Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Travelpilot 63 CE LMU - jak wgrać AutoMapę ?
Autor Wiadomość
unitral 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 38
Dołączył: 09 Gru 2010
Posty: 8
Wysłany: 2019-04-10, 19:28   Travelpilot 63 CE LMU - jak wgrać AutoMapę ?

Witam.
Dostałem właśnie taką navi w firmowym aucie i chcę zmienić oryginalną mapę na AutoMapę.
Ja kto zrobić najprościej.
Jestem jeszcze prawie rok posiadaczem aktywnej licencji na AutoMapę.

Proszę o w miarę dokładne instrukcje :)

Pozdrawiam
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9591
Wysłany: 2019-04-10, 19:57   

Zacznij od pliku YFGO2CE.bld na karcie SD (utwórz NIEPUSTY plik - wystarczy wpisać cokolwiek), po starcie powinien pojawić sie Windows i z niego możesz uruchamiać co chcesz

Albo zainstaluj AM na SD z dodatkiem BLAUPUNKT

Inne sposoby:
- podmianka *.exe od fabrycznego programu na explorera lub plik EXE od jakiegoś panelu
- podmianka pliku startowego jakiegos dodatku (np. gry) na j.w.
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
unitral 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 38
Dołączył: 09 Gru 2010
Posty: 8
Wysłany: 2019-04-10, 20:08   

Domyślnie AM instaluje się z

Blaupunkt TravelPilot 200 AutoStart
Blaupunkt TravelPilot 300 AutoStart
Blaupunkt TravelPilot 500 AutoStart

Niestetuy nie uruchamia się AM.

Po dodaniu YFGo2CE do sd odpala WinCe.

Jak zrobić, żeby automatycznie odpalał AM?

Ewentualnie jak uzyskać pełny dostęp do pamięci urządzenia, tak aby można było edytować autostart ?
 
 
LuźnyRafael 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 06 Cze 2017
Posty: 7
Wysłany: 2019-05-28, 10:32   

unitral napisał/a:

Po dodaniu YFGo2CE do sd odpala WinCe.

Jak zrobić, żeby automatycznie odpalał AM?

Ewentualnie jak uzyskać pełny dostęp do pamięci urządzenia, tak aby można było edytować autostart ?


Plik YFGo2CE służy właśnie do tego aby startował pulpit WinCe

Najlepiej zrób własny panel z wyborem Oryginalna nawigacja (chyba iGO u Ciebie jest farciarzu) oraz AutoMape oraz do podłączenia nawigacji z komputerem.

Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w travelPilot 50 jaką nawigacje bym nie wgrał źle pokazuje stan baterii.

Wyłączenie nawigacji nastepuje albo trzeba fizycznie przytrzymać przycisk zasilania 15sekund albo z oryginalnego programu.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 9