Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2012-01-21, 22:08
Garmin na Windows CE6
Autor Wiadomość
jabusan 
Waypoint


Dołączył: 25 Mar 2013
Posty: 33
Wysłany: 2013-06-02, 20:17   

oliwo
jeśli do tej pory nie znalazłeś to na moim chomiku jest Garmin XT 5.00.20 który bezproblemowo działa na win 6.0 CE na Modecom MX3.

http://chomikuj.pl/jabusan
 
 
 
kiko80
Waypoint


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 01 Lut 2011
Posty: 153
Wysłany: 2013-06-03, 06:39   

oliwo napisał/a:
witam,
ma może ktoś działającą wersję garmin xt na wince6.0 próbowałem kilku wersji ale bez skutku, po kliknięciu garmin.exe lub que.exe nic się nie dzieje
navigacja to holux gpsmile61cs

Jakich wersji próbowałaś?? http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=34667 tą mam i mi ta działa na wince6 i za darmo jest
_________________
http://www.filefox.pl/poleca/kiko80
 
 
baran_r 
azymut


Wiek: 48
Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 1
Wysłany: 2013-06-11, 18:11   Problem z wgraniem nowej mapy garmin win ce 6

Witam

Zakupiłem nawigacje MODECOM MX3 z win CE 6.

Usiłuje wgrać mape CN Europe NT 2013.40.

Pobrałem odblokowny plik i wgrałem do katalogu Gramin.

Niestety nie moge tej mamp uruchomić.

Jak pobierałem oprogramowania to z nim zassałem mapke CN Europe NT 2012.30 i ta działa bez problemu.

W zestawie map widze mape NT 2013.40 ale mam tylko opcje wstecz lub usuń prawe 3000 MB
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18773
Wysłany: 2013-06-11, 18:25   

Przeczytaj wątek, do którego dołączyłem Twój post - regulamin, p.4

I podaj konkretny link do tej mapy - nie każda działa na WinCE
_________________

 
 
Seboka
Waypoint


Dołączył: 18 Sty 2012
Posty: 16
  Wysłany: 2016-05-07, 22:15   Garmin n Windows Ce 6.

Jest działający Garmin pod Win CE 6 . Działa na 100 % sprawdzone wersja 5.20 . Skrót ustawić na MobileNavigatior.exe. http://chomikuj.pl/janekb...ar%28archive%29 . Przetestowane działa pięknie :) Dzięki
 
 
jarko85 
Waypoint


Dołączył: 02 Mar 2013
Posty: 25
Skąd: małopolska
Wysłany: 2019-05-11, 12:04   

U mnie program nie widzi ID karty pamięci. Proszę o pomoc.
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9602
Wysłany: 2019-05-11, 14:31   

O problemie z ID jest osobny wątek
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 10