Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
aAM 5.0.x
Autor Wiadomość
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 427
Wysłany: 2018-06-14, 18:56   

Witam

Koledzy, mam jedno pytanie.
Czy instalując AM na androida jest możliwość wybrania do instalacji dowolnego kraju /krajów w EU (podobnie jak na win CE czy kompa) czy tylko całą mapę EU ???
Jeśli tak, to jak to zrobić ???
Instaluję już trzeci raz i takiej opcji nie zauważyłem :oops:
Z góry dziękuję za szybka odpowiedź.
 
 
januszpe 
Navi Expert
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 214
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-06-14, 22:09   

w androidzie nie wybierzesz ale w wince wybierasz na kompie dowolne kraje i wstawiasz do androida bo to są te same mapy
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9634
Wysłany: 2018-06-15, 05:56   

Dodam tylko, że wszystko od dawna jest opisane w wątku o fragmencie EU w aAM (patrz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=42859 )
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 427
Wysłany: 2018-06-16, 13:54   

Witam

Dziękuję wszystkim za szczegółowe wyjaśnienia.

Czy wobec tego można prosić o wstawienie do linkowni najnowszej spatchowanej AM na androida ?

Myślę, że nie tylko ja będę bardzo wdzięczny :oops:
 
 
januszpe 
Navi Expert
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 214
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-06-16, 14:16   

y..y..y o czym piszesz? uruchamiasz apkę 4.05 i kopiujesz folder(podmieniasz) Maps/Europe z zestawem swoich map. Mapy sa tu: http://www.my-navia.pl/vi...396&view=newest
 
 
marekkow 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 6
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2018-07-19, 22:55   

A może bo przesiedziałem pół wieczoru dlaczego lucky patcher dwa pierwsze punkty na zielono wersja 7.3.6 android 5.0.1 i za nic niemogę spachować,foldery usunięte ,reset telefonu i nic.byłbym wdzięczny za pomoc :-(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10