Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 09:50
AutoMapa dla Androida
Autor Wiadomość
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 887
Wysłany: 2018-07-20, 07:39   

LP do działania potrzebuje uprawnień superusera ponieważ grzebie w odex, a to się nie da bez roota.
 
 
marekkow 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 10
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2018-07-20, 09:38   

Może nie wszystko napisałem bo na szybko i późna pora,telefon ma roota ,super su,telefon s4,android 5.0.1,
próbuję patchować am wersja 5.1.4 lucky patcherem 7.3.6
może po prostu robię jakiś błąd,
czy wielkim problemem byłoby gdybym poprosił o "manual" dla "wiedzo odpornych" :mrgreen:
inni też może by skorzystali i mniej by było podobnych postów,staram się czytać ,potem zadawać pytania
 
 
antonsap
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Lut 2017
Posty: 6
Wysłany: 2018-07-20, 10:22   

a skad przekonanie ze LP da rade najnowszej wersji? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
 
marekkow 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 10
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2018-07-20, 10:25   

dlatego "się"pytam,na obecną chwilę wersji 5 nie odpalę?
Ostatnio zmieniony przez marekkow 2018-07-20, 10:28, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
antonsap
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Lut 2017
Posty: 6
Wysłany: 2018-07-20, 10:28   

nie widac tutaj kogos kto by ja spatchowal, mi juz na 5 beta nie dal rady LP..ostatnia wersja w z ktora LP dzialal, przynajmniej u mnie, to 4.6
 
 
marekkow 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 10
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2018-07-20, 10:31   

rozumiem że LP dodawany do programu jest przy okazji może komuś się uda?
 
 
antonsap
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 04 Lut 2017
Posty: 6
Wysłany: 2018-07-20, 10:43   

nie wiem czy cokolwiek rozumiesz bo ja nie rozumiem twojego pytania :!:

do jakiego programu LP jest dodawany? przy jakiej okazji?
wiesz co to jest LP? jak dziala? skad sie biora patche?
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2158
Wysłany: 2018-07-20, 11:36   

marekkow napisał/a:
dlatego "się"pytam,na obecną chwilę wersji 5 nie odpalę?


bezpośrednio nad twoim pierwszym postem wyraźnie masz napisane że ta wersja to tylko oryginał

więc o co ci chodzi ?
 
 
marekkow 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 10
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2018-07-20, 11:55   

wiem że orginał chyba takie wersjie się patchuje?
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2158
Wysłany: 2018-07-20, 14:35   

ten post wszystko tłumaczy. nic tylko życzyć szczęścia bo dyskusja jest zbędna
 
 
bmn
Waypoint


Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 31
Wysłany: 2018-08-03, 06:36   

cześć ,
Chciałbym Was zapytać , czy np. AM4.6 +crack jest mozliwe aby działała i wyznaczała trasy gdy tablet jest offline ? mam jakąś starszą wersje i nie działa wyznaczanie trasy dopóki nie połączę się z netem ... potem mozna się rozłączyć i normalnie działa. Szukam rozwiązania w którym permanentnie jestem offline - jesli nie automapa to polećcie proszę jakis soft na androida który jest równie dobry a mapy równie często aktualizowane ale bez potrzeby połaczenia z netem , jak za czasów softu na Win CE6.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18599
Wysłany: 2018-08-03, 08:07   

Trochę dziwny objaw - ale sprobuj AM 4.5, działa offline bez problemów. Działa z mapa 1804
_________________

 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 64
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1539
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2018-08-03, 10:09   

jacekp1313 napisał/a:
Trochę dziwny objaw - ale sprobuj AM 4.5, działa offline bez problemów. Działa z mapa 1804

Działa również z 1806 (najnowszą)
_________________
WayteQ X960, HUAWEI P10, Lenovo Yoga 2 1050L.
- MapaMap SD Top PL 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- MapaMap Android 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 8 Oreo.
 
 
ma_ko
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2014
Posty: 72
Wysłany: 2018-09-13, 14:25   

Mam pytanie, chciałbym wrzucić Automape na samochodowe urzadzenie multimedialne a androidem 6.0.1 (nie ma ono w zasadzie żadnej konkretnej nazwy) Program w pamięci mapy na karcie (Europa albo sama Polska i Niemcy) która wersja najlepiej nadaje sie pod tą wersję androida? Sytem niemodyfikowany bez roota
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 887
Wysłany: 2018-09-13, 18:17   

Czytaj post wyżej.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,14 sekundy. Zapytań do SQL: 11