Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2016-01-09, 18:19
Szukam pulpitu
Autor Wiadomość
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9536
Wysłany: 2015-11-04, 20:00   

Wez dowolny z tego watku i uruchom wg opisow w temacie o 510
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
siger7
Waypoint


Dołączył: 03 Lip 2014
Posty: 15
Wysłany: 2018-05-24, 20:54   

Witam, szukam pulpitu do Goclever Navio 515, 480x272, win ce6
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18584
Wysłany: 2018-05-24, 21:08   

Każdy z tego działu (na 480*272), sposób uruchamiania jak w wątku Navio 515

[ Dodano: 2018-05-25, 07:16 ]
Dyskusja o odblokowaniu Navio515 przeniesiona na właściwe miejsce
_________________

 
 
piotras41 
Waypoint
Piotras41


Wiek: 46
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 44
Skąd: podkarpackie
Wysłany: 2018-08-11, 15:51   

Witam

Szukam panelu do Navitel MT400.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 524 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18584
Wysłany: 2018-08-11, 16:34   

Na ten konkretny model na pewno nie ma. Ale zacznij od dowolnego na rozdzielczość Twojego urządzenia - problemem będzie tylko sposob uruchomienia pulpitu, ale o tym w innym miejscu.

A co to w ogóle za model, bo nic nie mogę o nim znaleźć.
_________________

 
 
piotras41 
Waypoint
Piotras41


Wiek: 46
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 44
Skąd: podkarpackie
Wysłany: 2018-08-11, 17:02   

Proszę więc napisać,gdzie uzyskam pomoc,jeśli trzeba wrzucę zawartość nawigacji lub screeny.
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 54 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5452
Wysłany: 2018-08-11, 17:13   

Kolego, zadano Ci pytanie o rozdzielczość urządzenia.
Model ktory podales to nie nawigacja, ale GPS Tracker, czy chodzi o MS 400 ?
Jesli tak to ma rozdzialke 480_272
Naprostszą ( aczkolwiek malo bezpieczną ) metoda jest podmiana nazw katalogów i plików.
To znaczy: oszukujemy urzadzenie nazywając katalog i plik wykonywalny pulpitu tak jak nazywa się oryginalny katalog i plik wykonywalny Naavitela ( umieszczając katalog pulpitu "obok" katalogu programu Navitela i zmieniając nazwę katalogu navitela )


Tu: http://www.my-navia.pl/viewforum.php?f=96 znajdziesz modele navitela i info o ich odblokowywaniu

P.S O problemach z odblokowywaniem urzadzenia pisz w dziale do ktorego dałem Ci link. Tu tylko o samych panelach i ewentualnych problemach z nimi piszemy .
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
piotras41 
Waypoint
Piotras41


Wiek: 46
Dołączył: 17 Lut 2014
Posty: 44
Skąd: podkarpackie
Wysłany: 2018-08-11, 17:39   

Dziękuję,oczywiście chodzi dokładnie o MS 400.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10