Ogłoszenie 
Prosimy o zapoznanie się z nową wersją regulaminu forum (ver 003) oraz zasadami przetwarzania danych osobowych
Regulamin oraz zasady przetwarzania w dziale REGULAMIN

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: jacekp1313
2014-02-12, 13:48
Primo (android) skiny, modyfikacje wyglądu
Autor Wiadomość
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18646
Wysłany: 2018-03-08, 18:29   

Podobny jest GjAk z włączonym drugim manewrem
_________________

 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2227
Skąd: PL
Wysłany: 2018-03-09, 15:07   

Modified skin GJA skin 2.18 (Primo 1.1) 320x240 (20.10.2010):
GJA_v2.18_320_240 drony_acras supported_resolutions="320_240"



Cav napisał/a:
No dobra, ale co to za skórka?
Wie ktoś czy nie?

i co z tego?
wiedza ogólnie dostępna od 2010 ROKU
 
 
Cav
Waypoint


Dołączył: 02 Maj 2017
Posty: 80
Wysłany: 2018-03-09, 16:40   

geranium napisał/a:
Modified skin GJA skin 2.18 (Primo 1.1) 320x240 (20.10.2010):
GJA_v2.18_320_240 drony_acras supported_resolutions="320_240"

Obrazek

Cav napisał/a:
No dobra, ale co to za skórka?
Wie ktoś czy nie?

i co z tego?
wiedza ogólnie dostępna od 2010 ROKU


Ale nie wiedza tajemna - więc można się nią dzielić, prawda?
Wystarczyła jak widzisz jedna linia opisu i wszystko wiadomo.
Dzięki za info.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
NavitelT700+NaviExpe


Pomógł: 525 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18646
Wysłany: 2018-03-09, 19:56   

Ale jest problem - ten konkretny skin jest na WinCE, nie Androida

Co do wiedzy tajemnej - wystarczyło zrobić to: http://bfy.tw/H1fP a potem przejść na zakładkę GRAFIKA i wybrać zbliżony obrazek.
_________________

 
 
Cav
Waypoint


Dołączył: 02 Maj 2017
Posty: 80
Wysłany: 2018-03-09, 20:38   

jacekp1313 napisał/a:
Ale jest problem - ten konkretny skin jest na WinCE, nie Androida

Co do wiedzy tajemnej - wystarczyło zrobić to: http://bfy.tw/H1fP a potem przejść na zakładkę GRAFIKA i wybrać zbliżony obrazek.


Nie działa.
I to by było na tyle jeśli chodzi o te rzekomo najprostsze rozwiązania.

BTW: to nie ja wrzuciłem ten obrazek i pytanie.....
Ostatnio zmieniony przez Cav 2018-03-09, 22:07, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
geranium 
Maestro GPS


Pomógł: 13 razy
Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 2227
Skąd: PL
Wysłany: 2018-03-09, 22:05   

jacekp1313 napisał/a:
Co do wiedzy tajemnej - wystarczyło zrobić to

oczywiście że to najprostsza metoda do tego zawsze działa :lol:
primo2.4
 
 
mareks1234
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 276
Wysłany: 2018-08-25, 23:35   skin pongo zmiana mapy

Jak należy ustawić narzędzie zmiany nap na skinie pongo dla nextgen, by zadziałało ? sys.txt etc. ? Obecnie po wybraniu nacisku od tej funkcji, wyłącza mi jedynie nawigację.
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 948
Wysłany: 2018-08-26, 06:39   

mareks1234 napisał/a:
Jak należy ustawić narzędzie zmiany nap na skinie pongo dla nextgen, by zadziałało ?

Najlepiej zainstalować zmieniacz map. (np. od @wal24)
Katalogi z mapami muszą mieć odpowiednie nazwy, a w każdym katalogu musi być plik sterujący.
To rozwiązanie jest dla mnie najlepsze bo każdy dostawca ma swój katalog i zmiana map jest bezproblemowa.
 
 
mareks1234
Navi Expert


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Wrz 2009
Posty: 276
Wysłany: 2018-08-26, 11:09   

tak zrobiłem, jednak pojawia się komunikat w zmieniarce, po konfiguracji, że ta wersja igo nie jest zainstalowana ?? (mam igo israel gift).
 
 
szwagier22
GPS instruktor


Pomógł: 4 razy
Dołączył: 13 Lip 2009
Posty: 948
Wysłany: 2018-08-26, 12:43   

Nie podajesz jaką masz wersją zmieniacza bo @wal24 dostosowywał go do kolejnych wersji.
Apka Gift 9.18.27.687519 instaluje się w systemie jako Israel. Zmieniacz działa. Jak ustawisz w zmieniaczu odpowiednią wersję to potem mapy możesz zmieniać z poziomu programu, nie trzeba uruchamiać zmieniacza.
Musisz pamiętać o jednym - w każdym skinie pongo czy arimi jest zmieniacz map map_changer_here_tomtom.zip. Ten zmieniacz działa gdy masz masz mapy here i tomtom wrzucone do jednego wora czyli do /map. Jak stosujesz zmieniacz od @wal24 to musisz podany plik wykasować albo zmienić nazwę, gdyż razem nie będą działały. I to wszystko.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Nasi znajomi:
Strona wygenerowana w 0,12 sekundy. Zapytań do SQL: 11