Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Primo - TMC przez internet
Autor Wiadomość
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5685
Wysłany: 2018-11-05, 20:25   

głupie pytanie: w ustawieniach TMC masz wlączony net jako źródlo danych ?
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
sliski4 
GPS instruktor
Alga 5'' BT HD TMC



Pomógł: 18 razy
Dołączył: 30 Mar 2008
Posty: 865
Skąd: zabrze
Wysłany: 2018-11-05, 20:30   

tak ... źródło danych on line
_________________
iGo primo2.4 , skin DiMka , skin Decent
iGo primo2.4 android
 
 
jezrdnag 
Waypoint


Dołączył: 07 Cze 2011
Posty: 177
Skąd: Bristol
Wysłany: 2018-11-13, 21:31   

U mnie TMC też przestało działać. Chyba coś musieli zmienić. :-x
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5685
Wysłany: 2018-11-14, 11:28   

Z info na innych forach wynika, ze dotychczasowe serwery przestały udostepniac dane dla Primo.
Czy dotyczy to tylko "testowych" userow - nie wiem

[ Dodano: 2018-11-17, 13:39 ]
Jako , że ostatnie posty dotyczyły wylacznie androida, dyskusję przenislem tu:
http://www.my-navia.pl/vi...r=asc&start=225
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,26 sekundy. Zapytań do SQL: 9