Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
iGO błąd w wyznaczaniu pozycji
Autor Wiadomość
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6400
Skąd: znikąd

Wysłany: 2019-01-27, 16:44   

Jaka wersja iGO ?
Zobacz w "Wiecej > Pomoc >o programie > wiecej > zawartość > informacje dla ciężarówek.

Na jaki kolor podświetla sie lista plikow wewnatrz tej zawartosci ?
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Gderak
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 6
Wysłany: 2019-01-27, 16:55   

IGO 8.3.5

Przy planowaniu trasy chcę wybrać pojazd, jest tylko samochód, poj. uprz, taxi, pieszy , autobus, rower.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6400
Skąd: znikąd

Wysłany: 2019-01-27, 17:03   

Gderak napisał/a:
IGO 8.3.5

I wszystko jasne.
Igo serii 8 nie obsługuje profilu ciężarowego, musisz przejść na iGO serii 9
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Gderak
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 6
Wysłany: 2019-01-27, 17:05   

Dziwne na innym urządzeniu mam IGo8 i jest profil ciężarowy.
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6400
Skąd: znikąd

Wysłany: 2019-01-27, 17:28   

Oczywiście mogę sie mylic, więc czekam na odpowiedź o kolorach wyświetlania plików .ftr w "zawartości"
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
janko23 
Waypoint


Dołączył: 14 Cze 2008
Posty: 62
Wysłany: 2020-05-14, 07:58   Program Igo truck i Q4 komplet

Witam, posiadam zwykłego blow-a gps720. Do tej pory miałem igo trucka 9.6.5.245577 . Do tej pory mi chodziło. Z najnowszymi mapami q4 resetuje się.Czy ktoś mi wskaże program, czy komplet już z mapami q4. który poprawnie pracuje. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Poszukuję
 
 
no_taki 
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6400
Skąd: znikąd

Wysłany: 2020-05-14, 08:32   

A próbowałeś przenieść do kompa katalog SAVE, uruchomic program bez SAVE i wklepac tylko absolutnie podstawowe ustawienia od nowa ?
Czy po takich dzialaniach program nadal się resetuje ?
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2020-05-14, 10:25   

I oczywiście tylko z 1 jedną mapą - bo może któraś jest uszkodzona. Jak ruszy, dodawaj po jednym pliku FBL

P.S. Scaliłem z wątkiem o TRUCK
_________________

 
 
skoobo 
azymut


Dołączył: 20 Gru 2014
Posty: 4
Skąd: Gravesend
Wysłany: 2020-05-23, 12:18   Opóźnienie lokalizacji

Witam. Zainstalowałem IGO Primo Truck na LESHP 7 inch (WinCE 6) i bieżąca lokalizacja jest pokazywana z opóźnieniem kilku lub kilkunastu sekund. Wie ktoś może jak to poprawić? z góry dziękuje za pomoc
_________________
LESHP 7 inch
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 528 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18846
Wysłany: 2020-05-25, 06:34   

Przeczytaj i zastosuj sposoby z wątku, do którego dołączyłem Twój post

Proszę o większy szacunek dl;a p.3 regulaminu
_________________

  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 9