Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
aAM i LuckyPatcher
Autor Wiadomość
mend02a 
Waypoint


Dołączył: 19 Lip 2010
Posty: 28
Skąd: TBG
Wysłany: 2018-02-26, 08:51   

Jak dokładnie użyć tego LP?
_________________
Usługi Transportowe ! !
 
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18656
Wysłany: 2018-02-26, 10:58   

Dopisałem linki do opisów na końcu wątku "AM Android - zbiór linków"
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2018-11-16, 11:31, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
ashes 
Waypoint


Wiek: 47
Dołączył: 14 Paź 2012
Posty: 18
Wysłany: 2018-03-04, 14:48   

U mnie nie chce zainstalować lucky patcher wyskakuje monit o play protect. Co zrobić?
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 54
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 584
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2018-03-04, 15:28   

Zezwolić, lub wyłączyć.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
franja curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
Pacjent
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2018-11-16, 09:31   

Grawer napisał/a:
A tak poza tym LP 7.4.7 słodzi aAM.5.2.7.2040


A jak to zrobić?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18656
Wysłany: 2018-11-16, 10:40   

Patrz mój post z 26.02.2018

Posty w tym wątku zebrałem z róznych tematów o aAM
_________________

 
 
Pacjent
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2018-11-16, 10:40   

szwagier22 napisał/a:
W AM 5.2.7 licencję aktywuje najnowsza łatka LP - ale niestety potrzebny jest root. :-(


Czyli po zainstalowaniu 5.2.7:
- odpalam AM,
- pobieram mapę PL lub EU,
- wychodzę z AM i odpalam LP,
- biorę zewnętrzną łatkę w LP 5.2.XX
- zamykam LP.
Po tym powinna być licencja?
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 971
Wysłany: 2018-11-16, 11:08   

Cytat:
- biorę zewnętrzną łatkę w LP 5.2.XX
- zamykam LP.
Po tym powinna być licencja?

Nie.
Musisz kliknąć na AM w LP, uruchomić menu łatek, wybrać odpowiednią łatkę i zastosować.
Najnowszy LP to 7.5.1.
 
 
Grawer
Waypoint



Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 129
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-11-16, 11:18   

Łatka jest do aAM 5.2.6 i słodzi aAM 5.2.7, ale aAM po około 15 minutach wyłącz się także szkoda czasu na zabawę bo w takim przypadku navi jest bezużytecza.
_________________
Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają.
 
 
jolusia 
Navi Expert



Wiek: 36
Dołączyła: 21 Paź 2008
Posty: 291
Skąd: wroclaw
Wysłany: 2018-11-16, 11:31   

Grawer, mam rozumieć że aAM działa tylko 15 min ?? :shock:
_________________
Mio Spirit 7500LM

Samsung Galaxy S 5

KASIA :)
 
 
Pacjent
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2018-11-16, 13:00   

Grawer napisał/a:
Łatka jest do aAM 5.2.6 i słodzi aAM 5.2.7, ale aAM po około 15 minutach wyłącz się także szkoda czasu na zabawę bo w takim przypadku navi jest bezużytecza.


Tylko 15 minut czy co 15 minut trzeba ją uruchamiać? W sumie co kwadrans uruchamianie to słabe rozwiązanie. Pewnie problem jest w zabezpieczeniach. Ciekawe czy jakiś plik to reguluje i czy da się zmienić to na po wiedzmy 1000 minut :)
 
 
Grawer
Waypoint



Dołączył: 12 Lis 2008
Posty: 129
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-11-16, 15:19   

Działa około 15 minut czyli może to być 10, a może być 20. Najdłużej udało mi się ją utrzymać około 25 minut. Po tym czasie wyłącza się. Po ponownym uruchomieniu nie ma komend głosowych, pokazuje ale nie gada. Trzeba ręcznie zamknąć program (wygląda tak jakby dalej działał w tle) i ponownie uruchomić żeby działał. I tak w kółko co 10-20 minut. Testowałem na dwóch smartfonach, SGS5 i SGS7 przez trzy dni robiąc ponad tysiąc kilometrów. Inni na innym forum mają to samo.
Aktualnie dalej używam 4.5.0 Crk z mapami 1810, ale coraz częściej odpalam Google Maps.
_________________
Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie robią, ale jak wnerwiają.
 
 
Pacjent
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 7
Wysłany: 2018-11-16, 17:29   

U mnie jednak po użyciu LP nadal wyświetla Licencja wygasła. Chyba, ze coś robię źle.
 
 
robertj07
Waypoint


Dołączył: 19 Kwi 2014
Posty: 15
Wysłany: 2018-11-18, 15:12   

szwagier22 napisał/a:
Cytat:
- biorę zewnętrzną łatkę w LP 5.2.XX
- zamykam LP.
Po tym powinna być licencja?

Nie.
Musisz kliknąć na AM w LP, uruchomić menu łatek, wybrać odpowiednią łatkę i zastosować.
Najnowszy LP to 7.5.1.

czy jest juz AM na andka dzialajaca w 100 % ??? jezeli tak to gdzie mozna znalesc?
 
 
sandra 
Navi Expert



Pomogła: 2 razy
Dołączyła: 26 Mar 2009
Posty: 460
Skąd: GORY
Wysłany: 2018-12-06, 15:15   

AutoMapa Android 5.2.9 testował ktoś ?? działa dłużej niż 15 min ??
_________________
MIO SPIRIT 7500
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 9