Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
aAM 5.0.0 Beta
Autor Wiadomość
Artur-m
azymut


Dołączył: 10 Mar 2008
Posty: 1
Wysłany: 2018-03-12, 12:03   

Tak :-(
 
 
holden
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2010
Posty: 17
Wysłany: 2018-03-13, 17:43   

Wyszła już czwarta beta. Ostro idą z poprawkami.
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2166
Wysłany: 2018-03-13, 19:47   

i co w tym dziwnego ;-)
święta za pasem, to musi być nowa wersja żeby skasować premię :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 
 
stratus84 
Waypoint
OnePlus One


Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 126
Skąd: świętokrzyskie
Wysłany: 2018-03-14, 17:34   

Słuchajcie mam jednak dziwny problem z AM 4.6 lub 5 beta 1,nie wiem czemu niby wszystko działa poprawnie tzn wyznaczanie tras itd. ale po jakichś 15-20min wyrzuca błąd i ląduje apka do pulpitu... Mam LineageOS 14.1,oryginalny root od lineage, zawsze aktualny LP... u Was wszystko działa poprawnie? Czekam na LineageOS 15 i zrobię totalny format telefonu może to coś pomoże...
 
 
 
holden
Waypoint


Dołączył: 07 Lip 2010
Posty: 17
Wysłany: 2018-03-14, 18:43   

Ja bym poczekał na wersję finalną i witamina zaraz się pojawi.
 
 
adijos93 
GPS instruktor
Honor 4C


Wiek: 24
Dołączył: 12 Gru 2008
Posty: 811
Skąd: zDolny Śląsk
Wysłany: 2018-03-16, 12:38   

w google play już jest finalna wersja:

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.aqurat.automapa&hl=pl
_________________
MapaMap Android PL + Yanosik + NaviExpert na Honor 4C
 
 
mir12345 
azymut


Dołączył: 25 Lis 2014
Posty: 1
Skąd: mysłowice
Wysłany: 2018-03-18, 11:30   

kiedy finalna wersja z wybieraniem głosowym tras bo mam 4.5.0(1516) 1802 pl ale tego niema
 
 
jenks
Waypoint


Dołączył: 13 Maj 2009
Posty: 199
Wysłany: 2018-03-21, 15:43   

adijos93 napisał/a:
w google play już jest finalna wersja:

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.aqurat.automapa&hl=pl


Niestety w google-play jest beta.Pobralem dziziaj i co jakis czas zwiecha lub co troche przeliczanie trasy albo jesteś poza trasą.Po trzech godzinach prób podczas jazdy usuwanie wszystkiego z tabletu.
 
 
tompoz5 
azymut


Dołączył: 03 Lis 2010
Posty: 4
Wysłany: 2018-06-14, 18:08   

Czy idzie spatchować wersję Beta pobraną z ze strony producenta? Chodzi tylko o to, żeby przedłużyć licencję? Udało się komuś?
 
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2166
Wysłany: 2018-06-14, 18:53   

tak, a o co może więcej chodzić
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 423
Wysłany: 2018-06-14, 19:56   

Witam

Koledzy, mam jedno pytanie.
Czy instalując AM na androida jest możliwość wybrania do instalacji dowolnego kraju /krajów w EU (podobnie jak na win CE czy kompa) czy tylko całą mapę EU ???
Jeśli tak, to jak to zrobić ???
Instaluję już trzeci raz i takiej opcji nie zauważyłem :oops:
Z góry dziękuję za szybka odpowiedź.
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 137
Skąd: Pionki
Wysłany: 2018-06-14, 23:09   

w androidzie nie wybierzesz ale w wince wybierasz na kompie dowolne kraje i wstawiasz do androida bo to są te same mapy
_________________
Pozdrawiam wszystkich frustratów na tym forum! Wyznawcy kaszany Yanosikowej mają pierwszeństwo!
 
 
jestem_ktoś 
Maestro GPS


Pomógł: 259 razy
Dołączył: 28 Paź 2009
Posty: 9543
Wysłany: 2018-06-15, 06:56   

Dodam tylko, że wszystko od dawna jest opisane w wątku o fragmencie EU w aAM (patrz http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=42859 )
_________________
Nie pomagam na PW
SITE:MY-NAVIA.PL xxx w googlach prawdę Ci powie
 
 
tomery
Navi Expert


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 423
Wysłany: 2018-06-16, 14:54   

Witam

Dziękuję wszystkim za szczegółowe wyjaśnienia.

Czy wobec tego można prosić o wstawienie do linkowni najnowszej spatchowanej AM na androida ?

Myślę, że nie tylko ja będę bardzo wdzięczny :oops:
 
 
januszpe 
Waypoint
Wiek: słuszny -XXI


Dołączył: 23 Sie 2009
Posty: 137
Skąd: Pionki
Wysłany: 2018-06-16, 15:16   

y..y..y o czym piszesz? uruchamiasz apkę 4.05 i kopiujesz folder(podmieniasz) Maps/Europe z zestawem swoich map. Mapy sa tu: http://www.my-navia.pl/vi...396&view=newest
_________________
Pozdrawiam wszystkich frustratów na tym forum! Wyznawcy kaszany Yanosikowej mają pierwszeństwo!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 11