Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-13, 09:50
AutoMapa dla Androida
Autor Wiadomość
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 422
Wysłany: 2018-06-18, 07:44   

szwagier22 napisał/a:
tomery napisał/a:
I co mi to da ?

Nie wiem co tobie da, ale mnie dzisiaj dało licencje do 2026.


Parę postów wyżej napisałeś, że u ciebie EU 1804 tak czy owak działała bezterminowo.
Więc nie wiem czy twoja porada jest pomocna czy nie bo i tak u ciebie działało a kliknięcie "w trial" (i odblokowanie długości licencji) może być najzwyklejszym przypadkiem :mrgreen:

szwagier22 napisał/a:
wydaje mi się, proszę nie obraź się bo nie jest to moim celem ale jesteś niereformowalny.


Nie obraziłem się ;-)
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 853
Wysłany: 2018-06-18, 08:21   

tomery napisał/a:
Parę postów wyżej napisałeś, że u ciebie EU 1804 tak czy owak działała bezterminowo.

Ale specjalnie dla ciebie przeinstalowałem AM jeszcze raz. Pobrałem mapę EU i po uruchomieniu licencja była wygaszona, a po kliknięciu w TRIAL pojawiła się do 2026. Myślę że nie ma sensu więcej dyskutować.
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 422
Wysłany: 2018-06-18, 09:22   

szwagier22 napisał/a:
Ale specjalnie dla ciebie przeinstalowałem AM jeszcze raz. Pobrałem mapę EU i po uruchomieniu licencja była wygaszona, a po kliknięciu w TRIAL pojawiła się do 2026.


Ale napisałeś to dopiero teraz :roll:
Wcześniej pisałeś, że u ciebie działa bez klikania.

szwagier22 napisał/a:
Myślę że nie ma sensu więcej dyskutować.


Zawsze jest sens dyskutować.
Przemogę zniechęcenie wcześniejszymi niepowodzeniami :-/ i podejmę jeszcze jedną próbę :oops:
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 3 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 853
Wysłany: 2018-06-18, 19:30   

tomery napisał/a:
Ale napisałeś to dopiero teraz :roll:
Wcześniej pisałeś, że u ciebie działa bez klikania.

Nie teraz. O klikaniu w trial dowiedziałem się z tego forum bardzo dawno. Gdybyś czytał to byś wiedział.
Wszyscy chcą ci udzielić pomocy za wyjątkiem ciebie - bo ty chcesz mieć AM 5 scrackowaną.
Twoja wiara że to będzie działać jest niestety o wiele większa niż umiejętności.
Poza tym - raz zainstalowana dobrze AM 4.5 nie ma problemu z licencjami przy aktualizacji czy to map czy SR.
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 422
Wysłany: 2018-06-18, 20:11   

[ Dodano: 2018-06-28, 16:00 ]
szwagier22 napisał/a:
Jeszcze raz kliknij w TRIAL na numerze licencji.


A więc dla potomności, sprawa skończyła się następująco:

Po kolejnej n-tej próbie udało mi się zainstalować na AM 4.5 mapę 1804 EU.
Z licencją do chyba (?) 2026 roku :mrgreen:
Jeszcze przed wyjazdem, próby "demo" działały (program pokazywał potencjalną trasę) :-D

Na miejscu (gdy potrzebowałem skorzystać z nawigacji) wyznaczam trasę a tam komunikat w stylu: "twoja licencja wygasła ........" :shock:
Patrzę na datę licencji - do 2026 roku ;-)
No to klikam w ten TRIAL (licencja w dalszym ciągu do 2026) , wyznaczam trasę i znowu powyższy komunikat :-/

Na szczęście na wszelki wypadek zainstalowałem jeszcze TT Go i na nim pojechałem.
Ale chyba nie zaznaczyłem pomijania jakiejś kategorii dróg i dlatego zaliczyliśmy taki OFFROAD że szok (do tej pory trzęsą mi się kolana jak to wspominam :mrgreen: ).
Całe szczęście że samochód był z wypożyczalni :oops:
 
 
Pako_umrzyj 
azymut


Dołączył: 05 Lip 2018
Posty: 1
Wysłany: 2018-07-05, 22:12   

Jak to w końcu jest z aam 5.x.x?
W dziale z linkami jest 5.0.6, jednak coś LP mi nie działa lub nie potrafię odpalić... Oczywiście mam roota na andku 7.
Skąd pobrać tego patcha 3.0 i jak go odpalić? Bo na starym luckym było coś takiego jak patche zewnętrzne.

Wcześniwj siedziałem na 4.3 i chciałem.się przesiąść na coś nowszego, ta 5 działa już stabilnie czy wrzucać sprawdzone 4.5?
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 78
Wysłany: 2018-07-12, 19:31   

Witam
automapa dodana przez @stif45 aAM_Europe_1806_6.1055.r47 Final pójdzie bez roota?
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2107
Wysłany: 2018-07-12, 20:07   

a co mapy mają wspólnego z ROOT ? => NIC


PS. natabene mapy do pobrania z poziomu aplikacji ;-)
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 78
Wysłany: 2018-07-12, 20:36   

No jak pamietam kiedys, to tak bylo, ze nie ktore nie szly na nie zrootowanych.
 
 
Bismar 
Maestro GPS



Pomógł: 157 razy
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 3455
Skąd: Lubelskie
Wysłany: 2018-07-12, 20:38   

Nie mapy tylko program .
_________________
SGS I9505, XRN 3PRO ; Mio c250 Automapa6.8, tt7.910 , sygic 8.24, Navigon 7.4.3,
 
 
Mowca 
Waypoint
świeżak



Dołączył: 07 Lut 2010
Posty: 78
Wysłany: 2018-07-12, 21:07   

No mi chodzi o program. Nie mapy. Zle skopiowalem. Chodzilo mi o aAM 5.1.4.1863
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2107
Wysłany: 2018-07-12, 21:35   

zadałeś pytanie na które dostałeś odpowiedź !

Mowca napisał/a:
No mi chodzi o program. Nie mapy. Zle skopiowalem. Chodzilo mi o aAM 5.1.4.1863

NIE - tylko orginał
 
 
Kerik 
guru
irek 49



Pomógł: 24 razy
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 1190
Wysłany: 2018-07-19, 17:27   

Czy można zainstalować program aAM 5.1.4.1863 w telefonie z Androidem 8 Oreo (telefon bez roota) ?. Przy pomocy Lucky Patcher-7.3.6 przepuściłem w/w apk pozbawiając licencji , ale po zainstalowaniu AM pokazuje tygodniową licencję. Czy coś robię nie tak ?.
_________________
Lark 50.1 ( WinCe 6.0 ) - Auto Mapa , Mapa MapTop , TomTom-navi w sam.
Używaj przycisku : POMÓGŁ
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2107
Wysłany: 2018-07-19, 19:03   

jajca sobie robisz ?
odpowiedź masz bezpośrednio nad swoim
 
 
marekkow 
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 10
Skąd: Siedlce
Wysłany: 2018-07-19, 23:55   

A może bo przesiedziałem pół wieczoru dlaczego lucky patcher dwa pierwsze punkty na zielono wersja 7.3.6 android 5.0.1 i za nic niemogę spachować,foldery usunięte ,reset telefonu i nic.byłbym wdzięczny za pomoc :-(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10