Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Mapy NAVTEQ / HERE
Autor Wiadomość
bzyk83 
Navi Expert


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 28 Cze 2009
Posty: 247
Wysłany: 2018-09-13, 19:53   

szwagier22 napisał/a:
o prostu masz felerny zestaw map - a były takie na początku. Trzeba było trochę poczekać, a przede wszystkim czytać fora - wszystko było opisane.
Po jakimś czasie mapy zostały uporządkowane i ostatnie linki są OK.
Ale nie wszędzie bo szkoda uploadu, a kto pierwszy ten lepszy. :-D


Pobrane z ostatnich wstawek. Z pierwszych nigdy nie pobieram ;) Nie siedzę w temacie od wczoraj :-P Będe miał chwile to potestuje

no_taki napisał/a:
Przy okazji sprawdź jakie masz pliki .hnr
Dla map 180815 powinny byc z kompilacji 180817 ( dostepna jest takze 180816 )


I takie posiadam, mapa z 2 różnych źródeł z 2 for
_________________
 
 
piotrr989
Waypoint


Dołączył: 17 Maj 2010
Posty: 107
Wysłany: 2018-09-13, 21:37   

szwagier22 napisał/a:
bzyk83 napisał/a:
Wrzuciłem też na androida i to samo, program muli strasznie.

IGO 9.6.29.636868 - po złapaniu fixa pozycja wyświetla się sekundowo. Andek 4.4 - mapy całej europy.
Na innych sprzętach to samo.
Po prostu masz felerny zestaw map - a były takie na początku. Trzeba było trochę poczekać, a przede wszystkim czytać fora - wszystko było opisane.
Po jakimś czasie mapy zostały uporządkowane i ostatnie linki są OK.
Ale nie wszędzie bo szkoda uploadu, a kto pierwszy ten lepszy. :-D


idącym tym tropem należy usunąć wszystkie posty w kategorii linki/igo/

Wszystkie pobrałem szukając problemu i niestety nadal fatal error.

Niestety nadal walczę na 3 różnych wersjach igo, na różnych mapach z różnych linków i wszędzie mam fatal error
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5509
Wysłany: 2018-09-14, 14:19   

Idąc tym tropem, to masz coś u siebie nie tak.
Podesłałem Ci komplet map, ktory u mnie działa sekundowo i bez żadnych problemów.
Skoro te same pliki u mnie dzialaja OK, a u Ciebie nie............
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
piotrr989
Waypoint


Dołączył: 17 Maj 2010
Posty: 107
Wysłany: 2018-09-14, 17:41   

Dlatego prosiłem wcześniej o kompilacje igo a nie o mapy.

Skoro wam działa na waszych kompilacjach to proszę o ich udostepnienie.
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2158
Wysłany: 2018-09-16, 18:05   

wygląda na to że w Q2 są zapisane dodatkowe informacje tak jak to było w wcześniejszych mapach :-/



trzeba się temu będzie przyjżeć
 
 
gmpl 
Maestro GPS


Pomógł: 29 razy
Wiek: 44
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 2002
Wysłany: 2018-09-16, 19:38   

Tak przy okazji, nie wiem, czy było pisane, o tym, że w Igo nie są uwzględnione nazwy ulic, po ustawie dekomunizacyjnej.
_________________
UWAGA: autor postu zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w dowolnym momencie. Wyrażona opinia jest aktualna tylko w chwili jej pisania.
Poglądy i opinie wyrażane przeze mnie są wyssane z palca i nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, a wszelka zbieżność osób i zdarzeń, ze światem realnym jest zupełnie przypadkowa. :-D
http://www.mynavi-expert.pl/reflink/6960/ - nowości, nawigacja na WinCE i Androida, panele, filmy on-line

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 9