Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukuje
Autor Wiadomość
araslask
Waypoint


Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 144
Wysłany: 2020-05-10, 14:32   

Mam Mio 685. Chciałem wypróbować. Jeśli okaże się badziew , pozostanę przy Primo.
Ale dzięki "vaders1"
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 75 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6470
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-05-10, 17:50   

Kolego, jesli ta specyfikacja jest prawdziwa:
http://www.poipoint.pl/na...od=Spirit%20685

To nawet nie instaluj nexgena bo na tym sprzęcie nie ruszy.
Szkoda czasu i energii
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
araslask
Waypoint


Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 144
Wysłany: 2020-05-10, 18:21   

"no_taki" dzięki za info. Skoro się nie da to nawet nie będę próbował. Pozdrawiam.
 
 
Bodek63 
Navi Expert
niedarady



Pomógł: 8 razy
Dołączył: 08 Gru 2012
Posty: 420
Skąd: Lubuskie
Wysłany: 2020-05-10, 21:33   

no_taki napisał/a:

To nawet nie instaluj nexgena bo na tym sprzęcie nie ruszy.
Szkoda czasu i energii

Ruszyć ,ruszy, ale będzie mulił i strasznie zacinał. Sprawdzałem :mrgreen:
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 75 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6470
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-05-11, 16:24   

na winCE 5 nextgen Ci ruszył ?
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
araslask
Waypoint


Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 144
Wysłany: 2020-05-11, 21:26   

W moim Mio jest winCE 6 ale to chyba nie ma żadnego znaczenia?
Może ktoś poda przykład navi na której Nextgen śmiga bezproblemowo?
 
 
Bodek63 
Navi Expert
niedarady



Pomógł: 8 razy
Dołączył: 08 Gru 2012
Posty: 420
Skąd: Lubuskie
Wysłany: 2020-05-11, 22:34   

no_taki napisał/a:
na winCE 5 nextgen Ci ruszył ?

Mam Mio670 i 695 z winCE6.
Pod nextgena potrzebny jest procek min. 800Mhz i 128MB RAM, a jeszcze lepiej 256MB.
Ostatnio zmieniony przez Bodek63 2020-05-11, 22:37, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Qqrydz 
Waypoint



Dołączył: 18 Mar 2012
Posty: 74
Skąd: Wlkp.
Wysłany: 2020-05-11, 22:36   

araslask - U mnie na Modecom SX7.0 Nextgen chodził bezproblemowo, ale wróciłem do Primo.
_________________
Modecom MX3,SX7 + Primo 2.0 9.6.5.245577 + diMkaWA_P156.Wiman_mod ver.1.5 + TMC Modecom
 
 
araslask
Waypoint


Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 144
Wysłany: 2020-05-11, 23:36   

Dzięki. Może czas upolować nowszy sprzęt? Poszukam byle było TMC bo na to akurat nie narzekam.
A tak przy okazji czy ktoś pamięta gdzie była mowa (w Primo-oczywiście) na temat ikonki/skrótu do awaryjnego wyłączania powiadomień o fotoradarach? Bo teraz w Germanii wprowadzili zakaz i zachodzi obawa przed mandatem. Pozdrawiam.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 75 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6470
Skąd: znikąd
Wysłany: 2020-05-12, 08:31   

Bodek63 napisał/a:
Pod nextgena potrzebny jest procek min. 800Mhz i 128MB RAM, a jeszcze lepiej 256MB.

Mam nextgena na MX4 z prockiem 800 MHz i 256 MB RAM i demonem szybkosci i płynnosci to on nie jest nawet na takim sprzęcie.
Stad moja uwaga, sugerująca, ze uruchamianie go na procku 400 MHz z 128 MB RAM i byc może także z platforma WinCE 5 sensu nie ma,
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
patryczek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Sty 2014
Posty: 9
Wysłany: 2020-05-27, 19:11   

Poszukuje pliku branding.zip z aktualnymi stacjami benzynowymi w rozdzielczości 800x480.
 
 
piotras41 
Waypoint
Piotras41


Wiek: 48
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 46
Skąd: podkarpackie
Wysłany: 2020-06-29, 11:36   

Witam.
Szukam Igo Truck na nawigację Rider R747.
Linki niestety wygasły.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 10