Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mio S6800 różne problemy
Autor Wiadomość
janko23 
Waypoint


Dołączył: 14 Cze 2008
Posty: 61
Wysłany: 2014-09-27, 16:48   

Witam , czy jest szansa aby ktoś podrzucił mi zawartość tego urządzenia(mio spirit 6800) bez map, koleś tak namieszał że nie wiem co jest co. Pozdrawiam
 
 
Bodek63 
Navi Expert
niedarady



Pomógł: 8 razy
Dołączył: 08 Gru 2012
Posty: 404
Skąd: Lubuskie
Wysłany: 2014-09-27, 19:12   

janko23,
Spróbuj przywrócić oprogramowanie przez MioMoreDesktop.
 
 
pesiu89a
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 17 Sie 2015
Posty: 6
Wysłany: 2015-09-22, 21:40   mio 6800 nie czyta karty 8gb z automapa

Witam. Sprzet mio 6800 + karta pam 8 gb z automapa plus odblokowanie nie widzi jej nawigacja.a na 4gb nie wrzuce paczki automapy . 4gb karta odblokowanie samo jest widoczne.
moge wrzucic odblokoanie na pamiec urzadzenia tak zebym go nie zniszczył???
nie wiem czyt tez mozna ale usunałem plik hubnet.a z mapy i udało mi sie umiecic na karte 4 gb i działa. czemu na 8 nie chce to nie rozumie
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2015-09-23, 06:04   

Odblokowanie S 6800 - patrz "Mio S6800 - odblokowanie, programy nawigacyjne"

Karta - formatuj i ponownie zainstaluj odblokowanie z wątku jak wyżej.

AM nie wchodzi na 4GB: w wątku "FAQ - Automapa" jest taki tekst
Cytat:
Instalacja fragmentu Europy (np. na karcie 2GB) http://www.my-navia.pl/...0886 oraz http://www.my-navia.pl/.....1889
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
mardar7
azymut


Dołączył: 29 Gru 2010
Posty: 2
Wysłany: 2016-07-31, 11:19   Mio S6800- po wgraniu AM brak komunikacji

Witam. Dostałem taką navi do wgrania automapy, metodą prób i błędów udało mi się wgrać ją poprzez podmianę plików. Póki co mam wgrany sam program bez map i problem że teraz komputer widzi navi jako pamięć masową ale nie może sterowników zainstalować. Mam backup podmienianych plików na urządzeniu, próbowałem odpalić navi z karty pamieci przy pomocy katalogów default i tata3_5000 a w środku plik explorera z apteczki pod zmienioną nazwą ale niestety nie nie przyniosło to efektu.
Teraz pytanie: jak przywrócić normalną komunikację lub odpalić explorera lub coś innego żeby przywrócić backup?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18792
Wysłany: 2016-07-31, 14:37   

Obawiam się, że bez kontaktu z serwisem nic się nie zrobi.
A dostałeś na CD MioMore Desktop przy kupnie? Też nie łączy?
_________________

 
 
mardar7
azymut


Dołączył: 29 Gru 2010
Posty: 2
Wysłany: 2016-07-31, 15:16   

Płytka była w komplecie ale nie łączy się:/ A ile może kosztować taka naprawa odpłatna?
 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 273
Wysłany: 2019-08-08, 14:03   

Witam , trafiła do mnie navi Mio z usuniętymi plikami z nawiagacji czy coś da radę zrobić czy złom ??
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9618
Wysłany: 2019-08-08, 17:09   

Łączy się z kompem? MioMoreDesktop ją widzi?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Maniek91 
Navi Expert


Dołączył: 18 Cze 2011
Posty: 273
Wysłany: 2019-08-08, 17:23   

Właśnie nic zero reakcji
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9