Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 09:50
AutoMapa dla Androida
Autor Wiadomość
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 911
Wysłany: 2018-06-17, 13:16   

tomery napisał/a:
I co mi to da ?

Nie wiem co tobie da, ale mnie dzisiaj dało licencje do 2026.
 
 
Pako_umrzyj 
azymut


Dołączył: 05 Lip 2018
Posty: 1
Wysłany: 2018-07-05, 21:12   

Jak to w końcu jest z aam 5.x.x?
W dziale z linkami jest 5.0.6, jednak coś LP mi nie działa lub nie potrafię odpalić... Oczywiście mam roota na andku 7.
Skąd pobrać tego patcha 3.0 i jak go odpalić? Bo na starym luckym było coś takiego jak patche zewnętrzne.

Wcześniwj siedziałem na 4.3 i chciałem.się przesiąść na coś nowszego, ta 5 działa już stabilnie czy wrzucać sprawdzone 4.5?
 
 
bmn
Waypoint


Dołączył: 29 Gru 2008
Posty: 31
Wysłany: 2018-08-03, 05:36   

cześć ,
Chciałbym Was zapytać , czy np. AM4.6 +crack jest mozliwe aby działała i wyznaczała trasy gdy tablet jest offline ? mam jakąś starszą wersje i nie działa wyznaczanie trasy dopóki nie połączę się z netem ... potem mozna się rozłączyć i normalnie działa. Szukam rozwiązania w którym permanentnie jestem offline - jesli nie automapa to polećcie proszę jakis soft na androida który jest równie dobry a mapy równie często aktualizowane ale bez potrzeby połaczenia z netem , jak za czasów softu na Win CE6.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18626
Wysłany: 2018-08-03, 07:07   

Trochę dziwny objaw - ale sprobuj AM 4.5, działa offline bez problemów. Działa z mapa 1804
_________________

 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 64
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1539
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2018-08-03, 09:09   

jacekp1313 napisał/a:
Trochę dziwny objaw - ale sprobuj AM 4.5, działa offline bez problemów. Działa z mapa 1804

Działa również z 1806 (najnowszą)
_________________
WayteQ X960, HUAWEI P10, Lenovo Yoga 2 1050L.
- MapaMap SD Top PL 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- MapaMap Android 10.6.0 mapa PL-2017Q3;
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 8 Oreo.
 
 
ma_ko
Waypoint


Dołączył: 25 Cze 2014
Posty: 72
Wysłany: 2018-09-13, 13:25   

Mam pytanie, chciałbym wrzucić Automape na samochodowe urzadzenie multimedialne a androidem 6.0.1 (nie ma ono w zasadzie żadnej konkretnej nazwy) Program w pamięci mapy na karcie (Europa albo sama Polska i Niemcy) która wersja najlepiej nadaje sie pod tą wersję androida? Sytem niemodyfikowany bez roota
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 911
Wysłany: 2018-09-13, 17:17   

Czytaj post wyżej.
 
 
slainpont 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 08 Lis 2017
Posty: 6
Wysłany: 2018-09-18, 20:53   

Nawigacja w tablecie działała, a dzisiaj podczas uruchomienia i wyznaczenia trasy taki komunikat. Dlaczego?

Wersja 4.5.0 (1516) Europa 1806
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 138
Skąd: Pionki
Wysłany: 2018-09-18, 22:28   

no i trzeba się za rejestrować. Wymyśl sobie jakiś e-mail z sufitu
_________________
Pozdrawiam wszystkich frustratów na tym forum! Wyznawcy kaszany Yanosikowej mają pierwszeństwo!
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 426
Wysłany: 2018-09-23, 12:44   

Witam

Zadałem z miesiąc temu pytanie (a nie mogę znaleźć tego postu) więc jeśli się powielam to proszę nie bić i nie karać :) więc ponawiam.

Mam aktualnie AM 4.5.0 (1516) , PL 1806.
Mam poustawiane (wydaje mi się że prawidłowo, i tak samo jak we wcześniejszej wersji) w POI wyświetlanie i ostrzeganie o fotoradarach stacjonarnych, a niestety w tej wersji którą posiadam nie informuje mnie o "wartości" fotoradaru a jedynie mam komunikat w stylu (cytuję z pamięci): fotoradar 100 czy 200 metrów.

Przed aktualizacją do wersji obecnej (nie pamiętam co miałem przed aktualizacją) z tego co pamiętam podawany był komunikat w stylu (cytuję z pamięci): "FOTORADAR 50 km/h , 200 metrów".

Co mam ustawione nieprawidłowo (lub czego nie zaznaczyłem) że nie słyszę obecnie "wartości" fotoradaru stacjonarnego ?

Z góry dziękuję za podpowiedzi i porady.
 
 
verte 
azymut



Dołączył: 29 Sty 2011
Posty: 1
Wysłany: 2018-10-09, 13:26   

tomery napisał/a:
....Przed aktualizacją do wersji obecnej (nie pamiętam co miałem przed aktualizacją) z tego co pamiętam podawany był komunikat w stylu (cytuję z pamięci): "FOTORADAR 50 km/h , 200 metrów.....


Po każdej wgraniu uaktualnienia do nowszej wersji - zmieniają się ustawienia nawigacji.
Musisz sobie ustawić nawigację pod swoje upodobania i potrzeby :)
_________________
TEAM URET
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 426
Wysłany: 2018-10-28, 19:05   

verte napisał/a:

Po każdej wgraniu uaktualnienia do nowszej wersji - zmieniają się ustawienia nawigacji.
Musisz sobie ustawić nawigację pod swoje upodobania i potrzeby :)


Poustawiałem.
Miałem okazję wyjechać wczoraj "za miasto" więc postanowiłem sprawdzić.
I nadal jest tak samo :cry:
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18626
Wysłany: 2018-11-08, 18:30   
Post wygaśnie: 11.26, 18:44

Dyskusja o 5.2.x i 4.5 przeniesiona do właściwych wątków
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,28 sekundy. Zapytań do SQL: 10