Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AM 4.5.0 problem
Autor Wiadomość
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 426
Wysłany: 2018-06-17, 09:44   

januszpe napisał/a:
pozostaje Ci jedno, ściągnij wersję czystą na komputer (...)


Jest jeszcze jedno wyjście.
Gdybym miał scrakowaną 5.0 lub 5.6 .apk to podjąłbym jeszcze jedną próbę ściągnięcia mapy EU.
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 987
Wysłany: 2018-06-17, 12:57   

tomery napisał/a:
A jak przejdę na mapę EU to licencja robi mi się do 23.06.2018.

Jeszcze raz kliknij w TRIAL na numerze licencji.
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 426
Wysłany: 2018-06-17, 13:57   

szwagier22 napisał/a:
tomery napisał/a:
A jak przejdę na mapę EU to licencja robi mi się do 23.06.2018.

Jeszcze raz kliknij w TRIAL na numerze licencji.


I co mi to da ?
Nie chce mi się już po raz chyba 20-sty instalować AM tylko po to żeby zobaczyć co zobaczę po wykonaniu twojej podpowiedzi.
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 153
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-06-17, 22:42   

wydaje mi się, proszę nie obraź się bo nie jest to moim celem ale jesteś niereformowalny. Wszystkie podawane tu sposoby są sprawdzone, wielokrotnie, wszyscy piszemy to samo a Ty próbujesz "odkryć Amerykę" Koniecznie chcesz apkę 5 to najprościej jest wydać tą 100 i mieć problem z głowy!!! I program LEGAL!
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 426
Wysłany: 2018-06-18, 07:44   

szwagier22 napisał/a:
tomery napisał/a:
I co mi to da ?

Nie wiem co tobie da, ale mnie dzisiaj dało licencje do 2026.


Parę postów wyżej napisałeś, że u ciebie EU 1804 tak czy owak działała bezterminowo.
Więc nie wiem czy twoja porada jest pomocna czy nie bo i tak u ciebie działało a kliknięcie "w trial" (i odblokowanie długości licencji) może być najzwyklejszym przypadkiem :mrgreen:

szwagier22 napisał/a:
wydaje mi się, proszę nie obraź się bo nie jest to moim celem ale jesteś niereformowalny.


Nie obraziłem się ;-)
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 987
Wysłany: 2018-06-18, 08:21   

tomery napisał/a:
Parę postów wyżej napisałeś, że u ciebie EU 1804 tak czy owak działała bezterminowo.

Ale specjalnie dla ciebie przeinstalowałem AM jeszcze raz. Pobrałem mapę EU i po uruchomieniu licencja była wygaszona, a po kliknięciu w TRIAL pojawiła się do 2026. Myślę że nie ma sensu więcej dyskutować.
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 426
Wysłany: 2018-06-18, 09:22   

szwagier22 napisał/a:
Ale specjalnie dla ciebie przeinstalowałem AM jeszcze raz. Pobrałem mapę EU i po uruchomieniu licencja była wygaszona, a po kliknięciu w TRIAL pojawiła się do 2026.


Ale napisałeś to dopiero teraz :roll:
Wcześniej pisałeś, że u ciebie działa bez klikania.

szwagier22 napisał/a:
Myślę że nie ma sensu więcej dyskutować.


Zawsze jest sens dyskutować.
Przemogę zniechęcenie wcześniejszymi niepowodzeniami :-/ i podejmę jeszcze jedną próbę :oops:
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 987
Wysłany: 2018-06-18, 19:30   

tomery napisał/a:
Ale napisałeś to dopiero teraz :roll:
Wcześniej pisałeś, że u ciebie działa bez klikania.

Nie teraz. O klikaniu w trial dowiedziałem się z tego forum bardzo dawno. Gdybyś czytał to byś wiedział.
Wszyscy chcą ci udzielić pomocy za wyjątkiem ciebie - bo ty chcesz mieć AM 5 scrackowaną.
Twoja wiara że to będzie działać jest niestety o wiele większa niż umiejętności.
Poza tym - raz zainstalowana dobrze AM 4.5 nie ma problemu z licencjami przy aktualizacji czy to map czy SR.
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 426
Wysłany: 2018-06-18, 20:11   

[ Dodano: 2018-06-28, 16:00 ]
szwagier22 napisał/a:
Jeszcze raz kliknij w TRIAL na numerze licencji.


A więc dla potomności, sprawa skończyła się następująco:

Po kolejnej n-tej próbie udało mi się zainstalować na AM 4.5 mapę 1804 EU.
Z licencją do chyba (?) 2026 roku :mrgreen:
Jeszcze przed wyjazdem, próby "demo" działały (program pokazywał potencjalną trasę) :-D

Na miejscu (gdy potrzebowałem skorzystać z nawigacji) wyznaczam trasę a tam komunikat w stylu: "twoja licencja wygasła ........" :shock:
Patrzę na datę licencji - do 2026 roku ;-)
No to klikam w ten TRIAL (licencja w dalszym ciągu do 2026) , wyznaczam trasę i znowu powyższy komunikat :-/

Na szczęście na wszelki wypadek zainstalowałem jeszcze TT Go i na nim pojechałem.
Ale chyba nie zaznaczyłem pomijania jakiejś kategorii dróg i dlatego zaliczyliśmy taki OFFROAD że szok (do tej pory trzęsą mi się kolana jak to wspominam :mrgreen: ).
Całe szczęście że samochód był z wypożyczalni :oops:
 
 
robertj07
Waypoint


Dołączył: 19 Kwi 2014
Posty: 15
Wysłany: 2018-11-08, 20:21   AM 4.5.0 problem

Witam
od jakiegoś czasu AM ver.4.5.0 (słodzona) nie pobiera już nowych map (update) Po prostu nie ma możliwości pobrania ani PL lub EU.
Czy macie takie same problemy?
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2018-11-09, 07:41, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 71 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5841
Wysłany: 2018-11-08, 20:28   

czy jakis problem stanowi pobranie samych map ?
Bo nie rozumiem
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
robertj07
Waypoint


Dołączył: 19 Kwi 2014
Posty: 15
Wysłany: 2018-11-08, 21:51   

no_taki napisał/a:
czy jakis problem stanowi pobranie samych map ?
Bo nie rozumiem

tak,problemem jest,że nie da się już przez apk.AM 4.5.0 pobrać nowych map.
Lecz wiem,że można samemu dokonać tego ręcznie podmieniając folder.

Więc moje pytanie czy macie to samo:możecie pobrać mapy przez apk?
 
 
abak12 
Waypoint


Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 33
Skąd: Sko
Wysłany: 2018-11-08, 22:28   

1808 pl jeszcze pobrałem ale 1810 pl nie widzi. Ostatnie pobranie przez aktualizacje to Traffic z 22.10.2018. Nie widzi również 1808 eu. Jak pobierałem Traffic to jeszcze widział. Pozdrawiam.
_________________
Mio P560; Primo 2.0_9.6.2.209584; data_pt_ls; diMkaWA_P156_pt_ls; TTS_Agata; Wiman; iGO 8.3.4.142975; GJ6.18p_da_AdvRadars; TTS_Zosia; AM_Eu_6.24_czasami.
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 153
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-11-09, 08:17   

gadasz bzdury, 1810 na 4.5.0 wszystko działa i się pobiera https://www.fotosik.pl/zd...94a07083e89671d
 
 
jarek2727 
azymut


Dołączył: 25 Lut 2010
Posty: 4
Skąd: Polska
Wysłany: 2018-11-09, 11:08   

abak12 napisał/a:
1808 pl jeszcze pobrałem ale 1810 pl nie widzi. Ostatnie pobranie przez aktualizacje to Traffic z 22.10.2018. Nie widzi również 1808 eu. Jak pobierałem Traffic to jeszcze widział. Pozdrawiam.

Witam ścigani mapy 1810 i je podmien w folderze maps
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,15 sekundy. Zapytań do SQL: 11