Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukuje
Autor Wiadomość
Gderak
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lip 2011
Posty: 6
Wysłany: 2019-01-12, 18:57   

Bodek63 napisał/a:
Gderak,
https://www14.zippyshare.com/v/10vCjHzE/file.html


Dzięki wielkie, o to chodziło.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18663
Wysłany: 2019-01-26, 20:09   

Wszystko masz w wątku "Igo dla Truck" - szczególnie post http://www.my-navia.pl/vi...p=417746#417746
_________________

 
 
mik99 
Waypoint


Wiek: 29
Dołączył: 27 Lis 2011
Posty: 32
Wysłany: 2019-01-26, 20:45   

Panowie byłbym wdzięczny za podlinkowanie combo Igo Primo Truck plus jakieś najświeższe mapki. Mile wskazany rok 2018.
_________________
Lark 50.3
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 60 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5797
Wysłany: 2019-01-26, 21:50   

mik99 napisał/a:
combo Igo Primo Truck

1. Wyjasnij co rozumiesz poprzez "combo"
2. Każde iGO pod WinCE jest "truck" jesli
- zawiera licencje dla truck
- Ustawisz profil ciężarowy i skonfigurujesz go
- w folderze content/map będziesz posiadał pliki .ftr
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
mik99 
Waypoint


Wiek: 29
Dołączył: 27 Lis 2011
Posty: 32
Wysłany: 2019-01-27, 09:17   

no_taki napisał/a:
mik99 napisał/a:
combo Igo Primo Truck

1. Wyjasnij co rozumiesz poprzez "combo"
2. Każde iGO pod WinCE jest "truck" jesli
- zawiera licencje dla truck
- Ustawisz profil ciężarowy i skonfigurujesz go
- w folderze content/map będziesz posiadał pliki .ftr


Combo czyli Igo wraz z mapami :) wobec tego byłbym wdzięczny za link z najnowszymi mapami Europy.
_________________
Lark 50.3
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18663
Wysłany: 2019-01-27, 10:05   

Małe szanse, że ktoś na forum ma Primo Truck z całą EU skonfigurowane pod możliwości Twojego urządzenia i Twoje potrzeby.

Proponuje pobrać wersję 9.6.3 i mapy z http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=228 i skonfigurować wg poradnika (UWAGA: najpierw przeczytaj cały wątek) http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29503 zaczynając oczywiście od wersji minimalnej.

Link do wątku o "truck" masz wyżej
_________________

 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 60 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5797
Wysłany: 2019-01-27, 11:10   

jacekp1313 napisał/a:
9.6.3

Jacku literówka :-)
Mialo byc chyba 9.6.13
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
darkb
azymut


Dołączył: 31 Gru 2010
Posty: 2
Wysłany: 2019-02-08, 21:51   

Koledzy, potrzebuję pomocy, szukam map Here 2018 Q3 Europy z POI do Igo na Win Ce
lecz w linkowni brak jest tych mapek a jeśli już są to wiadomo na chomiku, Czy poratuje ktoś

[ Komentarz dodany przez: no_taki: 2019-02-09, 10:23 ]
---------------------------------------------------
Kolego, jest wątek "poszukuję", wiec w nim zamieszczaj prośby o linki.
Nawiasem mowiac mapy sa identyczne dla iGO na wnCE i Androida
 
 
Fidox1988 
Waypoint



Wiek: 31
Dołączył: 21 Maj 2013
Posty: 68
Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2019-02-11, 10:04   

Kod:
magnet:?xt=urn:btih:143b18f63d649446750884227e6c8f7e5d5ab547&dn=iGO_HERE_Europe_2018.Q3


Proszę Magnet link do Torrenta :)
_________________

 
 
patryczek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Sty 2014
Posty: 7
Wysłany: 2019-02-19, 20:30   

Koledzy poszukuje pliku branding.zip do IGO Primo 2 z polskimi stacjami benzynowymi.
Czy ktoś, może ma w miarę aktualny.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 60 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5797
Wysłany: 2019-02-19, 20:32   

patryczek napisał/a:
Czy ktoś, może ma w miarę aktualny.

co rozumiesz pod "aktualny" ?
czy loga stacji się zmieniają dynamicznie ?

Mój branding:
https://www106.zippyshare.com/v/JboeM5s8/file.html

Używam iGO pod winCE tylko dla testów, więc nie gwarantuję dzialania na 100 %
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
patryczek
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Sty 2014
Posty: 7
Wysłany: 2019-02-20, 07:39   

Sorry zapomniałem napisać, że chodzi mi o rozdzielczość 800x480, a aktualny to znaczy z logiem stacji Circle, a nie Statoil.
 
 
ohara
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Paź 2017
Posty: 12
Wysłany: 2019-03-09, 14:03   

Wrzuci ktoś Q4 tylko PL

[ Komentarz dodany przez: no_taki: 2019-03-09, 14:13 ]
------------------------------------------------
Nie smieć po wątkach skoro jest temat "poszukiwawczy"
Ostatnio zmieniony przez no_taki 2019-03-09, 14:15, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,17 sekundy. Zapytań do SQL: 11