Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 13:31
MM Android - patchowanie
Autor Wiadomość
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2186
Skąd: PL
Wysłany: 2018-01-03, 22:32   

dzięki, nigdy jej nie używałem ...czas sprawdzić jak już jest zainstalowana :mrgreen:
 
 
czytaczforum 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Wiek: 55
Dołączył: 18 Maj 2011
Posty: 114
Wysłany: 2018-01-05, 23:21   

geranium napisał/a:
są pobierane do

karta SD/android/data/com.emapa.mapamap.truck/files/android/data/mapamap.truck/maps/

Nie pobiera na karte tylko do pamięci wewnętrznej,a z moim telefonem to juz problem.Dlatego wielkie dzięki za udzielenie odpowiedzi.Musze odpuścić
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2186
Skąd: PL
Wysłany: 2018-01-06, 13:54   

nie sądzę ..ale to już twoja sprawa
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 907
Wysłany: 2018-01-06, 20:17   

Mnie pobierało tam gdzie chciałem - się pytało gdzie chcę. Poleciłem na kartę i się zainstalowało. I działało.
Ale jak użytkownicy pisali że prowadzi na zakazy to wykasowałem. :mrgreen:
iGO nie prowadzi po zakazach.
 
 
___Olivia_ 
Maestro GPS


Pomogła: 182 razy
Wiek: 27
Dołączyła: 19 Gru 2009
Posty: 4523
Skąd: Wawa
Wysłany: 2018-01-06, 20:25   

szwagier22 napisał/a:
iGO nie prowadzi po zakazach
MM jakoś mnie po zakazach nie prowadzi.
_________________
Nawigacja, to sztuka jedyna, niepowtarzalna bez kopi, backupów, ale codziennie aktualizowana.
 
 
 
mumingr
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2008
Posty: 41
Skąd: Kielce
Wysłany: 2018-04-26, 14:28   

Przy patchowaniu mapy EU-2018Q1vg patcher 3.3.4 zalicza zwiecha, próbowałem na różnych kompach. Jakieś pomysły. Dzięki za pomoc.
 
 
albumo 
azymut


Dołączył: 06 Sie 2018
Posty: 1
Wysłany: 2018-08-06, 08:46   

A komunikat "Numer seryjny został już aktywowany na innym urządzeniu"? Spotkał ktoś się z czymś takim?
 
 
jjkiller 
Waypoint
jjkiller



Wiek: 42
Dołączył: 19 Kwi 2009
Posty: 67
Skąd: Warszawa - Muranów
Wysłany: 2018-08-20, 02:06   

Tak, mam to samo na HTC. Jak zainstaluję 10.9.5 + patch to przy wyłączonej transmisji danych i WiFi pokazuje że mapa polski jest bez licencji (mimo że plik licencyjny wkleiłem), a jak włączę WiFi lub transmisję danych to od razu wywala ten komunikat że numer został wykorzystany już na innym urządzeniu (nawet jak net wyłączę). Mam dziwne wrażenie że teraz mapamap sama komunikuje się ze swoim serwerem i sprawdza czy licencja jest legalna... :(
_________________
Lark 43.3 MM, Manta ER020 + sztabówki
www.opelfrontera.pl
 
 
performer 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 03 Sie 2009
Posty: 9
Wysłany: 2018-10-26, 13:11   

Czy coś się zmieniło w kwestii słodzenia, bo mam komunikat jak Koledzy wyżej.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,21 sekundy. Zapytań do SQL: 10