Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Pioneer AVIC-F3210BT
Autor Wiadomość
flashka
azymut


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 4
Wysłany: 2019-06-03, 11:05   Pioneer AVIC-F3210BT

Witam!
Problem jak wyżej.
Komunikat "Mapa nie jest poprawnie zarejestrowana. Zarejestruj mapę"
Nie działa żaden patcher. System na urządzeniu to WinCE 5.0
Oczywiście te same mapy (np. 6.24 1904) na innych urządzeniach działają bez problemu.
Może jakieś podpowiedzi?
Z góry dzięki!
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2019-06-03, 14:38, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18762
Wysłany: 2019-06-03, 12:54   

flashka napisał/a:
te same mapy (np. 6.24 1904) na innych urządzeniach działają
Dla pewności - działają mapy 1904 na innych wersjach programu, czy mapy 1904 na programie 6.24?
Nie masz pozostałości po poprzedneij AM?

Skąd pobrana instalka? Podaj link do konkretnego postu, nie do wątku.
_________________

 
 
flashka
azymut


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 4
Wysłany: 2019-06-03, 13:16   

Mapy sprawdzone, działające, kilka różnych wersji pobrane już crakowane oraz surowe instalki potraktowane patcherem działają na innych navi bez problemu.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18762
Wysłany: 2019-06-03, 13:43   

A co miałeś dotychczas? tez Automapę?
Skasowałeś wszystkie pozostałości poprzedniej?

flashka napisał/a:
surowe instalki potraktowane patcherem działają na innych navi bez problemu.
Program 6.24 (surowy) z mapą 1904 działa potraktowana patcherem?
_________________

 
 
flashka
azymut


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 4
Wysłany: 2019-06-03, 14:17   

To było "dziewicze" urządzenie jako oryginalna fabryczna nawigacja w VW Golf VI z własnymi mapami, jak nie wprowadzimy trasy służy jako wyświetlacz do radia. Nic wcześniej nie było robione, teraz też nie było żadnej ingerencji w pamięć wew. urządzenia tylko jak już pisałem karta SD z odpowiednią zawartością oraz AM, włożona we wbudowany slot odblokowuje je do pulpitu WinCE. Stare IGO8 z karty odpala i działa, a AM "krzyczy" o rejestrację.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18762
Wysłany: 2019-06-03, 14:37   

Nowych AM nie da sie już samemu patchować - dlatego pytałem z któego postu brałeś modyfikowaną instalkę
Rozumiem, że instalujesz bez zaznaczania żadnego dodatku i uruchamasz z pliku automapa eu.exe?
_________________

 
 
flashka
azymut


Dołączył: 06 Cze 2008
Posty: 4
Wysłany: 2019-06-03, 14:51   

instaluje bez dodatków, odpalam z wince.exe lub automapa.exe
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10