Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navitel MS700
Autor Wiadomość
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 273
Wysłany: 2019-08-09, 08:53   Navitel MS700

Czy ktoś już odblokowywał tą nawigację ??

Uprzedzam odpowiedzi , zmiana nazwy folderu ( np. igo na Navitel ) nie działa wyskakuje Error
Panele odblokowujące po zmianie nazwy to samo.

Zauważyłem inny problem mianowicie w oryginalnych plikach w folderze Navitel nie mam pliku aplikacji navitel.exe inne pliki są a nie ma tego. Nawigacja normalnie działa a tego pliku brak

czyżby producent zablokował sprawę ?? I nie ma możliwości odblokowania
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2019-12-08, 10:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18792
Wysłany: 2019-08-09, 10:08   

Na początek włacz pokazywanie rozszerzeń i plików ukrytych/systemowych
_________________

 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 273
Wysłany: 2019-08-09, 12:04   

włączone i nic nie pokazuje
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6222
Wysłany: 2019-08-09, 17:10   

Pokaż screen zawartości folderu Navitel oraz screen zawartości całej pamieci
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
piotrr989
Waypoint


Dołączył: 17 Maj 2010
Posty: 111
Wysłany: 2019-08-14, 22:16   

prawdopodobnie jest to już wersja na linuxie a przy próbie odblokowania jej w standardowy sposób folder navitel jest odbudowywany automatycznie.
 
 
Royss
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 7
Wysłany: 2019-08-15, 11:28   

Navitel MS700 to to samo co E700 odblokowujemy najlepiej panelem. Odblokowywałem kilka dni temu nową kupioną w ME. Plik navitel.exe był na swoim miejscu i po zmianie na navitel2.exe i wgraniu swojego pliku pod nazwą navitel.exe wszystko działa. Spróbuj zaktualizować oprogramowanie.
 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 273
Wysłany: 2019-08-17, 11:09   

zdjęcia daje zawartości
https://zapodaj.net/5963784a20f6f.jpg.html
https://zapodaj.net/6d8f7df693a8e.jpg.html
https://zapodaj.net/b78889e85f64b.jpg.html
https://zapodaj.net/c1e8479b49a23.jpg.html
https://zapodaj.net/8d72b28eeed96.jpg.html
 
 
Royss
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 7
Wysłany: 2019-08-17, 14:08   

Tej nawigacji na dzień dzisiejszy nie da się odblokować
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2019-12-04, 19:57   

Do naviteli linuxowych jest coś takiego: https://www.elektroda.pl/...9.html#18007944
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,18 sekundy. Zapytań do SQL: 10