Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
AutoMapa 4.3.0 (1428) CRK
Autor Wiadomość
Athanders
Waypoint


Dołączył: 22 Sie 2015
Posty: 26
Wysłany: 2017-11-20, 14:41   

Boss wgraj sobie nowszą wersję 4.5.0 i powinno być okej http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=45206
 
 
-BOSS- 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 12
Wysłany: 2017-11-20, 15:05   

OK Spróbuję dzięki za info!

[ Dodano: 2017-11-20, 17:20 ]
Niestety nic nie daje. Ściągnołem też oryginała za 8zł na 15dni i też wywala. Cholera wie dlaczego?
 
 
Athanders
Waypoint


Dołączył: 22 Sie 2015
Posty: 26
Wysłany: 2017-11-20, 18:15   

Być może tymczasowy brak wsparcia Automapy dla androida 7.1 do momentu wydania nowej wersji?
 
 
zibi1953 
guru
stypendysta MON



Pomógł: 36 razy
Wiek: 66
Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 1546
Skąd: Mazowsze - WPL
Wysłany: 2017-11-20, 21:20   

Na Huawei P10 z androidem 7.0 mam i używam aAM 4.5.0 (1516) z mapą 1710.
Wszystko jest OK.
_________________
WayteQ X960, HUAWEI P10, Lenovo Yoga 2 1050L.
- AutoMapa - aktualna (WinCE, Android).
Android 4.4.2 KitKet; Android 5.0.1 Lollipop; Android 9
 
 
kisand 
Waypoint


Dołączył: 25 Paź 2008
Posty: 121
Skąd: Lublin
Wysłany: 2017-11-21, 18:52   

U mnie na LG X POWER 2 też śmiga.
_________________
Goclever 5060 & AM 5.1.1 ~6.24 ,SAMSUNG GALAXY A 50 aAM 4.5.0
 
 
 
-BOSS- 
młodszy inspektor GPS



Dołączył: 11 Lip 2009
Posty: 12
Wysłany: 2017-12-09, 18:19   

Hmm wracam do tematu ciągle nic wywala automapę. Nawet zakupiłem oryginał na 3mce i też wywala. Mam stacje multimedialną na andku 7.1.2 i wywala. Pochodzi czasami dłużej czasami 3 min. Coś chce w niej poklikać i się blokuje zacina i wywala do menu głównego systemu/pulpitu...
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 128
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2017-12-10, 13:01   

-BOSS- napisał/a:
Hmm wracam do tematu ciągle nic wywala automapę. Nawet zakupiłem oryginał na 3mce i też wywala. Mam stacje multimedialną na andku 7.1.2 i wywala. Pochodzi czasami dłużej czasami 3 min. Coś chce w niej poklikać i się blokuje zacina i wywala do menu głównego systemu/pulpitu...


Ja bym zrobił tak...:
1. Ustawienia>Aplikacje>AutoMapa - wyczyść dane i odinstaluj aplikację
2. Wejdź jakimś menadżerem plików i skasuj ręcznie folder AutoMapa z pamięci urządzenia
3. Pobierz tą apkę: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=45206
Jeśli w pliku rar prócz aplikacji jest folder AutoMapa wrzuć ten folder na pamięć urządzenia wraz z instalatorem apk, zainstaluj aplikację z menadżera plików i powinno być ok.
 
 
 
szwagier22
guru


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 1354
Wysłany: 2017-12-10, 15:07   

Cytat:
2. Wejdź jakimś menadżerem plików i skasuj ręcznie folder AutoMapa z pamięci urządzenia

Dodatkowo wywal katalog AM z /Android/obb
 
 
Mariusz12345pl
azymut


Dołączył: 21 Gru 2017
Posty: 1
Wysłany: 2017-12-21, 09:05   

Witam. Zainstalowałem AM 4.5.0 z mapa 1710 na androidzie 7.0 oraz na 4.4.2 i w obu przypadkach nie wyświetlają mi się informacje poi o ograniczeniach drogowych(tonażowe,wysokosci) . Poi np o stacjach benzynowych czy fotoradarach są widoczne na mapie. Czy jest to błąd automapy czy u mnie jest coś nie tak?
 
 
arekmiz 
Waypoint


Wiek: 46
Dołączył: 31 Mar 2008
Posty: 84
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-06-24, 08:48   

Witam

Mam następujący problem. Telefon Samsung A8 2018. Zainstalowałem najnowsze mapy EU (1804) na karcie pamięci SD (oczywiście w odpowiednich katalogach). Zainstalowałem apkę Automapa ver. 4.0.3. Instalacja przebiegła bez problemów. Natomiast problem jest z wpisaniem jakiegokolwiek celu, mista, etc. Mam komunikat "Brak danych do wyświetlania". Da się coś z tym zrobić?

PS. Dodam, że na Samsungu S7 ta sama konfiguracja AM działała bez problemów.
_________________
Pozdrawiam
ArekMiz

Becker Active 5 (iGO8.3.5EU, AM6.24EU, OziExpl2.31)
Samsung Galaxy A8 (AM4.3.0EU, OziExpl1.15)
 
 
januszpe 
Navi Expert
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 206
Skąd: Z drogi
Wysłany: 2018-06-24, 10:03   

czytać forum, było opisane 1mln razy, za stara apka
 
 
arekmiz 
Waypoint


Wiek: 46
Dołączył: 31 Mar 2008
Posty: 84
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-06-24, 11:08   

Przepraszam, źle napisałem. Zainstalowałem apkę tą, o której jest ten wątek czyli 4.3.0. Na A8 nie działa, na S7 działa.
_________________
Pozdrawiam
ArekMiz

Becker Active 5 (iGO8.3.5EU, AM6.24EU, OziExpl2.31)
Samsung Galaxy A8 (AM4.3.0EU, OziExpl1.15)
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 56
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 623
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2018-06-24, 20:49   

arekmiz napisał/a:
Przepraszam, źle napisałem. Zainstalowałem apkę tą, o której jest ten wątek czyli 4.3.0. Na A8 nie działa, na S7 działa.

I z czym masz problem. Aplikacja zachowuje się zgodnie ze swoją specyfikacją.
Sam się zastanów czym się różnią te telefony.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 10