Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2017-01-07, 12:35
iGO, Primo (Android) prośby o linki
Autor Wiadomość
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5614
Wysłany: 2018-03-18, 14:43   

a13579 napisał/a:
Niestety nawet po wklejeniu Twojego sys.txt dalej mam ten sam błąd związany z rozdzielczością

Moge przypuszczac, ze masz jakis dziwny sys.txt, albo folder content/skin nie jest pusty.
A powinien byc
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2219
Skąd: PL
Wysłany: 2018-03-18, 15:06   

a13579 napisał/a:
Niestety nawet po wklejeniu Twojego sys.txt dalej mam ten sam błąd związany z rozdzielczością


a po co ci jakiś sys.txt ?

do testów:
wykasuj sys.txt
wykasuj SAVE
wyczyść pamięć aplikacji

zainstaluj aplikację
 
 
golona123
Waypoint


Dołączył: 26 Mar 2011
Posty: 84
Wysłany: 2018-04-30, 22:35   

Witam, poszukuje jakiegoś linku do ściągnięcia igo primo isreal, najlepiej z dużą ilością rozdziałek. Niestety wydaje mi się, że w linkach nic nie ma, przez to, że forum tak długi okres nie działało. Pozdrawiam
 
 
Arturek 
guru



Pomógł: 31 razy
Dołączył: 14 Gru 2008
Posty: 1488
Skąd: Kraków
Wysłany: 2018-05-02, 15:58   

Witam

http://chomikuj.pl/a_krakow

katalog: moja-nawia
hasło: my-navia

pozdrawiam
Arturek
_________________
Naviflash / MIO / Clarion
-----------------------------
 
 
lordwader
Waypoint


Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 41
Wysłany: 2018-05-27, 21:55   prośba o link do Navitel

witam, mam prosbe o link do iGO primo pod tablet Navitel (na Androidzie 6.0). Tablet ma trochę nietypową rozdzielczość 1024x600 px.
Z góry dziekuję za szybką pomoc.

ps. w pliku od Arturek

"(iGO Primo (Android) 9.6.7.281004_pelna_wersja_PL.rar pobierz
Wersja na różne rozdzielczości
480x320, 800x480, 854x480, 960x540, 1024x600, 1024x768, 1280x720, 1280x800
----------------)",

ta rozdziałka nie hula :(


tzn hula ale tylko jak tablet jest w pionowo, po obróceniu do poziomu ekran jest czarny, a gdy uruchamiam navi w pozycji poziomej mam komunikat o braku skóry lub nieobsługiwanej rozdzielczości 1024x528

K.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18634
Wysłany: 2018-05-28, 06:03   

Cytat:
Rozdzielczość po obrocie
http://www.my-navia.pl/vi...p=429879#429879
http://www.my-navia.pl/vi...p=406852#406852
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=40732
Aktywne linki znajdziesz w wątku "FAQ Primo Android"
_________________

 
 
lordwader
Waypoint


Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 41
Wysłany: 2018-05-28, 06:53   

jacekp1313 napisał/a:
Cytat:
Rozdzielczość po obrocie
http://www.my-navia.pl/vi...p=429879#429879
http://www.my-navia.pl/vi...p=406852#406852
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=40732
Aktywne linki znajdziesz w wątku "FAQ Primo Android"


dzięki za podpowiedź, ale nie mam juz sily z kombinowaniem w plikach systemowych, najszczesliwszy bym był z gotowej instalki, która działa w pionie i poziome na tablecie 1024x600.

@jacekp1313 widzę, że posiadasz Navitela T700, może zapodasz jakiegoś gotowca?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18634
Wysłany: 2018-05-28, 07:11   

iGO jest programem typu MULTIRES, czyli obejmuje prawie cały zakres rozdzilecozści.
Innymi słowy - NIE ISTNIEJE wersja dedykowana na Twoje urządzenie - albo będziez kombinował, albo Primo Ci nie ruszy.

P.S. Mam Navitela T700 i całe kobinowanie zajęlo mi kilkanaście minut. Jeżłei dam radę, to w domu podam Ci maoje wpisy w sys.txt.

P.S.2. Dysusję o rozdzielczości proponuje kontynuować we właściwym miejscu (" Primo Android - obrót ekranu")
_________________

 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5614
Wysłany: 2018-05-28, 17:24   

A ja dodam tylko, ze tu: http://www.my-navia.pl/vi...p=429879#429879

Masz lopatologicznie opisane przez piotrekcz metody dostosowania iGO do Twojej ( i dowolnej innej) rozdzielczości
Jesli juz iGO zacznie dzialać, pisz w temacie o skinach dla iGO. Podpowiemy jak uruchomic skin by nie wywalał komunikatu o nieobslugiwanej rozdzielczosci.
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
jot99 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 43
Skąd: Polska południowa
Wysłany: 2018-06-06, 15:55   

Poratuje

https://www11.zippyshare.com/v/XSbcwKvF/file.html
 
 
prsp 
Waypoint


Dołączył: 29 Maj 2014
Posty: 31
Wysłany: 2018-06-06, 16:28   

Dzięki bardzo, ale czy to jest Voice do Nextgena czy do Primo?
 
 
jot99 
Waypoint


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 04 Cze 2010
Posty: 43
Skąd: Polska południowa
Wysłany: 2018-06-07, 14:54   

Nextgena
 
 
marczello 
Waypoint


Dołączył: 22 Paź 2017
Posty: 18
Wysłany: 2018-07-09, 19:28   

Jestem zielony na forum. Potrzebuję pliki igo nextgen z opcją ustawienia truck na telefon z rozdzielczością full hd na xiaomi redmi note 4 x.

[ Komentarz dodany przez: no_taki: 2018-07-09, 20:48 ]
Przenioslem do własciwego tematu
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18634
Wysłany: 2018-07-09, 19:52   

Nie ma czegos takiego.
Nextgen obsługuje wszystkie rozdzielczości, a TRUCK robi sie samemu odpowiednimi dodatkami.
Patrz wątki "F.A.Q. Primo Android" oraz "iGO TRUCK na Androida"
A program + mapy znajdziesz tu: http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=228
_________________

 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 59 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5614
Wysłany: 2018-07-09, 20:03   

jacekp1313 napisał/a:
TRUCK robi sie samemu odpowiednimi dodatkami.


Są wersję obslugujące rozszerzone parametry pojazdu, a sa i takie ktore tego nie mają i na nich nic się nie da zrobic. :-)
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 10