My Navia Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Vordon 7 multimedia
Autor Wiadomość
wrobelj 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 67
Dołączył: 21 Lis 2013
Posty: 10
Skąd: Trzebinia
Wysłany: 2016-03-09, 21:27   Vordon 7 multimedia

Witam! Czy jest możliwość na nawigacji Vordon 7 odtwarzania zdjęć z pendka po podłączeniu go przez przejściówkę z USB na min USB. A może tylko trzeba je nagrać na kartę i będzie działać.Jakie pojemności kart obsługuje ta nawigacja.Za odpowiedź dziękuję. Z poważaniem Jurek.
_________________
Jurek
Ostatnio zmieniony przez jacekp1313 2018-01-08, 08:52, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
no_taki
Maestro GPS



Pomógł: 53 razy
Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 5289
Wysłany: 2016-03-10, 16:55   

ad 1. - nie
ad 2. poprzez wbudowany odtwarzacz zdjęć/filmów
ad 3. standardowo dla nawigacji na win6 jest to 32 GB
_________________
Człowiek mądrzeje z wiekiem. Zazwyczaj jest to wieko od trumny.
 
 
wrobelj 
młodszy inspektor GPS


Wiek: 67
Dołączył: 21 Lis 2013
Posty: 10
Skąd: Trzebinia
Wysłany: 2016-03-10, 17:56   

Witam! Dzięki za konkretną odpowiedź.
_________________
Jurek
 
 
Spiryt 
azymut


Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 4
  Wysłany: 2018-01-08, 08:08   

Kupiłem nawigację Vordon 7" z bluetoothem wgrałem auto mapę na kartę pamięci wszystko śmiga, ale jak chcę odtworzyć video to wyskakuje komunikat "system środek zaradczy nie jest wystarczający. Zawrzeć niektóre programy". Wgrałem filmy z różnymi rozszerzeniami avi ,wmv. Muzyka to otwiera się odtwarzacz nawet jedna mp3 zagrała ale reszta nic stoi . Czy to nie jest w pełni odblokowana nawigacja , jeżeli tak to proszę o pomoc.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18485
Wysłany: 2018-01-08, 08:52   

Odblokowanie nie ma nic wspólnego z odtwarzaniem multimediów - wydzieliłem z wątku "Jak odblokować nawigację VORDON"

Może urządzenie za słabe (procek, pamięć) lub jakies procesy blokuja pamięć.
Dograj inny odtwarzacz, na przykład http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=85 i spóbuj nim otwierać AVI i MP3.
Albo pliki kopiuj do urządzenia, nie na kartę.

P.S. Ten komunikat naprawdę tak brzmi?
Spiryt napisał/a:
"system środek zaradczy nie jest wystarczający. Zawrzeć niektóre programy"
_________________

 
 
Spiryt 
azymut


Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 4
Wysłany: 2018-01-08, 09:42   

Komunikat przepisałem w słowo w słowo a wrzuciłem trzy odtwarzacze na kartę i potem jak nic się nie działo do urządzenia filmy też próbowałem i ciągle ten sam komunikat. A wgrać na kartę odtwarzacza nie mogę nawet jak wyjmę z nawigacji i dam do czytnika bo mam komunikat z win 10 , że nie będzie działał.
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18485
Wysłany: 2018-01-08, 10:22   

Spiryt napisał/a:
wrzuciłem trzy odtwarzacze na kartę
Spiryt napisał/a:
wgrać na kartę odtwarzacza nie mogę
Przeczysz sam sobie.

[ Dodano: 2018-01-08, 10:24 ]
Spiryt napisał/a:
Komunikat przepisałem w słowo w słowo
Stworzenie porządnego softu do urządzenia jest trudniejsze, niż przetłumaczenie komunikatu, więc nie ma sie co dziwić, że sprzęt działa tak, jak działa. Po chińskim NO NAME nie ma się co spodziewać cudów - bo Vordon wysyła do Shenzen specyfikację (czyli parametry procesora, pamięc, tyo ekranu i wygląd menu) i bierze co przyślą. I jak widac po komunikatach polonizacja menu odbywa sie również w Shenzen.
https://www.videotesty.pl...znego-w-Polsce/
Albo po prostu kupuja hurtowo: http://www.alibaba.com/pr....30948280zqV7Hk
_________________

 
 
Spiryt 
azymut


Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 4
Wysłany: 2018-01-08, 12:13   

Pisząc wrzuciłam miąłem na myśli odtwarzacze bez instalacyjne i jak one nie działały chciałem wgrać odtwarzacz z instalką
 
 
jacekp1313 
Maestro GPS
MX3+Primo+MM legal


Pomógł: 523 razy
Dołączył: 25 Wrz 2008
Posty: 18485
Wysłany: 2018-01-08, 12:45   

Jakie póbowałeś?
Najlepszy to TCPMP
Zajrzyj też do sprawdzonego na WinCE6: http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=17625
_________________

 
 
Spiryt 
azymut


Dołączył: 21 Lip 2011
Posty: 4
Wysłany: 2018-01-09, 06:39   

Te próbowałem TCPMP081pl , MortPlayer

[ Dodano: 2018-01-09, 11:32 ]
Dzwoniłem dzisiaj do serwisu vordona to mi powiedzieli, że też pierwszy raz spotkali się z takim komunikatem i mam do nich odesłać. Zobaczymy
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 10