Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowe Mapy od Teleatlasa / TomToma
Autor Wiadomość
geranium 
Navi Expert


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 248
Skąd: PL
Wysłany: 2020-04-10, 16:21   

mapy
Poland_TomTom_2019.12_200227.fbl

z mapami HERE w jednym katalogu map

w katalogu POI kilkanaście wersji POI

wszystko działa bez najmniejszych problemów

PS AVIC z licencją działa z FTR
 
 
wapienm
Navi Expert


Dołączył: 17 Paź 2011
Posty: 207
Wysłany: 2020-04-10, 18:02   

To gratuluję ale co z tego ??
_________________
SGS8 , Nextgen Primo Israel / Avic
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 76 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6626
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-04-10, 18:31   

wapienm, jesli masz przyzwoite lącze , wrzuć mi swój komplet dla Polski ( nie mam jak pobrać z 1ficher).
Sprawdze i dam znac
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
geranium 
Navi Expert


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 248
Skąd: PL
Wysłany: 2020-04-11, 08:01   

wapienm napisał/a:
To gratuluję ale co z tego ??


nic, absolutnie nic no może po za tym że

wapienm napisał/a:
..Nowe Mapy tt 2019.12 (Q4)..

i punkty POi nie zawierają błędów przynajmniej dla PL
 
 
wapienm
Navi Expert


Dołączył: 17 Paź 2011
Posty: 207
Wysłany: 2020-04-11, 08:07   

no_taki odinstalowałem całego Nextgena i postawiłem od początku i zaczeło działac
Jak zwykle duchy. Ale i tak dzieki a dobre chęci
_________________
SGS8 , Nextgen Primo Israel / Avic
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 76 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6626
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-04-11, 13:48   

Mialem wlasnie napisac, że w koncu pobralem z gpspower z linku kol. modemakias i wszystko jest w najlepszym porządku
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
wapienm
Navi Expert


Dołączył: 17 Paź 2011
Posty: 207
Wysłany: 2020-04-12, 14:30   

Tak gwoli sprawiedliwości - cos jest nie tak bo zamienilem mapy na S9 i tak samo sie wywaliło jak na moim MI9 a Igo dokładnie ten sam co u mnie. PO postawieniu od nowa działa ale zamiana na stare save juz wywala program.
_________________
SGS8 , Nextgen Primo Israel / Avic
 
 
krzysxxx
młodszy inspektor GPS


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lip 2015
Posty: 5
Wysłany: 2020-04-15, 09:45   

A zobacz, czy nie masz czasem utworzonych blokad drogowych? u mnie kiedyś to było powodem wylotu po zmianie map. Pliczek w katalogu z profilem i ma nazwę typu roadblocks czy jakoś tak.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 76 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6626
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-10-10, 12:33   

Praktycznie kompletne mapy TT 2020.06 ( Q2) sa juz dostepna na gpspower na szybkim i bez ograniczeń serwerze
https://www.gpspower.net/...-q2-europe.html
Post kolegi ozut
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 10