Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
aAM i Lucky Patcher
Autor Wiadomość
Pacjent
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2018-11-16, 10:40   

szwagier22 napisał/a:
W AM 5.2.7 licencję aktywuje najnowsza łatka LP - ale niestety potrzebny jest root. :-(


Czyli po zainstalowaniu 5.2.7:
- odpalam AM,
- pobieram mapę PL lub EU,
- wychodzę z AM i odpalam LP,
- biorę zewnętrzną łatkę w LP 5.2.XX
- zamykam LP.
Po tym powinna być licencja?
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1100
Wysłany: 2018-11-16, 11:08   

Cytat:
- biorę zewnętrzną łatkę w LP 5.2.XX
- zamykam LP.
Po tym powinna być licencja?

Nie.
Musisz kliknąć na AM w LP, uruchomić menu łatek, wybrać odpowiednią łatkę i zastosować.
Najnowszy LP to 7.5.1.
 
 
Grawer
Waypoint



Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 130
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-11-16, 11:18   

Łatka jest do aAM 5.2.6 i słodzi aAM 5.2.7, ale aAM po około 15 minutach wyłącz się także szkoda czasu na zabawę bo w takim przypadku navi jest bezużytecza.
_________________
Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają.
 
 
jolusia 
Navi Expert



Wiek: 37
Dołączyła: 21 Paź 2008
Posty: 291
Skąd: wroclaw
Wysłany: 2018-11-16, 11:31   

Grawer, mam rozumieć że aAM działa tylko 15 min ?? :shock:
_________________
Mio Spirit 7500LM

Samsung Galaxy S 5

KASIA :)
 
 
Pacjent
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2018-11-16, 13:00   

Grawer napisał/a:
Łatka jest do aAM 5.2.6 i słodzi aAM 5.2.7, ale aAM po około 15 minutach wyłącz się także szkoda czasu na zabawę bo w takim przypadku navi jest bezużytecza.


Tylko 15 minut czy co 15 minut trzeba ją uruchamiać? W sumie co kwadrans uruchamianie to słabe rozwiązanie. Pewnie problem jest w zabezpieczeniach. Ciekawe czy jakiś plik to reguluje i czy da się zmienić to na po wiedzmy 1000 minut :)
 
 
Grawer
Waypoint



Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 130
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-11-16, 15:19   

Działa około 15 minut czyli może to być 10, a może być 20. Najdłużej udało mi się ją utrzymać około 25 minut. Po tym czasie wyłącza się. Po ponownym uruchomieniu nie ma komend głosowych, pokazuje ale nie gada. Trzeba ręcznie zamknąć program (wygląda tak jakby dalej działał w tle) i ponownie uruchomić żeby działał. I tak w kółko co 10-20 minut. Testowałem na dwóch smartfonach, SGS5 i SGS7 przez trzy dni robiąc ponad tysiąc kilometrów. Inni na innym forum mają to samo.
Aktualnie dalej używam 4.5.0 Crk z mapami 1810, ale coraz częściej odpalam Google Maps.
_________________
Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają.
 
 
Pacjent
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2018-11-16, 17:29   

U mnie jednak po użyciu LP nadal wyświetla Licencja wygasła. Chyba, ze coś robię źle.
 
 
robertj07
Waypoint


Dołączył: 19 Kwi 2014
Posty: 28
Wysłany: 2018-11-18, 15:12   

szwagier22 napisał/a:
Cytat:
- biorę zewnętrzną łatkę w LP 5.2.XX
- zamykam LP.
Po tym powinna być licencja?

Nie.
Musisz kliknąć na AM w LP, uruchomić menu łatek, wybrać odpowiednią łatkę i zastosować.
Najnowszy LP to 7.5.1.

czy jest juz AM na andka dzialajaca w 100 % ??? jezeli tak to gdzie mozna znalesc?
 
 
sandra 
Navi Expert



Pomogła: 2 razy
Dołączyła: 26 Mar 2009
Posty: 461
Skąd: GORY
Wysłany: 2018-12-06, 15:15   

AutoMapa Android 5.2.9 testował ktoś ?? działa dłużej niż 15 min ??
_________________
MIO SPIRIT 7500
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 171
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-12-06, 22:53   

testowałem! działa! cały rok!!! i kosztuje tylko 69zł
 
 
QbasQ1 
GPS instruktor



Pomógł: 2 razy
Dołączył: 01 Cze 2009
Posty: 661
Skąd: sosnowe klimaty
Wysłany: 2018-12-08, 21:50   

sandra, Niestety tylko kilkanaście minut

[ Dodano: 2018-12-13, 14:18 ]
Najnowsza wersja 5.3.2 jest dostępna.
Patcher pokazuje wszystko na czerwono.
_________________
ALGA An50 Pro (480x272) oraz Galaxy S5 - Android 6.0.1
 
 
bmn
Waypoint


Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 35
Wysłany: 2019-01-28, 19:11   

To wygląda na jakiś wyciek pamięci bo po chwili działania nawigacja bardzo laguje włącznie z systemem aż w końcu się zamyka. Pewnie jakaś niedoskonałość w patchu.
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 128
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2019-04-10, 14:55   

Czy wersja 5.2.7 potraktowana latka zewnetrzna LP dziala poprawnie i nie krzaczy sie po okolo 15min? Interesuje mnie tylko 5.2.7 bo z tego co wiem nowsze apki juz nie dzialaja poprawnie.
 
 
 
Tadek555 
azymut


Dołączył: 02 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: 2019-04-30, 12:17   

Wszystkie wersje od 4.6 do 5.3.8 sprawdziłem wywala nawi po kilkunastu minutach. :cry:
 
 
bmn
Waypoint


Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 35
Wysłany: 2019-06-10, 11:20   

Najnowsza AM już współpracuje z Luckiem ;) Wystarczy zcrackowac płatności w aplikacji i kupić subskrypcje odnawialną ;)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 10