Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Navitel e100
Autor Wiadomość
gunigu
azymut


Dołączył: 13 Kwi 2017
Posty: 2
Wysłany: 2017-04-14, 11:14   Auto mapa

Witam mam nawigacje Navitel(win oe) i mam pytanie czy można wgrać na nią AM i gdzie znajde pliki pozdrawiam
 
 
renron 
Maestro GPS



Pomógł: 639 razy
Dołączył: 22 Lis 2008
Posty: 8838
Wysłany: 2017-04-14, 12:20   

gunigu napisał/a:
czy można wgrać na nią AM

Można

gunigu napisał/a:
gdzie znajde pliki

W linkowni, jako że jesteś świeżak podaję link
http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=230
_________________
Peiying 4301 WinCe 5.0 - AM 6.16
 
 
rrudas 
GPS instruktor


Pomógł: 5 razy
Wiek: 55
Dołączył: 12 Lut 2012
Posty: 606
Skąd: Pruszków
Wysłany: 2017-04-14, 13:46   Re: Auto mapa

gunigu napisał/a:
... nawigacje Navitel(win oe) ...

I szukaj na Win CE bo na OE nic nie znajdziesz.
_________________
"Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać." - Kartezjusz (1596-1650)
prezes curva (hiszp.)
Naprawa iPhone Warszawa Praga
Naprawa iPad Warszawa Praga
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2017-04-14, 14:54   

gunigu napisał/a:
mam nawigacje Navitel
A jaki konkretnie model?

P.S. Scaliłem z istniejącym wątkiem
_________________

Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2017-04-15, 08:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
gunigu
azymut


Dołączył: 13 Kwi 2017
Posty: 2
Wysłany: 2017-04-15, 00:20   

navitel e 100
 
 
marekelb1
azymut


Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 2
Wysłany: 2017-05-28, 21:10   Navitel e100 - jakie mapy będą działać

Witam.
Jakie mapy będą działać na tej nawigacji. Automapa chodzi, wgrałem, a inne? Od TomToma da się?
Teść zamienił się na nawigacje, a wcześniej miał właśnie TomToma i przyzwyczaił się do niego. Wgrałem mu AM EU, ale mu nie podchodzi.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2017-05-29, 07:39   

Na początek poczytaj sobie o różnicach między mapą a programem nawigacyjnym: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=29094 , a potem zadaj pytanie jeszcze raz, precyzując co miałeś na myśli pisząc "mapa".
Rzuć tez okiem na p.3 regulaminu forum - dołączam Twoje pytanie do istniejącego od roku wątku
_________________

 
 
marekelb1
azymut


Dołączył: 15 Maj 2016
Posty: 2
Wysłany: 2017-05-29, 08:42   

OK. No to zapewne chodzi o program nawigacyjny.
Co zaś tyczy się pkt 3 regulaminu, to uważałem, że nie zaśmiecam forum precyzując o jaki problem chodzi, dlatego nie chciałem pisać postu właśnie w tym temacie, którego tytuł nic nie mówi i nie wiadomo jaki jest temat przewodni. Ale skoro takie zwyczaje panują to się dostosuję. Wszystko zależy od interpretacji.
 
 
Grech
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lip 2012
Posty: 5
Wysłany: 2018-05-28, 08:25   

Dostałem Navitela E100. Na razie czytam co i jak wgrać. Mam pliki które na starcie dają wybór wbudowanej mapy, AM i iGO. AM pewnie każda ruszy ale nie wiem jakie iGO pobrać? Mógłby ktoś podpowiedzieć?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2018-05-28, 08:37   

Primo ma mniejsze wymagania sprzętowe od AM
Ale jest dużo trodniejsze w konfiguracji - dlatego polecam uważną lekturę poradnika instalacji
_________________

 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6125
Wysłany: 2018-05-28, 18:31   

Nie mogę znależź ile RAM ma Nawitel100 , ale my s,le że mozna spokojnie sprobować iGO 9.6.13.
Jesli nie pójdzie spokojnie przerzucic się możesz na iGO 9.6.5. Do wymiany beda tylko: .exe, data.zip, branding.zip i skiny. Reszta jest wspolna dla obu wersji
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
Grech
młodszy inspektor GPS


Dołączył: 27 Lip 2012
Posty: 5
Wysłany: 2018-05-29, 08:58   

Parametry:
Cytat:

Procesor
Mstar MSB 2521

Częstotliwość procesora
800 MHz

Pamięć RAM
128 MB

Pamięć wewnętrzna
4 GB

Karty SD o pojemności do
32 GB


Rozdzielczość
480x272

Jaką ew. inną niż iGO nawigację mógłby wrzucić na kartę SD (oprócz AM) by działała na tym Navitelu?
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2018-05-29, 09:39   

Primo 9.2.6
MapFactorNavigator
_________________

 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 74 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 6125
Wysłany: 2018-05-29, 18:30   

Na 128 MB RAM oraz procku 800 MHZ spokojnie powinno pójśc iGO 9.6.13 z fuul opcja :-)
jacekp1313 napisał/a:
Primo 9.2.6


Tej wersji bym nie doradzał, jest ciut archaiczna :mrgreen:

:-P
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
Navit.T700+NaviExpert


Pomógł: 527 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18781
Wysłany: 2018-05-29, 19:51   

Miałem na myśli 9.6.2 (literówka) :oops:
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 10