Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z Automapą - Lark 50.3
Autor Wiadomość
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 183 razy
Wiek: 28
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4558
Skąd: Wawa
Wysłany: 2014-06-01, 20:27   

miodekdsk,
Zmień nazwę katalogu AutoMapa EU na LarkMap i pliku AutoMapa EU.exe na LarkMap.exe
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
miodekdsk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Kwi 2011
Posty: 6
Wysłany: 2014-06-01, 22:58   

Dziękuje Wam, dokładnie o to mi chodziło! :)

[ Dodano: 2015-06-09, 21:59 ]
Witam ponownie!

Mam problem ponieważ do tej pory wszystko było w porządku ale ostatnio po wgraniu fragmentu mapy Europy na dysku wewnetrznym mojego Larka 50.3 przycisk "Nawigacja" w menu głownym nie reaguje. Próbowałem wrócić do mapy PL takiej jak poprzednio ale jest to samo. Wcześniej udawało mi sie bez problemu wgrywać akutalizacje map PL. Prosze o pomoc.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9611
Wysłany: 2015-06-10, 07:53   

A jaki plik wskazałeś?
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
miodekdsk
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 19 Kwi 2011
Posty: 6
Wysłany: 2015-06-13, 09:48   

Nie wiem czy dobrze rozumiem ale ja to zrobiłem w ten sposób, że zainstalowałem AM na dysk wewnętrzny instalką, nastepnie zmieniłem nazwe katalogu w nawigacji z "AutoMapa EU" na "LarkMap" i nazwę pliku w tym katalogu z "AutoMapa EU.exe" na "LarkMap.exe" i niestety nie reaguje.

[ Dodano: 2015-06-13, 13:28 ]
Już sobie poradziłem. Problemem było wprowadzenie ścieżki XE w ustawieniach mojego Larka.
 
 
sopelo
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 31 Sie 2013
Posty: 10
Wysłany: 2019-05-18, 09:35   

Ja mam dwa larki 50.3 i zauważyłem, że na coraz to nowszych automapach, coraz to chodzą gorzej (wolniej) oby dwie, już zastanawiam się nad inną navi, tylko nie wiem jaką wybrać do tych automap z karty SD, żeby było tak prosto z aktualizacją jak w Larkach.


Apropo, jak macie ustawione swoje Larki 50.3 aby nie opóźniały tak jak u mnie, na ile sekund bo ja mam na 1.3 i odznaczone (uwzględniaj względem pozycji).
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Pomógł: 1 raz
Wiek: 26
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 867
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2019-05-20, 22:41   

sopelo napisał/a:
Ja mam dwa larki 50.3 i zauważyłem, że na coraz to nowszych automapach, coraz to chodzą gorzej (wolniej) oby dwie, już zastanawiam się nad inną navi, tylko nie wiem jaką wybrać do tych automap z karty SD, żeby było tak prosto z aktualizacją jak w Larkach.


Ile ramu i jaki procesor te Larki mają.
_________________
MapaMap Android PL+EU + Yanosik + NaviExpert: Honor 4C

MapaMap Win CE Europa ? : Lark 50.3
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 9