skina > Ustawienia kokpitu > Tło ikon kokpitu, żeby tło ikon zmieniło się samoczynnie na przezroczyste i nic się z tym nie da zrobić. Suwaki można przesuwać ale bez efektu.
Mógłbyś to sprawdzić?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 11