Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 09:50
AutoMapa dla Androida
Autor Wiadomość
slainpont 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Lis 2017
Posty: 6
Wysłany: 2018-09-18, 21:53   

Nawigacja w tablecie działała, a dzisiaj podczas uruchomienia i wyznaczenia trasy taki komunikat. Dlaczego?

Wersja 4.5.0 (1516) Europa 1806
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 138
Skąd: Pionki
Wysłany: 2018-09-18, 23:28   

no i trzeba się za rejestrować. Wymyśl sobie jakiś e-mail z sufitu
_________________
Pozdrawiam wszystkich frustratów na tym forum! Wyznawcy kaszany Yanosikowej mają pierwszeństwo!
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 424
Wysłany: 2018-09-23, 13:44   

Witam

Zadałem z miesiąc temu pytanie (a nie mogę znaleźć tego postu) więc jeśli się powielam to proszę nie bić i nie karać :) więc ponawiam.

Mam aktualnie AM 4.5.0 (1516) , PL 1806.
Mam poustawiane (wydaje mi się że prawidłowo, i tak samo jak we wcześniejszej wersji) w POI wyświetlanie i ostrzeganie o fotoradarach stacjonarnych, a niestety w tej wersji którą posiadam nie informuje mnie o "wartości" fotoradaru a jedynie mam komunikat w stylu (cytuję z pamięci): fotoradar 100 czy 200 metrów.

Przed aktualizacją do wersji obecnej (nie pamiętam co miałem przed aktualizacją) z tego co pamiętam podawany był komunikat w stylu (cytuję z pamięci): "FOTORADAR 50 km/h , 200 metrów".

Co mam ustawione nieprawidłowo (lub czego nie zaznaczyłem) że nie słyszę obecnie "wartości" fotoradaru stacjonarnego ?

Z góry dziękuję za podpowiedzi i porady.
 
 
verte 
azymut



Dołączył: 29 Sty 2011
Posty: 1
Wysłany: 2018-10-09, 14:26   

tomery napisał/a:
....Przed aktualizacją do wersji obecnej (nie pamiętam co miałem przed aktualizacją) z tego co pamiętam podawany był komunikat w stylu (cytuję z pamięci): "FOTORADAR 50 km/h , 200 metrów.....


Po każdej wgraniu uaktualnienia do nowszej wersji - zmieniają się ustawienia nawigacji.
Musisz sobie ustawić nawigację pod swoje upodobania i potrzeby :)
_________________
TEAM URET
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,41 sekundy. Zapytań do SQL: 11