Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 09:50
AutoMapa dla Androida
Autor Wiadomość
betek
Waypoint


Dołączył: 06 Sty 2011
Posty: 45
Wysłany: 2019-11-10, 16:47   

Grawer napisał/a:
betek napisał/a:
Ale takiej za którą nie muszę płacić.


Tylko aam.4.5.0.1516_crc a.apk
Po instalacji programem zaciągniesz najnowszą mapę 1910 PL i masz najnowsze mapy Polski.

A czy dużo różni się od najnowszej wersji?
Można korzystać z natężenia ruchu?
 
 
andzieba
Waypoint


Dołączył: 03 Lut 2009
Posty: 53
Wysłany: 2019-11-23, 20:49   

Witam czy 4.5. [15 16] android będzie działać bez neta na samym GPS jak to zrobić żeby chodziła tak jak na win.
 
 
Grawer
Waypoint



Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 133
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2019-11-23, 20:52   

Będzie chodziła bez neta. Wystarczy sam GPS.
Net potrzebny jest tylko do aktualizacji map i trafika.
_________________
Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają.
 
 
andzieba
Waypoint


Dołączył: 03 Lut 2009
Posty: 53
Wysłany: 2019-11-23, 21:07   

Ale wgrałem na moto g5s i przy uruchomieniu komunikat brak netu co trzeba zrobić.
 
 
Grawer
Waypoint



Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 133
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2019-11-23, 21:50   

Ściągnąć mapy stąd
Kod:
https://www.automapa.pl/o-aplikacji/aam/#pobierz

Europa też jest 1910. Zapomnieli zaktualizować nazewnictwo.

.
_________________
Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają.
 
 
andzieba
Waypoint


Dołączył: 03 Lut 2009
Posty: 53
Wysłany: 2019-11-24, 00:30   

Dzięki chula :-)
 
 
Robinson
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 26 Lip 2008
Posty: 177
Wysłany: 2019-11-24, 17:41   

Czy coś jeszcze potrzebuję do działania AutoMapy po zainstalowaniu wersji z tego linka?
http://www.my-navia.pl/vi...p=486900#486900
_________________
Lark 35.3
 
 
Dziadek13 
Waypoint


Wiek: 55
Dołączył: 22 Sie 2009
Posty: 77
Skąd: Galaktyki
Wysłany: 2019-11-24, 19:09   

Nic, reszte sama dociągnie jak jej pozwolisz.
 
 
Robinson
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 26 Lip 2008
Posty: 177
Wysłany: 2019-11-24, 22:18   

Dziękuję za odpowiedź.
Plik z linku podanego przez stif45 ma 385 MB, a plik z następnego postu (od Patryk Ernst) ma 506 MB.
Z czego wynika różnica? Czy to jest to samo?
_________________
Lark 35.3
 
 
stif45 
guru



Pomógł: 50 razy
Dołączył: 11 Lis 2009
Posty: 1006
Wysłany: 2019-11-25, 11:11   

Robinson...w mojej wstawce jest wszystko co potrzeba. Jest tam plik txt z opisem instalacji. Jeżeli potrzebna mapa Europe, usuwasz mapę Polska i w to miejsce wklejasz mapę Europe. To wszystko.
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/stif45
 
 
Robinson
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 26 Lip 2008
Posty: 177
Wysłany: 2019-11-26, 09:37   

Super. Dzięki.
_________________
Lark 35.3
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1127
Wysłany: 2019-11-27, 16:50   

Chyba już 100 razy tłumaczone.
AM 4.5 działa na najnowszych mapach ale nie obsługuje traffica.
Na urządzeniach zrootowanych działa najnowsza AM z wszystkimi możliwościami. Potrzebuje LP do pełnego działania - 100 razy wyjaśnione.
AM jest na szarym końcu programów do nawigacji.
Wszelkie iGO i TT NDS oraz Go wiodą prym.
Sygic też niezły ale ma problemy z asystentem pasa ruchu - raz za wcześnie raz za późno a raz co innego.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10