Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 12:57
Sygic Truck
Autor Wiadomość
patrick94 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Lip 2013
Posty: 13
Wysłany: 2015-11-12, 22:26   

Wszystko było wywalone do cna i wpakowana 13.5 instaluje to na tablecie na andku 4.2.2
 
 
 
patrick94 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 29 Lip 2013
Posty: 13
Wysłany: 2015-11-13, 23:28   

W takim razie nie wiem w czym problem.. ale już nie ważne iGO jest w pełni funkcjonalne sygic jest tylko w razie W . Dzięki za pomoc :)
 
 
 
mrc 
Navi Expert
- VIP -


Pomógł: 8 razy
Dołączył: 26 Wrz 2008
Posty: 313
Skąd: ten mandat ?!
Wysłany: 2015-11-25, 12:19   

Też mam problem z Sygic Truck, nie ważne czy tablet czy telefon aplikacja działa niestabilnie i często wywala ją do pulpitu i się zamyka. Dałem sobie z nią już spokój w trosce o moje nerwy
_________________
Gość pamiętaj że nie ma problemu bez rozwiązania ;)
 
 
pawelst3c 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 30
Dołączył: 17 Lut 2016
Posty: 11
Wysłany: 2016-03-22, 23:54   

witam

mam problem otoz - mialem na 14 dni wersje sygic truc.. i sie skonczyla chcialbym zrobic na stale.. wiec robilem tak jak kazano.. wyczyscilem pamiec i odinstalowalem oraz usunelem wszystko co bylo z tego. Sciagnelem instalek itp ale po zainstalowaniu dalej wraca mi komunikat ze minal czas 14 dni...co zrobic?

[ Dodano: 2016-03-24, 17:15 ]
Pomoze ktos? czy nie ma specjalistow?
 
 
donarek
azymut


Dołączył: 16 Wrz 2012
Posty: 1
Wysłany: 2016-05-11, 11:55   

pawelst3c napisał/a:
witam

mam problem otoz - mialem na 14 dni wersje sygic truc.. i sie skonczyla chcialbym zrobic na stale.. wiec robilem tak jak kazano.. wyczyscilem pamiec i odinstalowalem oraz usunelem wszystko co bylo z tego. Sciagnelem instalek itp ale po zainstalowaniu dalej wraca mi komunikat ze minal czas 14 dni...co zrobic?

[ Dodano: 2016-03-24, 17:15 ]
Pomoze ktos? czy nie ma specjalistow?



Musisz każdorazowo przed włączeniem programu wyłączać internet.
 
 
daras78 
Waypoint
G300



Dołączył: 27 Kwi 2010
Posty: 123
Wysłany: 2016-08-11, 23:46   

Czy to co ostatnio wrzucił mix i bomba w linkowni w Sygic Truck (bez opisu jak wgrać) czy opis z poprzedniej wstawki też należy zastosować czy nie ?? "[ANDROID] Sygic Truck v13.6.3 build 93 maps PL 2015.12
Apk + Base Folder+Mapa PL 2015.12

1. Odinstaluj poprzednią wersję i usuń folder Sygic <---- Zacznij od czyste! instalacji
2. Skopiuj folderu Sygic na wewnętrzną lub zewnętrzną SD
3. Jak potrzebujesz dodać mapy EU: Sygic HERE Truck Maps Europe 2015.12
4. Zainstaluj APK <---- Nie otwieraj go jeszcze! [Uruchom z ikony na pulpicie]
5. Przy pierwszym uruchomieniu Sygic nie wysyłaj e-mail naciśnij SKIP.[Pomiń]
Kod:"

edit: działa ANDROID Sygic v13.6.3 build 94 EUROPE MAPS 2016.03 TRUCK
Europa Map 2016.03 + apk+base+speddcam

od bomby ale jak chcę coś wyszukać to czcionka i grafika na całym ekranie robi się ZESKOSZONA, pomocy! (xperia e4g)
_________________
 
 
TheRektor
Waypoint


Dołączył: 10 Sie 2015
Posty: 61
Wysłany: 2016-08-17, 08:44   

Ostatnio zmieniony przez TheRektor 2017-02-15, 19:07, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
GiGgS
Waypoint


Dołączył: 21 Maj 2011
Posty: 21
Wysłany: 2016-10-27, 15:56   

Witam, nie mam głosu powiadomień o skrętach.
W opcjach content.info mam zaznaczony TTS lecz nic nie działa.
Słyszałem o jakimś syntezatorze który trzeba skonfigurować ale jak to zrobić? trzeba go na początek zainstalować?
Ustawiałem głosy podstawowe jak i TTS Polska w ustawieniach.
Android 5.0.1 Tablet lenovo tab3 a7
 
 
GiGgS
Waypoint


Dołączył: 21 Maj 2011
Posty: 21
Wysłany: 2016-10-27, 19:04   

geranium napisał/a:
GiGgS napisał/a:
...
Słyszałem o jakimś syntezatorze który trzeba skonfigurować ale jak to zrobić? trzeba go na początek zainstalować?..Android 5.0.1 Tablet lenovo tab3 a7

https://www.google.pl/?gw...or+mowy+android

zdążyłem zainstalować syntalk lecz dalej nie działa
 
 
lukasz2110
Waypoint


Dołączył: 22 Lip 2008
Posty: 80
Wysłany: 2016-11-02, 17:50   

Witam,
Pobrałem wersję Sygic Truck GPS Navigation v13.6.6 Build 101 , i mam problem otóż Sygic jak chcę wybrać adres bądź edytować trasę to wyłączą się i muszę go uruchamiać na nowo. Nie raz zaskoczy i działa. Co może być tego przyczyną ? System Android 6.0.1 bez root.
 
 
astri
Waypoint


Dołączył: 28 Mar 2015
Posty: 31
Wysłany: 2019-02-02, 18:21   

podczas uruchamiana aplikacji wywala błąd, że nie można nawiązać połączenia z internetem mimo, że telefon jest pod wi-fi i internet działa, jest tylko przycisk ponów łączeni i nic to nie daje

wersja Sygic Truck 13.8.6
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1090
Wysłany: 2019-02-02, 19:33   

Gdy po raz pierwszy uruchomisz Sygic, nie wysyłaj wiadomości e-mail, naciśnij SKIP
Potem jest taki komunikat gdy chcesz pobrać mapy - ale map się nie pobiera przez program, tylko mapdownloader.
Ta wersja Sygica działa dobrze (pod warunkiem że masz prawidłowe wpisy w content.info) ;-)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 12